Co se v těhotenství může na zánět moč. cest?

888
8.9.17 23:19

zánět moč.cest v těhotenství

Ahoj, potřebuji poradit jsem v 17+2tt a právě se mi rozjel zánět moč. cest, byla jsem na pohotovosti ve čtvrtek, mam atb, ale zatim to moc nezabírá, tak uvítám jakoukoliv radu co by mohlo pomoct a může se v těhu. zatim docela trpim…doufám, že to nějak neohrozí miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
678
8.9.17 23:20

Brusinky, uroval akut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
9.9.17 00:59

Ja pila urologicky caj v rozumnem mnozstvi a brusinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 06:40

Mela bys pit hodne vody (krome urol. caje), jist ty brusinky (dzus nebo susene ci tablety; i kdyz jejich ucinnost byla pokud vim vyvracena - presto jsem mela dojem, ze zabiraji) a taky byt v teple - kosilka, teple ponozky, svetr, v noci to same. Chce to se hodne prohrat, to mi vzdy pomaha. Mne nejvice vadi chodit bosa po dlazdicich, studena voda, odhalena zada atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
9.9.17 07:43

Mela jsem v teh. zanet 3× pokazdy atb, ale ty mi vzdy zabrali do 3 hodin… pokud nezabiraj tak sup k doktorovi at napise jiny, muze se ti to dostat až do ledvin a po dobrani koupit uroval manosa akut a zapijet to hodně, vyplavuje ty bakterie aby se ti to nevrátilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 08:05

No urcite bych si sama nenasazovala uroval, urinal, brusinkove produkty, urologicke caje atak dale… V tehu to muze ohrozit plod, na to te upozorni i lekarnik. Resila bych to s doktorem a nedat na rady diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
9.9.17 10:44

Brusinky hrozne ohrozi plod, to je znamy fakt :D ja konzultovala caj urologicky caj s lekarnikem. a byl mi doporucen vhodny pro těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.9.17 11:05

Výborná je BLOKURiMA sáčky, pomáhají a můžou se v těhotenství. Berou se i dlouhodobě preventivně jen na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.12.18 07:37

Moč v krvi

Ahoj, pálení při močení mám delší dobu, ale nijak zvlášť hrozné, léčila jsem zároveň kvasinkovou infekci, tak jsem si na svědění jaksi zvykla a dělala obklady.. :? :roll:
Vnoci se v moči poprvé objevila krev, bolesti, křeče v podbříšku :oops:
Jsem 32tt a četla jsem, že zánět močových cest může vyvolat porod nebo akutní problém s ledvinami :think:
Nahřívám, piju, od rána už močím bez krve a větších bolestí - myslíte že bych měla na pohotovost (dnes je sobota) nebo čekat na pondělí kdy jdu na gynekologii? Mně se to zdá lepší, ale taky píší ,, nepodceňovat,, A nepošle mě s tím spíš k obvodnímu?? :nevim:
Díky za názory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
29.12.18 07:38

@Makyna1234 No asi bych tam zajela, za to nic nedáš. Podle mě v těhotenství lepší trochu plašit a zbytečně, než aby byl nedejbože průser.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.12.18 07:43

Šla bych na pohotovost, dítěti může víc ublížit zánět, než případná antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.12.18 07:53

Ježíšmarjá, okamžitě padej do porodnice! Předčasný porod asi ne, ale zánět ledvin a selhání určitě ano! A to fakt není sranda, mám to za sebou. Měla jsi tam být už dávno, zánět močových cest se v těhotenství neléčí doma! Chceš skončit s nefunkčními ledvinami na dialýze?

• Citovat
  • Upravit
201
29.12.18 07:53

Já měla v těhotenství zánět 3× za sebou, jela bych na pohotovost pro antibiotika, kamarádka kuli tomu předčasně porodila, lepší antibiotika než zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85349
29.12.18 08:33

@Makyna1234 samozrejme hned pohotovost. V tehotenstvi je nebezpecny i zanet mocovych cest bez priznaku, coz jsem mela ja a brala 3× antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85349
29.12.18 08:34

@Makyna1234 a lecil me gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie