Zánět středního ucha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
18.9.07 12:34

Zánět středního ucha

Ahojte maminky, chci se zeptat zda má některá zkušenost se zánětem středního ucha u 9 měsíčního mimi. Malej už nudlá přes měsíc. Dr. mi dala minulý týden kapky,ale nezabralo to. A asi tak třetí den si malej docela žmoulá ouško. Tak nevíme. Dnes měl zvýšenou teplotu 37,2. Tak nevím zda mám běžet k dr. A ke všemu tam je dnes opravdu ošklivo. ¨
Díky Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2596
18.9.07 12:49

Ahoj ono se to u takhle malejch fakt blbě poznává,ale kdyby ho to bolelo tak by vytrvale brečel většinou hlavně ze spaní.Může to nastat náhle my jsme takhle byli s klukem ráno na ušním malá tam ještě celá veselá a jen jsme přišli domu tak za hodinu jsme tam jeli s ní.nejdřív chodila a hlavu držela na stranu a pak začala hrozně brečet a byla k neutišení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.9.07 13:10

Zánět středního ucha

tak pláče více než normálně. Ale v noci zatím spí jako obvykle. Jen si více šahá na to ouško a rýmu má stále…už s ní bojujeme hooodně dlouho. Už tak dva měsíce při každém kojení nudlá -má ucpaný nos. Tak jsem šla do solné jeskyně, tam se mu to spustilo a pak mi dr. na to dala před týdnem Pamycon. Ale ten nezabírá. A nudle je v nose pořád. Už nevím jak se jí zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
18.9.07 13:12

Štefko,
se záněty středního ucha mám bohaté zkušenost :? .
Myslím si, že kdyby to byl zánět, že by si ouško nežmoulal, ale hodně by plakal bolestí.
Možná může mít zalehlé ouško od rýmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.9.07 13:15

Zánět středního ucha

No kdo ví..u těch prcků těžko říci, když nemluví. Ale ta rýma už mě začíná děsit. Né a né se ji zbavit. OD narození to není poprvé..už je asi třetí.. hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.07 13:28

Já to vidím taky na zalehlé ucho, kdyby to byl zánět, to by opravdu řval na celé kolo. Jo, jo, jenom rýma! Přeju brzké uzdravení. Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.9.07 13:32

ahoj myslim ze by sla znova k usnimu.u moji nikolce cely tyden porad mela vysokou teplotu.dr.rikali ze je viroza no pak posledni tyden jsem vsimla ze mala porad stourala do ucha.tak jsem rekla dr.ze porad stoura v uchu.poslali me do usnimu.hned ji pichli ucho a druhe zanet.dali ji antibiotika a udelany hnedy kapky do nsou ono krasne zabralo ryma.boji se doktorku co mela v hlave kdyz ji pichli.no plakala i nekdy s zachvatem ze ji bolelo strasne.chudinka jak trapila cely tyden.jen si vypravim co bylo u me.myslim ze bys zasla znova at ti doporucuji jine kakpy do nosu.preji malemu brzke udzraveni. zdenna

• Citovat
  • Upravit
664
18.9.07 13:35

Malá měla první zánět v 10m a měla i nad ránem(kdy běžně nemá ani 36) 39,7 teplotu, tak jsme šly a hned píchali. . . Pokud nemá vysoké horečky a vcelku v noci spí, myslím, že to nebude, ale nejsem doktor. . . Stříkat vincentku, odsát a dát kapičky. . . Pevné nervy. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.9.07 13:38

Ahoj my máme se zánětem oušek i rýmou bohaté zkušenosti.Na rýmu je dobré mít hlavičku při spaní víš, také pomáha čaj
rýmáček a sprej s morskou solí-dělají ho i pro kojence.Dá se stříkat i preventivně.Náš malý hrozně vzdycky pláče hlavně v noci při zánětu, ale určitě bych k lékaři raději zašla když si mudlá ouško.My jsme to jednou podcenili a byli s tím pěkné problémy po očkování.Tak přeju hodně zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.07 21:34

Mě ještě napadá nechat si udělat bakteriologický rozbor ze stěru z nosu. My jsme taky dlouho rýmovali, a nakonec při stěru zjistili synovi pneumokokovou infekci a musel být přeléčený antibioticky. A od té doby klid. Ťuk, ťuk, ťuk…
Radka a Štěpánek

• Citovat
  • Upravit
7461
18.9.07 21:50

My jsme zanet ucha mely uz 4krat a vzdycky to doprovazely vysoke horecky kolem 39 a vys, nejedla, malo pila a byla hodne neklidna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.9.07 09:19

Zánět středního ucha

Děkuji za pomoc. Zánět to asi fakt nebude - prý by opravdu hodně bulel. Ale udělala nám výtěr z nosu a ve čt si buud volat na výsledky. Tak uvidíme.
Mockráte Vám děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.9.07 10:21

Ahoj, zkus ji zatahat za ouško když ji bude bolet ma zánět.to mě poradil doktor jelikož jsme s mladym byli stale na ušním.Pak mu v 19měsíc.vzali nosní mandle a bylo po zánětech.Vždy to bylo děsny když ho to chytlo.Dnes je mu už 13let.

• Citovat
  • Upravit
19
12.11.07 19:56

Ráda bych taky se svou čerstvou zkušenosti přispěla.
Malá má 6 a půl měsíce. V pátek a sobotu měla zelený hnis v levém oušku. V neděli večer začaly horečky 38,2, v pondělí ráno už 38,6, tak sme letěly k dr. zatahala za ouško, jak tady už radily výše, a bylo to jasné. Pojede se na Fakultku.
Tam nás vyšetřoval moc milý mladý pan dr., napsal nám antibiotika , tak snad to pomůže.:)
Jinak nevím, jak bych si s malou poradila, protože to samo určitě nepřejde a musí se tomu pomoct.
Ještě mám takový dotaz.:„mohla to mít z plavání v bazénku“?
děkuju a mějte se všichni moc fajn..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.11.11 12:28
tak mi mame taky dneska uz 8 den rymu ale teprve pred 3 dnema sme zjistil ize je to zanet ouska pac mel tyden rymu a najednou v noci horecku a brecel a byl neklidny tak sme sly v patek dr. a ta nas pro jistotu poslala na usni a prave ousko mu pichali zejtra jdeme na kontrolu a rymu mame porad a jinak sme uz meli 3 anginu a je mu rok takze taky sila :roll:
Štefka píše:
Děkuji za pomoc. Zánět to asi fakt nebude - prý by opravdu hodně bulel. Ale udělala nám výtěr z nosu a ve čt si buud volat na výsledky. Tak uvidíme.
Mockráte Vám děkuji za odpovědi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+