Zanzibar - co s sebou?

380
7.7.20 18:38

Zanzibar - co s sebou?

Ahojky,
Poletíme s partnerem po prázdninách na Zanzibar. Budeme v severní oblasti Nungwi v resortu. Maximálně využijeme výletu na Island za zelvami nebo do kamenného města, možná si projdeme vesničku Nungwi, okolní pláže, jinak v plánu nic nemáme. Důležité info máme zjištěné, ale nenašla jsem žádnou zkušenost Čecha Má tu někdo zkušenost? Co se Vám hodilo, na co nezapomenout, co určitě přibalit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
7.7.20 18:43

K tematu nic nemam. Zajima me, proc jste se rozhodli takhle cestovat v tomto ‚obdobi viru‘. Ciste ze zvedavosti. Ja jsem byla nervozni vyjet i na druhou pulku republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
7.7.20 19:01

@Fany97 Přesto, že budete v resortu, doporučuju mít dostatek oblečení s dlouhými rukávy a nohavicemi. Drtivá většina obyvatel jsou muslimové. Vhodný oděv je oficiálně vyžadován i na procházku po dědině, samozřejmě i do Stone town. Do některých restaurací v hotelech nepustí chlapa v kraťasech. Jediný bankomat je ve Stone town, možná i na letišti. Na vašem místě bych si zjistila aktuální situaci ohledně Zika viru. Nefoťte sběračky řas, nedělají to pro turisty, ale pro svou obživu. Můžou být i docela agresivní - ale v Nungwi jich moc není. Doporučuju restauraci i ubytování Le Macis v Nungwi. A taky Spanish Dancer Divers Nungwi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
7.7.20 19:03
@Adelkadd píše:
K tematu nic nemam. Zajima me, proc jste se rozhodli takhle cestovat v tomto ‚obdobi viru‘. Ciste ze zvedavosti. Ja jsem byla nervozni vyjet i na druhou pulku republiky.

Z ceho jsi byla nervozni? Vzdyt to muzes chytit klidne v práci nebo obchodě. My jsme se ted vraceli z dovolené a nervozni jsem zacala byt az pri odjezdu, kdyz jsem koukla na zpravy a tam na me vyskocilo, ze je u nas ve městě nove ohnisko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
7.7.20 19:29

@Adelka951

Diky za odpoved. Byla bych nervozni z letadlove dopravy, predevsim. A potom, kdyby doslo k nejakemu necekanemu vyvoji situace, ze zustanu trcet v destinaci. Tolik k tvemu dotazu. Ja ziji v zahranici a ani to nevypada, ze my budeme moci brzy mezinarodni lety absolvovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.7.20 19:53

@Adelkadd momentálně bych řekla, že je situace stabilní, a kdyby se cokoli změnilo, samozřejmě zůstaneme doma. Platnost poukazu máme do října 2021.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.7.20 19:54

@polga mockrát děkuji za užitečné informace. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.7.20 11:23

@Fany97 nene! My letime v unoru na to stejne misto! Budu asi zjistovat potom info od tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
8.7.20 12:49

@Nevimjakynick dobře, není problém. V jakém hotelu budete? My budeme v My Blue :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
8.7.20 17:45

@Fany97 Máte to přes cestovku nebo jak? Docela by mě zajímala cena. Kdyby ti nevadilo se o to podělit, napiš. Klidně do soukromých zpráv. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
325
9.7.20 19:47

@Fany97 My taky :mrgreen: takze taky pres aukci?!?! Jsem na to zvědavá, pochopila jsme ze bez delegata. Toho se trošku bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.7.20 10:28

Ano, přes aukci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
11.7.20 10:35

Já myslela, že do většiny zemí nemáme přístup. Oni neřeší coronu, nemusíš do karantény tam? Tady po návratu ale určitě jo, pochybuju, že bychom mohli volně přilétat z takových zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.7.20 11:29

@vokishka však jsem to psala výše, kdyby byly nějaké komplikace, tak poletíme jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
4.11.20 21:12

@Fany97 Ahojky! Uz jste byli?!?! Povidej prosim! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie