Zánět močových cest a svědění

Anonymní
3.6.21 12:19

Zánět močových cest a svědění

Ahoj všichni
Chtěla jsem se jenom zeptat může při velkém zánětu močových cest svědit i v pochvě?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2241
3.6.21 12:26

Ano, dělají to stejné potvory. Namnoží se i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
3.6.21 13:07

Bereš antibiotika? Pokud ano, spíš bych to viděla na začínající mykózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 14:01

@azalia Ještě zatím neberu mám to už dlouho ale zjistilo se to až dnes.

• Citovat
  • Upravit
2.8.21 05:52

Zánět močových cest stále dokola

Nemyslím si že se jedná přímo o zánět protože mám pálení jen ráno a po vypití aspoň půl litru je vše v normálu. Užívám pravidelně brusinky a stává se mi že dva dny úplně klid a pak zase pálení při ranním močení. Jaké s tím máte zkušenosti? Vždy jdu k doktorovi který mi předepíše antibiotika ale nevidím to jako řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.21 10:12

Velmi podobné příznaky jako zánět močových cest delá i poševní zánět. Včetně nucení na vyprazdňování a boleti při močení. Může to být smíšený zánět - baterie i kvasinky. Takže by bylo dobré proléčit když tak oboje, v případě, že je pozitivní nález i v moči. Ale to by se mělo ověřit močí cévkovanou, aby se odlišilo od možné kontaminace z pochvy a velvy při obyčejném vyšetření moče tzv. středním proudem. Souhlasím, že opakované nespecifické užívání ATB nebude asi to pravé, navíc si můžete vypěstovat velmi odolné kmeny bakterií. S ohledem na to, že z vašeho posledního příspěvku to vyznívá jako opakovaný zánět, je to více o hledání příčiny než jen řešení následku. (profesní zkušenost s paní, která měla opakované gynekologické záněty, které simulovaly zánět močového měchýře, v nevyhovujícím partnerském vztahu). V každém případě, zkuste i gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí