Zánět močových cest ve 30tt

17.7.15 18:38

Zánět močových cest ve 30 tt

Ahojte, mám takový problém. Jsem ve 30 tt a už na začátku jsem začala mít problémy s močákem. Šla jsem na gyndu, nechala si vyšetřit moč ale doktor řekl že tam nic není a doporučil mi jen nějaký brusinkový sirup. Všechno se rozjelo ale asi před měsícem a půl kdy mě začalo pobolivat v pravém boku tak jsem s tímhle problémem doktora znovu navštívila a ten mi řekl že mám zkrácený děložní čípek a že ty bolesti jsou k tomu normální 8o pak to tedy asi na týden bolet přestalo ale když to zas začalo tak jsem k tomu ještě dostala teploty a 4 dny jsem nedělala nic jiného než jsem spala, pak už se to nedalo vydržet tak jsem jela na pohotovost a tam mi zjistili masivní zánět močových cest. Nechali si mě tam týden abych dobrala antibiotika a už se vše zdálo v pořádku. Ale teď od středy mě to zas trošku bolí a tyhle poslední dva dny jsem měla i zvýšenou teplotu a taky jsem pořád jen spala. Dnes jsem byla u doktorky u mé praktické a ta mi akorát potvrdila že se ten zánět objevil znovu a nebo nebyl doleceny protože jsem měla nález v moči tak mě poslala na gyndu ale tam už nikdo nebyl, takže musím čekat do pondělí 8o a nebo myslíte že by mi pomohli třeba zas jen ty brusinky? 8o ale do nemocnice zpátky nechci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.7.15 18:48

Brusinky jsou podpůrné prostředky, ale zánět nevyléčí. Antibiotika v těhotenství na zánět jsou třeba. Já jsem měla střevní bakterie v moči a taky mi hned nasazovali antibiotika. Prý aby se k mimču nedostala infekce.

• Citovat
  • Upravit
15419
17.7.15 18:52

Vůbec bych neváhala a jela na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.15 18:53

Aha ale do pondělí to ještě počká že? :o vím že atb by se měli nasadit hned ale na pohotovost už nechci :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.15 18:55

@domii 5178 Tak zkusit to můžeš počkat, na druhou stranu to, že nechceš jet chápu, ale v pondělí rozhodně vyraž. V těhotenství záněty jsou špatný. Jinak já měla v těhotenství antibiotika jedny za druhýma :/

• Citovat
  • Upravit
17.7.15 18:58

Jojo to určitě už půjdu. 8o snad mi je dá on a neposle mě nikam :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.15 19:02

@domii 5178 a na jak dlouho ti předepsal na zánět močáku antibiotika? Mně třeba byly předepisovány na moč i na měsíc.

• Citovat
  • Upravit
17.7.15 19:05

No napsali mi je na 5 dní :o a k tomu jsem brala Paralen na snížení teploty a pak po dobrani mě pustili s tim že už je to v pořádku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.15 19:10

@domii 5178 Jen pět dnů? Tak to ti ho nejspíše nedoléčili.

• Citovat
  • Upravit
17.7.15 19:22

Jojo jen 5 dnů :o :/ takže mi je teď bude muset nasadit znovu ale myslím že se to dá léčit i doma s atb ne? 8o když to není moc akutní teda :o ale není mi zas tak špatně jako před tím než jsem šla do nemocnice :o akorát že si musím dělat několik přestávek než dojdu na určité místo protože když chodím tak je mi špatně :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
17.7.15 19:28

Já bych tedy do pondělka rozhodně nečekala. Zánět se Ti může přes víkend rozjet ještě víc a můžeš tím zbytečně ohrozit miminko. Na to bych myslela jako první, ne na to, jestli se mi někam chce nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.15 19:33

@domii 5178 Nejspíš nasadí znova

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat