Zanícený pupínek

Anonymní
4.4.20 09:15

Zanícený pupínek

Ahoj holky, potrebovala bych akutně poradit co na zanícený pupínek. Ve středu se mi udělal na zadku a byl to fakt pupínek, jenomže teď je to zanícený. Na dotek a kdyz sedím tak to dost bolí. Mažu si to uz od stredy ale nic moc na to nepomaha. Přitel mel neco takoveho loni na boku, ale samozrejme na to kaslal a zacal se o to zajimat az kdyz bylo pozde tak cca po 2 mesicich a ta kuze mu zcernala. Hlavně to furt mačkal, tak nechci dopadnout jako on. Prikldam fotky jak to vypadalo první den a teď. Není to tak velké ale za to to bolí. Teď uz je to takova boulička :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6116
4.4.20 09:41

Čím to mažeš? Může to být obyčejný zákeřný vřídek, ale takhle to připomíná i pásový opar (ten se nemusí dělat zdaleka jen u pasu a ta bolestivost tomu odpovídá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11799
4.4.20 09:44

Na takové boláky, které jdou do hloubky, pomáhá Zynerit. Nevím, jestli je volně prodejný, mně ho předepsala dr na kožním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.20 09:51

Ja bych radeji neco volne dostupneho..ke kozni se dostanu nejdriv za 3 mesice s objednanim..ale dekujj za rady :potlesk: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.20 09:52

@SlečnaDahlia zkousela jsem sudokrem a ted tea tree krem ale mam doma jeste cernou mast tak jedine to, ale nic jinyho uz doma nemam co by tomu mohlo pomoct :think:

• Citovat
  • Upravit
1055
4.4.20 10:05

Zkus tu cernou mast, hojí a ten zánět vytáhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
4.4.20 12:54

Nejlepší je dát betadinu zalepit a nechat 24 hod pak zase opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11799
4.4.20 20:53
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia zkousela jsem sudokrem a ted tea tree krem ale mam doma jeste cernou mast tak jedine to, ale nic jinyho uz doma nemam co by tomu mohlo pomoct :think:

Jo, černá mast je dobrá, tu bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.20 12:11

Moc Vam děkuju za rady :,( dneska uz to neboli skoro vubec ale za to mam pravidelny kruhovy flek..je to zvlastni ale teda tkousim tu cernou mast ;)

• Citovat
  • Upravit
293
21.4.20 20:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potrebovala bych akutně poradit co na zanícený pupínek. Ve středu se mi udělal na zadku a byl to fakt pupínek, jenomže teď je to zanícený. Na dotek a kdyz sedím tak to dost bolí. Mažu si to uz od stredy ale nic moc na to nepomaha. Přitel mel neco takoveho loni na boku, ale samozrejme na to kaslal a zacal se o to zajimat az kdyz bylo pozde tak cca po 2 mesicich a ta kuze mu zcernala. Hlavně to furt mačkal, tak nechci dopadnout jako on. Prikldam fotky jak to vypadalo první den a teď. Není to tak velké ale za to to bolí. Teď uz je to takova boulička :(

Můžu já? Babská rada. Zkus to několikrát denně třeba i dvacetkrát, natírat i s okolím jablečným octem a nechat zaschnout Jestli nemáš jablečný, použij normální. A dej vědět, jak to účinkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
21.4.20 20:32
@Anonymní píše:
Moc Vam děkuju za rady :,( dneska uz to neboli skoro vubec ale za to mam pravidelny kruhovy flek..je to zvlastni ale teda tkousim tu cernou mast ;)

Jestli je ten flek ke středu světlejší, může se jednat o lymskou borelii, po kousnutí klíštětem, nebo muchničkou. V tom případě musíš ke svému praktickému lékaři, pro antibiotika. A čím dřív k PL půjdeš, tím líp. Na borelie, které se dostanou do kloubů nebo do mozku, antibiotika nedosáhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.25 06:31
@Anonymní píše: Více

Ahoj jak ti dopadlo? dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová