Zánět močových cest u tříleťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4706
20.5.12 19:08
@zolycka píše:
zánět MM často způsobují bakterie, které jsou ve střevech…takže lehce může např. při špatně utřeném zadečku dojít k zavlečení bakterií do močové trubice nebo se třeba podrbala ručičkou…, ale já to mívám i z prochladnutí..utírání po velké straně už zvládám na jedničku :mrgreen: …prostě mám oslabené močové cesty od malička a stačí mi jen ofouknout..
můžeš jít ještě dát sirup Urinal nebo cokoliv s brusinkama, výborný je čaj Urinatin nebo Uroregen, klasický urologický čaj už se nedoporučuje, protože příliš dráždí. Při zánětu MM je nejdůležitější hodně pít, aby se ty bakterie vyplavovaly…takže vodu, bylinkové čaje jako heřmánek, lípa, máta. NESMÍ se ovocný čaj, černý čaj, ŽÁDNÉ citrusy, rajčátka,…spíše zeleninu, kde je hodně vody jako jsou třeba salátové okurky a určitě je nutné k ATB brát ještě laktobacily…
ježiš díky, díky moc za ten doooouuuhý příspěvek..!!! já si to myslela, ptž ona si pořád zkoumá kačenu už asi měsíc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
20.5.12 19:09

@mona.k.79 tak to bude ono! držte se!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.5.12 19:49
@zolycka
@zolycka píše:
@mona.k.79 tak to bude ono! držte se!!! :kytka:

DĚKUJEME MOOOC!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
1.9.14 21:00

Nevíte za jak dlouho se objeví zánět moč. cest po nastydnutí. Nechápu kde mohl syn nastydnout, přes víkend jsme byli doma a šup dnes večer zánět moč. cest. Jsou to spíš dny nebo hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.9.14 21:30

U mě to bylo vždy o hodinach, u ledvin to trvá děle, spíš dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
1.9.14 21:37

Aha, takže když přišel v poledne ze školky se studenýma nohama tak by to mohlo být z toho? nejspíš asi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
2.9.14 08:13

Většinou je to v souvislosti s oslabenou imunitou, moje čtyřletá „v tom“ lítá po očkování apod. Já to chytám bežne, stačí chodit bez pantoflí doma na studené podlaze. Určitě to nelečte sama a dojděte se sterilní močí k dr., když to nebude na ATB (pozná hned z CRP) tak minimálně poradí co uživat - mě se hodně osvědčil Urinal akut mega brusinka a hodně pít. Nebo teď je na trhu něco nového - samostatná manóza, ta je dobrá pro alergiky na céčko, kterého je v urinalu moooc. Držím pěsti, ať se toho brzo zbavíte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí