chtěla bych se zeptat jestli máte některá partnera, který měl zánět prostaty a byla mu doporučena autoimunitní injekce?
Za jak dlouho byla injekce vyrobena? (U nás je to už asi měsíc a doktorka se stále neozvala, že už je připravena )
Zlepšil se/vyléčil zánět?
Museli jste se během léčby antibiotiky a dalšími léky na prostatu chránit kondomem? Jak dlouho?
Vrátil se pak zánět?
Doporučil doktor nějakou dietu na prostatu?
Mám toho spoustu načteno z internetu, ale některé potraviny se tam uvádí jako + a jinde jako -..
Ještě by mne zajímalo, jestli jste po úspěšném přeléčení neměli problém s početím ze strany partnera..
Děkuji za případné odpovědi
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj děvčata,
chtěla bych se zeptat jestli máte některá partnera, který měl zánět prostaty a byla mu doporučena autoimunitní injekce?
)
Za jak dlouho byla injekce vyrobena? (U nás je to už asi měsíc a doktorka se stále neozvala, že už je připravena
Zlepšil se/vyléčil zánět?
Museli jste se během léčby antibiotiky a dalšími léky na prostatu chránit kondomem? Jak dlouho?
Vrátil se pak zánět?
Doporučil doktor nějakou dietu na prostatu?
Mám toho spoustu načteno z internetu, ale některé potraviny se tam uvádí jako + a jinde jako -..
Ještě by mne zajímalo, jestli jste po úspěšném přeléčení neměli problém s početím ze strany partnera..
Děkuji za případné odpovědi