Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Svého psa miluju mám ho jak dítě. má ho rád i syn a jsme na sebe fixovani
ale jsem se svého psa strasne unavena. ráno vstat jít hned se psem. večer před spanim byvam už okoupana a mám umyte vlasy. takže samozřejmě musim opět se psem
chodím jak trubka s mokrou hlavou. a v zime jaká mrzne to jdu jak rampouch
odcházím jen barák mám civavu. nejhorší je když prijdem s malým po 5 hodináchz venku utahani a hned jak odemknu musim s pejskem jsem nastvana a vycerpana
prostě mi můj pes vadí. a trvá to 2 mesice. nejradši bych abych si ho vůbec tenkrát neporizovala
ale miluju ho a každopádně ho nikam davat pryč nebudu.jen jsem nestastna
unavena z toho. líná nejsem.jen te staram o dítě a chci se i sobě věnovat a teď urputný pes kouka že chce zase ven
máte nekdo stejný problem? ![]()
Příspěvek upraven 30.10.13 v 17:53
Ne, nemám. Já při pořizování psa prostě počítala s tím, že ten pes potřebuje 3× denně čůrat, že min. jednou denně fakt musím na prochajdu a že když nejdu, tak bude celá přešlá.
@cumlanek a nemůže jít čivama s váma ven? případně nemůže některé venčení provést partner?
mě to čeká časem, ale psa mám velkého a se spoustou energie, takže odhaduji že to bude mnohem náročnější, navíc partner v tomhle ohledu nepomůže, takže bude hlídat a já si alespoň vyvětrám hlavu při venčení
Myslím, že se tu od ostatních pejskařek i nejpejskařek nedozvíš zrovna milé názory!!
nevím, jestli sis psala pořídila před dítětem, nebo po něm, každopádně jsi dospělá a snad jsi věděla, že pes je závazek a ne věc, kterou můžeš odložit, když tě bude unavovat a obtěžovat…
a promiň, ale jestli si stěžuješ na náročnost péče o čivavu, tak to je miminálně k smíchu!!! máme psa, se kterým je třeba trávit denně venku několik hodin a to velice svižným způsobem, ne couráním kolem baráku s gaučákem čivavou…takže nezbývá jen ti říct, že budeš muset být zodpovědná a umět se k tomu postavit.
Taky se mi někdy nechce. Ale potom mám dobrý pocit. Nadýchám se čerstvého vzduchu, projdu se. Pořídila jste si psa a ten za to nemůže. Možná je to i počasím, že už není tak hezky, tak se Vám nechce. Ale alespoň se otužíte. ![]()
Já jsem s tím taky pocitala. chodim s nim co 3 hodiny ven. takže 5 krat denne. já jsem jen s toho unavena
nikdy mi to nevadilo vencim ho už od té doby co jsme si ho s poridili to měl syn půl roku. a bylo to v pohode.ale teď ty 2 mesice jsem zacala být unavena z toho venceni ![]()
@cumlanek ne nemam, proto nemam psa, to ti nebylo predem jasne? Boze, sorry ale to je FAKT debilni dotaz
ale tak s tím si měla počítat, že musíš aspoň ven. A když tě štve ta hlava, tak s ním choď před mytím.
No pes potřebuje chodit ven, to jsi nevěděla před jeho pořízením, jinak mám kamarádku ta má taky čivavu, a v práci je hodně dělá 12h ve všední dny, a tak ho naučila na kočičí záchod který mu pořídila, ale pak s ním jde ven, když dojde domů
@stiskoch já partnera nemám. zjem já, dítě a pes.
Příspěvek upraven 30.10.13 v 17:59
@Seizdra třikrát?
ta naše bestie chodí i v noci (ještěže manžel chodí kouřit před barák) a dvakrát denně velkou procházku jinak by zrořila barák
![]()
Vždyť s tím psem si tak 5 minut venku, to nic není. Taky mám psa. Jsi sobec
@cumlanek píše:
Já jsem s tím taky pocitala. chodim s nim co 3 hodiny ven. takže 5 krat denne. já jsem jen s toho unavenanikdy mi to nevadilo vencim ho už od té doby co jsme si ho s poridili to měl syn půl roku. a bylo to v pohode.ale teď ty 2 mesice jsem zacala být unavena z toho venceni
hele a co když za čas budeš unavená z venčení dítěte? ![]()
No tak máš vzít pejska ven s vámi a ušetříš si jednu cestu navíc. Psa jsem si pořídila s tím, že ho budu muset venčit a starat se o něj. Někdy se mi samozřejmě taky ven nechce, ale tak daleko, aby mi to vadilo a nesnášela jsem ho, jsem se ještě nedopracovala a doufám, že nedopracuji. A to buď ráda, že máš takového malého gaučáka, co mu stačí obejít dům. Mám kokra a aspoň jednou denně potřebuje dlouhou procházku, aby se pořádně vyběhal. Chozením kolem domu ho fakt neošidím. Jo a ven chodí 4× denně.
Příspěvek upraven 30.10.13 v 18:01
@Timinka píše:
hele a co když za čas budeš unavená z venčení dítěte?
Tak to určitě nehrozi ![]()