Záněty v těhotenství

9
23.4.24 11:04

Zanety v těhotenství

Ahojky ráda bych se zeptala, dnes jsem byla u gynekologa, zjistil mi zanet a předepsal macmiror na 8 dní. Mám ale hrozný strach o miminko :( myslíte, že by mu zanet mohl nějak ublizit? Jsem z toho celá nesvá. Nyní jsem v 15tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
23.4.24 11:27

Ja jsem 32tt a mykozu mam od 18tt. V klidu.. Macmiror jsem mela taky. Pomohlo jen na par dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.4.24 11:29

@Eljasa děkuju, já právě všude na internetu čtu, jak je to nebezpečný a jak kvůli tomu přišly o miminko…tak jsem z toho vyplasena :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.4.24 11:55

Nebezpečný to je, můžeš dostat zánět plodových obalů a předčasně porodit. Proto je důležitá správná léčba a nic nezanedbávat.

• Citovat
  • Upravit
823
23.4.24 12:44

Pokud jde pouze o mykozu, nebezpečná není. Odchází s porodem… Ale to ti dr musi udělat vyter a poslat do laborky, aby se nic nezameskalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.4.24 09:13

@Eljasa mám hloupou otázku, macmiror si dávám na noc, ale bohužel se mi třeba po 3 hodinách chce na malou, stihne se to rozpustit, nebo jak to je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
24.4.24 11:42

@Adela_k18 je to vopruz no. Musis rychle a sup zpátky do postele 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.5.24 12:50
@Adela_k18 píše: Více

Ano, stihne, staci to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
2.5.24 12:55

Mně na zánět pomáhají nejvíc probiotické kapsle gynimum. Dr mi napsal i ty boraxoglycerinové globule, které jsou bezpečné.
Ty kapsle používám i preventivně, když cítím, že to není úplně ok, tak hned zavedu a většinou to zabere rychle. Když už mám i svědění, pálení, tak namažu sudocremem. Jedu tak celé těhotenství. A manželovi jsem koupila canesten a maže se tím on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí