Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čím to mažeš? Může to být obyčejný zákeřný vřídek, ale takhle to připomíná i pásový opar (ten se nemusí dělat zdaleka jen u pasu a ta bolestivost tomu odpovídá).
Na takové boláky, které jdou do hloubky, pomáhá Zynerit. Nevím, jestli je volně prodejný, mně ho předepsala dr na kožním.
Ja bych radeji neco volne dostupneho..ke kozni se dostanu nejdriv za 3 mesice s objednanim..ale dekujj za rady
![]()
@SlečnaDahlia zkousela jsem sudokrem a ted tea tree krem ale mam doma jeste cernou mast tak jedine to, ale nic jinyho uz doma nemam co by tomu mohlo pomoct ![]()
Nejlepší je dát betadinu zalepit a nechat 24 hod pak zase opakovat
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia zkousela jsem sudokrem a ted tea tree krem ale mam doma jeste cernou mast tak jedine to, ale nic jinyho uz doma nemam co by tomu mohlo pomoct
Jo, černá mast je dobrá, tu bych zkusila.
Moc Vam děkuju za rady
dneska uz to neboli skoro vubec ale za to mam pravidelny kruhovy flek..je to zvlastni ale teda tkousim tu cernou mast ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potrebovala bych akutně poradit co na zanícený pupínek. Ve středu se mi udělal na zadku a byl to fakt pupínek, jenomže teď je to zanícený. Na dotek a kdyz sedím tak to dost bolí. Mažu si to uz od stredy ale nic moc na to nepomaha. Přitel mel neco takoveho loni na boku, ale samozrejme na to kaslal a zacal se o to zajimat az kdyz bylo pozde tak cca po 2 mesicich a ta kuze mu zcernala. Hlavně to furt mačkal, tak nechci dopadnout jako on. Prikldam fotky jak to vypadalo první den a teď. Není to tak velké ale za to to bolí. Teď uz je to takova boulička
Můžu já? Babská rada. Zkus to několikrát denně třeba i dvacetkrát, natírat i s okolím jablečným octem a nechat zaschnout Jestli nemáš jablečný, použij normální. A dej vědět, jak to účinkuje.
@Anonymní píše:
Moc Vam děkuju za radydneska uz to neboli skoro vubec ale za to mam pravidelny kruhovy flek..je to zvlastni ale teda tkousim tu cernou mast
Jestli je ten flek ke středu světlejší, může se jednat o lymskou borelii, po kousnutí klíštětem, nebo muchničkou. V tom případě musíš ke svému praktickému lékaři, pro antibiotika. A čím dřív k PL půjdeš, tím líp. Na borelie, které se dostanou do kloubů nebo do mozku, antibiotika nedosáhnou.
Ahoj holky, potrebovala bych akutně poradit co na zanícený pupínek. Ve středu se mi udělal na zadku a byl to fakt pupínek, jenomže teď je to zanícený. Na dotek a kdyz sedím tak to dost bolí. Mažu si to uz od stredy ale nic moc na to nepomaha. Přitel mel neco takoveho loni na boku, ale samozrejme na to kaslal a zacal se o to zajimat az kdyz bylo pozde tak cca po 2 mesicich a ta kuze mu zcernala. Hlavně to furt mačkal, tak nechci dopadnout jako on. Prikldam fotky jak to vypadalo první den a teď. Není to tak velké ale za to to bolí. Teď uz je to takova boulička