Zánět prsu a blinkání

5
21.1.12 14:15

Zanet prsu a blinkani

Ahoj, mam takovy pocit, ze kdyz mam zanet prsu (bohuzel ne poprve), tak prcek nechce mliko pit a vic ho blinka (treba i hodinu po odkrknuti apod.). No pokud je tam zanet, tak se nedivim, kdyby s tim mlikem neco bylo. Nechci mu davat neco spatnyho, ale zaroven nic nez kojeni tomu nepomuze.
Nebo vy jste pri zanetu prsou problemy s vetsim blinkanim nemely?
Dekuju moc za vase nazory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
21.1.12 14:59

Koukám, že zatím nikdo nepíše. Já si myslím, že z toho tby to blinkání být nemělo. Všeobecně se doporučuje kojit z prsu, ve kterém je zánět, protože se ti uleví, jak to mlíčko vypije. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.1.12 15:03

beres antibiotika? Pokud mas zanet, tak to chce, to prso, mu davej, at se ti ulevi, hlavne bych kojila dal. To blinkani muze byt i z neceho jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.1.12 15:23

atb zatim neberu, doktor vcera rikal, ze to zatim na atb neni. Ale za mesic uz mam zanet potreti - poprve atb, podruhe to rozehnal tvaroh a ted se uvidi. Takze ted urcite kojit budu, ale nevim jestli mam kojit „az budu zdrava“, kdyz akorat malej bude dostavat v mlice moje atb a ja budu mit co 2 tydny nebo casteji horecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.1.12 15:31

Ahoj,
já měla zánět asi tak 8krát(teda aspon si to myslím),když jsem ho dostala poprvé,tak jsem šla na gyneko a tam mi dal doktor antibiotika,ale tvrdil mi,že dítěti to v žádném případě nevadí.A poradil,že napříště si mám dávat tvaroh,což jsem vždy udělala a musím říct,že zlatý tvaroh!!!!!!Hned na začátku,když jsem vždy začala cítit,že je zle jsem si ho začala plácat na prso vždy zabral.
Vždy jsem z něho kojila a děti pili uplně v pohodě a tím mi docela pomáhali.
Blinkat nikdy neblinkali,takže si myslím,že to vaše blinkání ze zánětu nebude :think: .
Držím palec at je Vám co nejdřív líp!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
21.1.12 16:03

Ahoj, tak mně u zánětu malá taky prso nechtěla a když už si ho vzala, tak to mlíčko všechno vyzvracela. Neboj, nic se prckovi nestane. Za chvilku to hnusný vypije a bude to zase ok :palec: :palec: :palec:

ale jinak - tvaroh je vážně nejlepší!!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.1.12 17:13

dekuju vsem za rady, doufam, ze tvaroh zase zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí