Nesnesitelná bolest hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1626
24.9.11 20:44

Nesnesitelná bolest hlavy

Zdravím.
Holky jsem zoufalá. Od rána mě děsně bolí hlava a od odpoledne už je to fakt neúnosný. Nejdřív mě bolelo jen čelo, teď už celá hlava a nemůžu ani ležet, protože mi vadí i když se dotknu polštáře. Jsem v prvním trimestru, vím, že prášky nemůžu a ani doma nic nemáme, ale spíš bych chtěla poradit nějaké „babské“ recepty, jestli něco je. Obklady mi nepomáhají, zkoušela jsem :nevim:
Vysvoboďte mě, prosím :cry:
Už tady fakt brečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
24.9.11 20:47

Ahoj Veru,
piješ hodně? Dost často hlava bolí z nedostatku tekutin.
Jinak doporučuji asi spánek a klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.9.11 20:51

hodně pít, odpočívat a nesedět u počítače…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
24.9.11 20:53

Mě v těhotenství doktorka ještě doporučila kafe,občas mě taky bolela dost hlava.Jinak opravdu hodně těkutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
M-a-j-a píše:
Ahoj Veru,
Jinak doporučuji asi spánek a klid :kytka:

Právě že s tim pitim je to na draka. Přítel mě furt komanduje a já si taky nadávám :roll:
Jenže teď už to dvoulitrovkou vody na ex asi nezachráním :think:
Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513

Můžeš si vzít paralen a i jeden brufen si myslím, že neublíží. Jinak mě pomáhá protahovat, procvičovat úpony na krku, prostě si protáhnout hlavu, procházka. Bolesti hlavy jsou silnější v leže, takže hodně podložit záda. A pak mi ještě pomáhá takový ten pecičkový nahřátý polštář položit za krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.9.11 20:55
Verca182 píše:
M-a-j-a píše:
Ahoj Veru,
Právě že s tim pitim je to na draka. Přítel mě furt komanduje a já si taky nadávám :roll:
Ach jo

No tak to tě bolí hlava i z toho. Snaž se opravdu hodně pít a uvidíš, že to bude lepší. :kytka:
Teď zkus jedině ten paralen a nebo ještě můžeš panadol a hodně ho zapij. Přeji ať se ti brzy uleví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.9.11 20:59

Co dát si vanu nebo sprchu? Mně to někdy pomůže, obzvlášť když nemám chuť pít, mám pocit, že aspoň přes kůži si tělo něco nacucá :mrgreen: Ale nic horkýho, když jsi těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
24.9.11 20:59
Liduš88 píše:
Mě v těhotenství doktorka ještě doporučila kafe,občas mě taky bolela dost hlava.Jinak opravdu hodně těkutin.

kafe zkusím. Jinak holky díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.9.11 21:06
Verca182 píše:
M-a-j-a píše:
Ahoj Veru,
Ach jo

Třeba zachráníš, já z vlastní zkušenosti, taky když mě bolela hlava, tak jsem fakt vypila během třeb a15 minut skoro celou 1,5l neperlivou vodu a pak přišla úleva, zkus to, za to nic nedáš. A pak hlavně se snažit usnout, to mi taky pomáhá, třeba i blbá hodinka pomůže. Přeji ať je ti brzy líp, bolest hlavy to je svinstvo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
24.9.11 21:06

Zkus si nechat namasírovat záda. Mě často bolí hlava od zad. Pak mi pomáhají ledové obklady, chladivý polštářek z mrazáku a fakt nechat hlavu promrznout. Jinak dostatek tekutin. Ještě pokud by to šlo lehnout do ticha a tmy a snažit se usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
24.9.11 21:07

Mě docela pomáhalo a pomáhá, když si namočím hlavu, vlažnou vodou a jak pak vlasy „stydnou“ tak mi to dělá dobře :D No a samozřejmě ležet, v tichu a tmě :)
Přeju, ať tě to brzy přejde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
24.9.11 21:11

Ahojky takove problémy sem měla i ja jak sem otěhotněla hrozně mě pořád bolela hlava měla sem to snad do 5 měsíce bylo to snad každy třetí den a bolela mě celej den,,ja sem jedla paralen alpu na vatu a na čelo a tak sem se lečíla někdy sem měla i dva paraleny.dřív sem trpěla na migreny před otěhotněním doktor říkal že i algifen ale toho jsem se bala. Jak říkam paraklen a alpoví obklad na čelo to je muj vče lek :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
24.9.11 21:14

Paralen i ibuprofen muzes, paralenu muzes 8 denne ! Zkus taky horcik, tim se lecjaka bolest vyleci a je to i preventivni. Ale jestli mas bolest jako jeste nikdy v zivote a zvlaste jestli ti zacala nahle, tak supej k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
24.9.11 21:21
Paralenu 8 denně????Měla jsem v prvním trimestru horečky a jediné co jsem mohla,byl Paralen max 3krát denně a Ibuprofen vůbec v prvním trimestru nesmíš,může to poškodit mimčo! :nevim:
Pudloslava píše:
Paralen i ibuprofen muzes, paralenu muzes 8 denne ! Zkus taky horcik, tim se lecjaka bolest vyleci a je to i preventivni. Ale jestli mas bolest jako jeste nikdy v zivote a zvlaste jestli ti zacala nahle, tak supej k doktorovi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí