Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme labradorku, s chlupama nic nenaděláš
, když nelíná, tak vysávám jen jednou denně, když líná, tak dvakrát denně + vždy těsně před příchodem návštěvy
jinak co se drobků po malé týče, tak ty vasává právě pesina
, smrad teda doma rozhodně nemáme a to ji nekoupu nijak často a jak tady někdo psal, že by hned poznal podle čichu, že je doma pes, tak buď jsem já i pesina příliš čistotná, ale nepoznala by ![]()
@mmaarrttiinnaaa ja jsem obnovila starsi tema
chlupy neresim, to se vysaje
dite teprve prijde, tak to taky zatim neresim, ale ten zapach jo. Divne totiz je, ze ona sama nesmrdi, ale v byte je citit ![]()
Z labradora budou prece chlupy padat porad
my ho mame taky.Taky češu a stale padaj.Ale s tím nic nenadelas.Me to neva pes vi kam muze a kam ne.. Jinak cítit takovou tou psinou není vubec. I presto ze vesměs lítá po zahradě..
@zizalkaaa jak jsem psala, je to obnovena debata, chlupy neresim, resim zapach v byte (ne zapach psa)
asi jsem mela radsi zalozit novou diskusi
![]()
@Lucake píše:
@zizalkaaa jak jsem psala, je to obnovena debata, chlupy neresim, resim zapach v byte (ne zapach psa)asi jsem mela radsi zalozit novou diskusi![]()
ajo promin nedocitala jsem. Urcite na to ale nakej pripravek existuje..
Na internetu jsem nasla jen jeden clanek, ktery byl ale nakonec o tom, ze kocky nejsou problem a jak resit zapach z hlodavcu. O psech ani carka. ![]()
Mimochodem nehody doma nema, neni to zapach z vykalu
A je to určitě ze psa?:-))
Já taky takhle chodila očuchávala psa, že se snad v něčem vynálela, nebo sežrala hovno, nebo shnilou rybu.. a nakonec jsem se dočuchala koupelny a prádelního koše..jo, když ten můj sundá boty klidí se i pes
![]()
Ale že bych se někdy setkala s tim, že bych u někoho cítila puch ze psa, to fakt ne.. ![]()
@ntkv pokud neni, tak uz nevim, co by mohlo. To neni smrad, ale proste to je citit. Jinak nez bych si prala
Co jsem tehotna, jsem na pachy citliva a stve me to.
@Lucake Napada me, cim krmite? Kamaradce byla citit cubina po zradle (tedy prijde mi to podobne, jak popisujes). Zmena stravy pomohla.
@Lucake ja viem o jednom genialnom pripravku, vola sa Dezisan a predavaju ho v Pet Centrach. Je presne na zvieraci pach. Obcas tym prestriekam dom - tj. tam kde sa najviac zdrzuju, strieknem i na steny, na drevo, odstranuje pachy proste. Aj mne ten zapach hodne vadi, mame dvoch RR a chlpy z nich nemame, ale ten zapach si obcas vsimnem, ked prideme zvonku. A tento sprej je super.
@katty89 ona ale nesmrdi vubec, ted jsme byli u sestrenice a te pes smrdel, ta nase nesmrdi, jen kdyz zmokne, ale to se ji delaji i ekzemy, tak pro ni mame plastenku. Protoze je alergik na kureci, na Bosch jehneci s ryzi. V byte neni smrad, ale je tam citit. Ja nevim, jak to popsat.