Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím, dneska jsem přišla z nemocnice po operaci (zánět trojklanného nervu). A bohužel lékařka mě nepotěšila. Toto prý budu muset nosit několik měsiců. Mohu se zeptat jak to na vás působí? Já, se v tomto docela stydím chodit ven… Omlouvám se že je to anonymně, ale nechci veřejně sdílet můj obličej.
No, jak to působí? Jako šátek na hlavě
Lidé se při rekonvalescenci musí potýkat i s horšími věcmi…
A proč to musíš nosit? To je jako místo obvazu, nebo jakou to má plnit funkci? S operací trojklanného nervu nemám (naštěstí) žádné zkušenosti, tak nevím, no ![]()
@Moringa píše:
No, jak to působí? Jako šátek na hlavěLidé se při rekonvalescenci musí potýkat i s horšími věcmi…
A proč to musíš nosit? To je jako místo obvazu, nebo jakou to má plnit funkci? S operací trojklanného nervu nemám (naštěstí) žádné zkušenosti, tak nevím, no
No, prý musím mít hlavu stále v teple a částečně jako obvaz. Prý mám mít stále v teple uši, krk a částečně tváře. Musím v tom i spát, naštěstí do sprchy to nosit nemusím. Ano, jedná se o šátek.
Zdravím, dneska jsem přišla z nemocnice po operaci (zánět trojklanného nervu). A bohužel lékařka mě nepotěšila. Toto prý budu muset nosit několik měsiců. Mohu se zeptat jak to na vás působí? Já, se v tomto docela stydím chodit ven… Omlouvám se že je to anonymně, ale nechci veřejně sdílet můj obličej.