Mám žluté bělmo

5173
23.9.11 15:39

mám žluté bělmo

Holky dneska odpo jsem si všimla,že mám žluté bělmo,když natočím panenky na stranu od od vnitřního koutku je mám žluté a když jsem se koukla pod spodní víčko mám je taky žluté… žádné jiné problémy nemám jsem naprosto v pohodě ,stolice normální nezvracím , jen jsem trošku unavená,ale únava může být od štítný žlázy - unava není nijak strašná … je to normální ?! nebo si mám dojít v pondelí k doktorce na pohotovost to asi není ,že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.9.11 15:44

Zalezi jestli uz ho nemas zlute dlouho nebo az ted?Ja ho mam zlute snad od praveku,ale taky mam trosku problemy s jatry a zlucovodem.Pokud chces mit jistotu co ti je,tak si nech udelat jaterni testy,popr.sono.

• Citovat
  • Upravit
17010
23.9.11 15:45

Na pohotovost to není určitě :wink: Pokud se ti to opravdu nezdá, tak zajdi v pondělí ke své praktické dr., když nic tak ti aspoň vezme krev a zkontroluje hladinu bilirubinu a jaterní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.11 15:45

Na pohotovost to asi neni…teda pokud nemas cely belmo zluty jak..

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
23.9.11 15:46

Bělmo si dost hlídám(problémy se žlučníkem,žlučovody a abscesem na játrech) taky zjištuji, když se mi zhorší zánět spojivek bělmo je také víc do žluta.Ale jaterní testy by to pro jistotu chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.9.11 15:48

Jinak bělmo žloutne i s kůží, ta když začíná žloutnout tak dost svědí. Naposled když jsem zežloutla, tak jsem měla pocit,jako když spím s blechama. Na pohotovosti mi bylo řečeno, že to tak je když se do kůže dostává barvivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43068
23.9.11 15:49

navstiv v poklidu lekare, staci v pondeli, pokud se nic jineho nedeje. obvykle jsou to zlucova barviva - tedy zloutenka. ale existuji dedicne lehke poruchy metabolismu (m. glibert napr), kdy jsou trvale trochu zvysena a nevadi to. Mohla by to byl ale i zloutenka nebo ucpany zlucovod nebo cokoli s jatry. a nebo jis moc mrkve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
23.9.11 15:49

celý bělmo žlutý nemám,jen pod těma výčkama a v koutku jinak jsem redy,taky jsem si říkala,že na pohotovosti bych byla za hysterku,když nemám ani teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
23.9.11 15:51

mrkev jsem dneska měla :think: trošku mě svědí ruce …což já nechci hysterčit,ale mám doma ročního syna a nerady bych ahy jí dostal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.9.11 15:52

Teplotu mít nemusíš. Ale pokud bělmo není celé žluté tak na pohotovost nejezdi. Spíš bych asi nedráždila o víkendu žlučník a játra(nic mastného extra kořeněého) a v po si zašla na krev. Ale buď v klidu. Jak jsem psala, bělmo mi žloutne i ze zánětu spojivek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
23.9.11 15:52

Ja prave mam toho Gilberta,ale vlastne nevim co to jako je :-) Mela jsem i kameny ve zlucniku a ten me vytahli.Ale zluta asi budu furt. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
23.9.11 16:14

holky a se žloutenkou bych musela do nemocnice ?! jak dlouho se tam tak leží ?! pracky si meju dost často,tak kde bych to chytla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
23.9.11 16:32

neplaš, vůbec nemusíš mít žloutenku, stačí špatná průchodnost žlučovodů, žlučové kameny, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.9.11 17:13

Ale v pondělí radši běž.Z vlastní zkušenosti vím, že to není dobré, když člověk začne žloutnout :cry: Přeju, a´t to není nic vážného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
23.9.11 18:11

holky asi takhle mám žlutý oči ,jen z druhý strany a ne na tak velký části bělma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí