Zánět středního ucha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
13.9.12 14:27

No jestli to teče, nejspíš to samo znovu prasklo a mělo by se jí ulevit.
My jsme bývali na ORL jako doma- většinou prasklo-propíchlo se v noci jedno ouško a během dopoledne i druhé- syn hodně dlouho nebyl schopný rozeznat které ouško ho bolí.
I když to samovolně prasklo, vždycky jsme na ORL raději jeli a dobře jsme udělali- později jsme se na ORL potkali s chlapečkem, kterému díky zanedbanému zánětu středouuší, nateklo celé ucho, uzliny a musel tam zůstat na infuzích s ATB.
Pokud hnis poteče, bude bez teploty a uleví se jí, asi bych jen vyplachovala, nebo postupovala podle pokynů Vašeho lékaře, ale pokud bude teplota a bolest, jela bych raději znovu.
Pevné nervy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.9.12 14:32

@Hanulínek No jsem sama doma, bez auta :-(Tak teď si šla lehnout když jí to prasklo.. Počkam až se probudí a uvidí se víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
13.9.12 14:41

Jasné, uvidíš až se vzbudí.
Z mé zkušenosti-jestli v klidu spí, tak už to bude dobré.
Když to syna bolelo, spát nemohl, nebo spal hrozně přerušovaně a neklidně.
A pokud jsi doma sama a bez auta, klidně si pro radu na ORL i zavolej, poradí a snad Tě i uklidní.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.9.12 14:43

@Hanulínek Až budu vědět tak se zase ozvu, děkuju za radu a podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
13.9.12 14:48

Proto to tu funguje!
A zrovna tohle chápu- mladšího syna to trápilo od půl roku, zánět měl asi 11× a dohnalo nás to v jeho třech letech až k operaci.
Určitě pak napiš co a jak a já jdu, venčit´ dětičky. ;)
:hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.9.12 22:48

@Hanulínek Ahojky, tak malé je líp, sice vypada, že bude nemocná nějak celkově, nebo jestli to ještě odeznívá, netušim, ale stále jí z toho vytéká hnis s krví, proplachuju borovou vodou, ta tomu mám pocit pomáhá, teplotu má sice zvýšenou, ale už nehoří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
13.9.12 23:16

To jsem ráda, že je trochu lépe.
Jen si nejsem jistá tou krví, náš malý měl vždycky jen hnis, tak s tímhle zkušenost nemám.
Já jsem na tohle posera, takže bych zítra to ORL raději navštívila.
Držím palce za klidnou noc a ideálně dobré a zdravé ráno. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
15.9.12 21:25

@Hanulínek Ahojky tak můžu dnes konečně říct, že už je v pořádku, tedy doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
16.9.12 09:39

@kissi To jsem ráda! A díky za zprávu. ;)
Tak hlavně ať se to nevrací! :hug:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.9.12 11:27

@Hanulínek My taky děkujeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.9.12 10:33

Dceři píchali ucho dvakrát když byla malá 1,5 a pak ve 3 letech. Nakonec se doktor rozhodl pro trubičky a byl klid, tedy do té doby než v 5ti letech jela se školkou na plavání do bazénu.
Zúčatnila jsem se chatu s odbornicí na toto téma a tady jsou některé její odpovědi-
já chlorované, či jakkoliv chemicky upravené bazeny doporučuju doopravdy až od těch 2 let, sice je voda super- tedy plavání jako pohyb- ale jen voda vodová, ne chemie v ní
chemie bazenu může dráždit nosohltanovou - nosní mandli - ta se pak zvěztšuje a dítě se i nenápadně „zahleňuje“
správně spíše tedy - prokapat nos nosníma kapkama, zlehka a správně!!! smrkat!!! otipax nebo otobacid do ucha, nurofen, antihistaminika, mukolytika
otobacid je jen analgetikum s kortikoidem, pomůže, ale nevyřeší problém, který je v nose, uši jsou jen následkem..
se všemi se loučím, dotazy mi můžete dávat dál v mé poradně na www.rodina.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+