Zánět v krku?

Anonymní
19.4.12 10:53

Zánět v krku?

Zdravím holky,

zkouším, jestli některá nebudete vědět…už od úterý mě při polykání pobolívá v krku, uvnitř mám zarudlý krční oblouk, všimla jsem si tam pár bílých flíčků, ale mandle zvětšené nemám, spíš uzliny. Střídám si od včerejška Tantum verde, ale žádná změna. Co by to mohlo být? Nějaký zánět? Nechce se mi hned hrnout k doktorovi, nevím, jestli na to budou nutný antibiotika nebo mám zkusit počkat…chjo…nemáte některá zkušenost? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10486
19.4.12 10:59

to co popisuješ jsem přesně měla při spálové angíně a na to jsou nutný antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
19.4.12 11:05

Pokud máš v krku bílé fleky, jsou to pravděpodobně čepy, tedy angina. Šup k doktorce, ukázat krk a (pravděpodobně) podle nálezu antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
19.4.12 11:15

tak já mám opačný problém …bolí mě v krku není to nějak moc ale už mě to nebaví
2× jsem byla na ORL protože jsem těhu dělali mi výtěr a krk čistej ,to jsem sice ráda že to není angína ale v podstatě se s tím nedá nic dělat brufen nemužu ikdyž mi ho dr napsala ale nebudu riskovat …už jsem utratila spoustu peněz za ruzná cucátka a nic nepomáhá :zed: ani tamtu verde kloktadlo prostě nic …normálně už uvažuju o slivovici jako vykloktat :roll: nemáte s tím někdo skušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
19.4.12 11:35

Zakladatelko: Řekla bych že máš nejspíš anginu,určitě bych zašla k doktorce,není dobré takové nemoci přecházet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
19.4.12 11:37
@KIKOLETEK píše:
2× jsem byla na ORL protože jsem těhu dělali mi výtěr a krk čistej ,to jsem sice ráda že to není angína ale v podstatě se s tím nedá nic dělat brufen nemužu ikdyž mi ho dr napsala ale nebudu riskovat …už jsem utratila spoustu peněz za ruzná cucátka a nic nepomáhá :zed: ani tamtu verde kloktadlo prostě nic …normálně už uvažuju o slivovici jako vykloktat :roll: nemáte s tím někdo skušenost :nevim:

A zkusila jsi čaje? Heřmánek,atd. Já piji denně jeden,proti nachlazení.
Ale nevím zda se tyto čaje mohou v těhu :nevim: také mě pořád bolelo v krku,ale zánět jsem neměla,tak jsem na radu začala pít tyhle čaje a bolest zmizela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
19.4.12 11:43

tak heřmánek jsem nezkoušela a ani mě to nenapadlo…ale mužu skusit ;) ovšem jestli se muže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
19.4.12 11:46
@KIKOLETEK píše:
tak heřmánek jsem nezkoušela a ani mě to nenapadlo…ale mužu skusit ;) ovšem jestli se muže :think:

Já piju Babičin čaj na průdušky a nachlazení a není tam nic že by se to v těhu nemohlo :nevim: Obsahuje to např.timián,meduňku,lékořici,jitrocel,podběl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
19.4.12 11:54

tak jsem mrkla na googl a heřmánek se muže :) jdu si ho hned uvařit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
19.4.12 11:59

jj,může se,já teď koukala taky :) Opravdu to je lepší než všelijaké léky,aspoň mě to pomáhá a příteli taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
19.4.12 12:10

Na krk je dobrá šalvěj. Ale nevím, jak v těhotenství. Možná aspoň ke kloktání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
19.4.12 12:40
@KIKOLETEK píše:
2× jsem byla na ORL protože jsem těhu dělali mi výtěr a krk čistej ,to jsem sice ráda že to není angína ale v podstatě se s tím nedá nic dělat brufen nemužu ikdyž mi ho dr napsala ale nebudu riskovat …už jsem utratila spoustu peněz za ruzná cucátka a nic nepomáhá :zed: ani tamtu verde kloktadlo prostě nic …normálně už uvažuju o slivovici jako vykloktat :roll: nemáte s tím někdo skušenost :nevim:

Taky muze jit o alergii..

Ja takhle litala vloni,touhle dobou.Silene me bolelo v krku,tak moc,ze jsem polykala Brufeny a to nejsem zadna cita.Litala jsem po ORL,videlo me mnoho dr a zadny v krku nic nevidel,ani zarudnuti,nic,vytery ok..Ta bolest se navic stehovala,zprava doleva,nahor,dolu :roll: ,den tady,pul den jinde,vzdycky to treba vypadalo,ze uz to je lepsi a pak zas bum.Byla jsem i na neurologii,RTG krcni patere.Nikdo nic nenasel..a pak to najednou po mesici a pul zkoncilo a uz se neobjevilo.Netusim,co to mohlo byt a proc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
19.4.12 14:14

tak to je síla 8o mě se to taky jakoby stěhuje z místa na místo …ted jsem vypila hrnek heřmánku a dost se to zlepšilo …tak jsem zvědavá co bude dál a střídám to s vincentkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí