Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, chci se zeptat jak u vás vypadal zánět průdušek?
Příspěvek upraven 24.12.22 v 20:46
Myslím, že ani jedno by neproběhlo bez příznaku, co je to za lék, který ztrácí účinnost?
Zánět průdušek podle charakteru kašle nejde poznat, navíc záněty průdušek u dětí bývají vstupně virové, tedy bez potřeby ATB.
Spíše to bude jedna z virových infekcí, které aktuálně řádí.
@Doctus tak snad ano. Vypadá v pořádku, jen od včera kašle. Ale teď má prave ty horečky. Snad se tělo jen brani nějaké viróze.
Moc děkuji za reakci
@Prostě Vodnář prominte, moc nerozumím otázce. Syn kašle od včera, žádné léky jsem mu nedavala nez dostal horečky
V odmazané části ovšem bylo, že se mu po pěti hodinách po podání léku vrací teplota, proto jsem se ptal na ten lék. Pokud žádné léky nemá, tak zkuste marojánkový čaj .
@Mickey08 píše:
@Prostě Vodnář prominte, moc nerozumím otázce. Syn kašle od včera, žádné léky jsem mu nedavala nez dostal horečky
@Prostě Vodnář píše:
V odmazané části ovšem bylo, že se mu po pěti hodinách po podání léku vrací teplota, proto jsem se ptal na ten lék. Pokud žádné léky nemá, tak zkuste marojánkový čaj .
no tak léky na teplotu neléčí, ale jen snižují horečku, takže po několika hodinách přestanou fungovat a teplota znovu nastoupí.
Tak nevím, ale i snížení teploty beru za jistý druh léčby. Pokud však teplota nastupuje, pak jsou špatně nastavené intervaly podávání. Ale nechme to být, je to irelevantní, pokud se žádné léky neberou.
@Lucka1111 píše:
no tak léky na teplotu neléčí, ale jen snižují horečku, takže po několika hodinách přestanou fungovat a teplota znovu nastoupí.
@Prostě Vodnář aaa na teplotu. To dostal čípek paralenu a pak čípek nurofenu