Zánět spojivek bez hnisu?

11620
13.4.18 17:24

Zánět spojivek bez hnisu?

Ahoj, dcera tři roky má zarudlá očka a tře si je. Trvá to tak týden, někdy je to dobré, jindy ne. Dnes se přidala vodnatá rýma. Mám podezření na alegii, ale mohl by to být zánět spojivek? Oči jí výrazně nehnisají.
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
560
13.4.18 17:47

To spíš vypadá jako typická alergie, u nás se projevila poprvé taky ve 3 letech. Hodně toho teď kvete. Zajděte za dětskou doktorkou, ať malé dá protialergické kapky do očí a nějaký celkový lék, třeba Aerius, a objednejte se na alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.4.18 18:01

Oči hnisat při zánětu spojivek nemusí, ale také bych to spíš tipla na alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.4.18 18:30

Moje malá má teď zarudlé jedno oko. Zatím je bez rýmy. My jsme byli na očním a je to prý zánět spojivek. Hnisat jí nic nehnisá. Takže může být zánět i bez hnisu. Sama se ale též spíš obávám te alergie, jelikož já jsem alergik dost silný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.18 19:14

@Genovesa
Za mě taky alergie. Když ji mám tak se to zlepšuje zhoršuje. Ale zánět (bez hnisu) jsem prodělala před 14 dny a to už jsem měla bolest oku a hlavy a můj stav se zhoršoval. Doktorka Řekla teda ze to bylo v počátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.4.18 22:05

Děkuju. Tak uvidíme. Kapu jí Ocuflash a dneska to bylo výrazně lepší. Budu kapat ještě tak dva dny a když to nepomůže, zajdem k doktorce. Rýmu má nepatrnou. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.4.18 22:06

@Kajak18 Co vám dali za kapky? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.4.18 07:45

@Genovesa

Tobrex. Kapem třetí den a zatím to líp nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
15.4.18 22:59

@Kajak18 Já dceři kapu ten ocuflash a oko už má normální. Mám podezření, jestli to neměla od větru a vlasů v obličeji. Asi si očka moc třela. Co má důsledně odstraněné vlasy a kapu 2×, tak už má oči v pohodě, ani si na ně nestěžuje, nic ji nebolí. Dnes jí teklo z nosu trochu víc a řekla bych klasická slabá rýma. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.4.18 07:48

@Genovesa
Ocuflash používám pro sebe. Dneska už to oko má malá celkem dobrý, tak snad už to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí