Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
Poletíme s partnerem po prázdninách na Zanzibar. Budeme v severní oblasti Nungwi v resortu. Maximálně využijeme výletu na Island za zelvami nebo do kamenného města, možná si projdeme vesničku Nungwi, okolní pláže, jinak v plánu nic nemáme. Důležité info máme zjištěné, ale nenašla jsem žádnou zkušenost Čecha Má tu někdo zkušenost? Co se Vám hodilo, na co nezapomenout, co určitě přibalit? Děkuji
K tematu nic nemam. Zajima me, proc jste se rozhodli takhle cestovat v tomto ‚obdobi viru‘. Ciste ze zvedavosti. Ja jsem byla nervozni vyjet i na druhou pulku republiky.
@Fany97 Přesto, že budete v resortu, doporučuju mít dostatek oblečení s dlouhými rukávy a nohavicemi. Drtivá většina obyvatel jsou muslimové. Vhodný oděv je oficiálně vyžadován i na procházku po dědině, samozřejmě i do Stone town. Do některých restaurací v hotelech nepustí chlapa v kraťasech. Jediný bankomat je ve Stone town, možná i na letišti. Na vašem místě bych si zjistila aktuální situaci ohledně Zika viru. Nefoťte sběračky řas, nedělají to pro turisty, ale pro svou obživu. Můžou být i docela agresivní - ale v Nungwi jich moc není. Doporučuju restauraci i ubytování Le Macis v Nungwi. A taky Spanish Dancer Divers Nungwi.
@Adelkadd píše:
K tematu nic nemam. Zajima me, proc jste se rozhodli takhle cestovat v tomto ‚obdobi viru‘. Ciste ze zvedavosti. Ja jsem byla nervozni vyjet i na druhou pulku republiky.
Z ceho jsi byla nervozni? Vzdyt to muzes chytit klidne v práci nebo obchodě. My jsme se ted vraceli z dovolené a nervozni jsem zacala byt az pri odjezdu, kdyz jsem koukla na zpravy a tam na me vyskocilo, ze je u nas ve městě nove ohnisko. ![]()
Diky za odpoved. Byla bych nervozni z letadlove dopravy, predevsim. A potom, kdyby doslo k nejakemu necekanemu vyvoji situace, ze zustanu trcet v destinaci. Tolik k tvemu dotazu. Ja ziji v zahranici a ani to nevypada, ze my budeme moci brzy mezinarodni lety absolvovat.
@Adelkadd momentálně bych řekla, že je situace stabilní, a kdyby se cokoli změnilo, samozřejmě zůstaneme doma. Platnost poukazu máme do října 2021.
@Fany97 nene! My letime v unoru na to stejne misto! Budu asi zjistovat potom info od tebe ![]()
@Nevimjakynick dobře, není problém. V jakém hotelu budete? My budeme v My Blue ![]()
@Fany97 Máte to přes cestovku nebo jak? Docela by mě zajímala cena. Kdyby ti nevadilo se o to podělit, napiš. Klidně do soukromých zpráv. ![]()
@Fany97 My taky
takze taky pres aukci?!?! Jsem na to zvědavá, pochopila jsme ze bez delegata. Toho se trošku bojim.
Já myslela, že do většiny zemí nemáme přístup. Oni neřeší coronu, nemusíš do karantény tam? Tady po návratu ale určitě jo, pochybuju, že bychom mohli volně přilétat z takových zemí.
@vokishka však jsem to psala výše, kdyby byly nějaké komplikace, tak poletíme jindy.