Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já rybinu cítím vždy, když se manžel udělá do mě. Mně teda žádný tělesný sekrety dvakrát nevoněj, tak jsem si to vždy myslela, že je to ten intimní chlapo-ženskej smrad. Nikdy mě nenapadlo řešit, jestli to není nějaá nemoc… ![]()
Anonymní třeba Iks
@Anonymní píše:
Já rybinu cítím vždy, když se manžel udělá do mě. Mně teda žádný tělesný sekrety dvakrát nevoněj, tak jsem si to vždy myslela, že je to ten intimní chlapo-ženskej smrad. Nikdy mě nenapadlo řešit, jestli to není nějaá nemoc…
Anonymní třeba Iks
Aby Ti neuhnal dite. ![]()
@micha.bello
Tak vzhledem k tomu, že jsme 13 let partneři a 6 let manželé, tak by to zas takovej problém nebyl.
I když - dětí už máme tak akorát.
Anonymní Iks
Hele a teď jako vážně. Běžně chodím na prevenci, mám za sebou nějaké to těhotenství a tuhle „rybinu“ cítím kam mi pamět sahá. Nemám výtok, nic mě nesvědí, nic mě nebolí. Fakt by to něco mohlo být? Gyndařka nikdy nic neříkala, že se jí něco nezdá.
Anonymní Iks
Zakladatelka
Hele já nevím no,
mě se tohle už dááávno nestalo, tak proto se ptám..
zda je to doznělka spermatu nebo prostě něco se děje, zda nevíte… kvasinky takhle rychle?
no já si zítra zavolám, snad tam budou
na Silvestra jsem taky spřítelem ![]()
A nejedla si předtím něco rybího? Já tak cítím, když sním třeba den předem rybu, anebo nějaké aromatické jídlo, např. česnek..nějaké silné koření..cibuli..atd.
@Anonymní píše:
A nejedla si předtím něco rybího? Já tak cítím, když sním třeba den předem rybu, anebo nějaké aromatické jídlo, např. česnek..nějaké silné koření..cibuli..atd.
právě že né no..
ani toho kapra jsem si nedala ![]()
Anonymní BB. Mi to přijde normální, pokud se po sexu umeju tak nejde cítit nic, ale pokud se jen utřu, nemeju, tak to cítím tak jako Vy, a i druhý den..
@Anonymní píše:
Anonymní BB. Mi to přijde normální, pokud se po sexu umeju tak nejde cítit nic, ale pokud se jen utřu, nemeju, tak to cítím tak jako Vy, a i druhý den..
jsem psala, že jsem se ihned myla a že je to 4 dny ![]()
Prosím o anonym, nemusí každý vědět kdo má problém s pipinkou

Zdravím, mám teď přítele asi 3m, sexujeme už dlouho, bez probléme, i když beru HA provozujeme přerušovanou soulož(většinou máme víkendy pro sebe a sperma v pochvě mi přijde nechutné při dalších hrátkách). Ve čt jsme se nechali nějak unést a svolila jsem k vyvrcholení do mně. Pak jsem se omyla snažila se to co nejvíc dostat ven pomocí prstu a řádného omytí.

už je to 4 dny a cítím to stejně-myslíte, že jsem si něco uhnala?
nevím, ptám se zda máte zkušenost nebo se mám hned zítra snažit objednat na gyndu? Odezní to?
ach jo..
pěkný večer.
Druhý den byl další sex(mezi tím jsem měla už asi další dvě sprchy )a už jsem cítila rybinu
Matně si vzpomínám, že jsem to měla kdysi, a brala jsem na mám pocit 10 dní nějaký pilule do pipky
děkuji za každou odpověď