Zánět močáku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3265
30.3.17 22:29

A jez brusinky a hlavne nohy v teple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
30.3.17 22:42
@Daasenka13 píše:
Ahoj holky obnovuji.
Měla jsem zanet močaku, brala sem antibiotika ale byla na me moc silna, takze me dr doporucil vysadit včera, a to sem byla v pořadku. A dnes ted k veceru, citim divnej pocit v podbrišku a když čuram trošičku to je nepřijemny a mam to trošku ruzove ten toaleťak. Nechcu zase brat antibiotika, poradite mi prosim co bych si mohla koupiz v lekarne aby to do pondelka zmizlo? :,(

Blokurimu. D-Manoza, je to v saccich, rozpustis ve vode, vypijes, je u toho schéma. Za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
30.3.17 23:29

Kup si v lékárně kapky Rowatinex.Jsou určeny k léčbě onemocnění ledvin a močových cest, včetně močových kamenů. Dospělí berou 4-5krát denně 3 až 5kapek. Prodají ti je bez receptu.Nebo pak tu Lichořeřišnici, a můžeš k tomu brát asi dva týdny i Medvědici lékařskou. Pij hodně obyčejné vody k tomu brusinky. Pomáhá občas zapít tak dvě tablety jedlé sody bicarbony. Nebudeš pociťovat takové pálení když půjdeš na malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
31.3.17 07:43

Holky děkuju :) dnes rano sem to bylo lepši, nečuram uz ani krev. :-) Jen mě štve že to snaženi o druheho prcka musime odlozit :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí