Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky ráda bych se zeptala, dnes jsem byla u gynekologa, zjistil mi zanet a předepsal macmiror na 8 dní. Mám ale hrozný strach o miminko
myslíte, že by mu zanet mohl nějak ublizit? Jsem z toho celá nesvá. Nyní jsem v 15tt.
Ja jsem 32tt a mykozu mam od 18tt. V klidu.. Macmiror jsem mela taky. Pomohlo jen na par dni
@Eljasa děkuju, já právě všude na internetu čtu, jak je to nebezpečný a jak kvůli tomu přišly o miminko…tak jsem z toho vyplasena ![]()
Nebezpečný to je, můžeš dostat zánět plodových obalů a předčasně porodit. Proto je důležitá správná léčba a nic nezanedbávat.
Pokud jde pouze o mykozu, nebezpečná není. Odchází s porodem… Ale to ti dr musi udělat vyter a poslat do laborky, aby se nic nezameskalo ![]()
@Eljasa mám hloupou otázku, macmiror si dávám na noc, ale bohužel se mi třeba po 3 hodinách chce na malou, stihne se to rozpustit, nebo jak to je? ![]()
@Adela_k18 je to vopruz no. Musis rychle a sup zpátky do postele 😂 😂 😂
Mně na zánět pomáhají nejvíc probiotické kapsle gynimum. Dr mi napsal i ty boraxoglycerinové globule, které jsou bezpečné.
Ty kapsle používám i preventivně, když cítím, že to není úplně ok, tak hned zavedu a většinou to zabere rychle. Když už mám i svědění, pálení, tak namažu sudocremem. Jedu tak celé těhotenství. A manželovi jsem koupila canesten a maže se tím on.