Vadí mi můj pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
30.10.13 19:25

Tak obvykle se zdržuji komentářů ale tohle je tady zase „hon na čarodějnici“. Copak vy dokonalé matky co všechno zvládáte nemáte občas malinkou krizi? Zakladatelka se chtěla jenom vypsat a slyšet od někoho kdo to zažil, že to je normální a zase to přejde. Přece nejdůležitější je že pejska miluje a tahle její krize neznamená, že se ho chce zbavit. Já myslím, že každá z nás občas nějakou krizi kdy jí někdo nebo něco fakt vadilo ale poprala se s tím a zvládla to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
30.10.13 19:26

@Kelsey :lol: tvrdili nám že labrador s retrivrem, ale můj odhad labrador a vlčák

• Citovat
  • Upravit
206
30.10.13 19:34

Cetla jsem jen prvni stranku.. Hele, a nejsi prostě jen přetížená, není toho na tebe moc a neodrazi se to prave v té nechuti k venčení? Jinak ja te neodsuzuji, spis to mam stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
30.10.13 19:43
@CokeLady píše:
To je tím, že máš všude v ikonkách fotky, narazila jsme na Tebe, že jsi komentovala nějaký článek na extra.cz a všude fotka obličeje, tak teď mi to připomnělo, že jsi to asi Ty. ;)

Jo, to já ráda…komentuju… :mrgreen:
Jsi dobrý agent…nebo čmuchací pes??? Když jsme v tom psím tématu… :oops:

• Citovat
  • Upravit
10351
30.10.13 19:49
@Kakika píše:
@zuzouš Neber to necitelně, ale nebylo by pro pejska lepší nechat ho uspat? Je mi to moc líto, ale bohužel i s tímhle se musí počítat, když si ho pořizujeme :hug:

V pohodě ;) Zatím ne, ono ho nic nebolí, aspoň dá-li se soudit z dost důkladného pohmatu. Jinak vždycky když nabere trochu sil, balonek si nosí, ocasem vrtí, jen je moc slabý :( A hlavně je strašně mazlivej, jak kdyby věděl a těch posledních pár chvil chtěl strávit u nás v náručí a o to ho nechci do poslední chvíle připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
30.10.13 19:52
@CokeLady píše:
No spíš si myslím, že není šťastné mít všude vlastní takhle detailní fotku, jestli si chceš zachovat nějaké soukromí. Ale viděla jsem Tě tam jen jednou.. myslím, že šlo o nějaký jídlo.

Jo…jíst očima…já vím… :mrgreen:
Mám fotku a zatím mi to nevadí…asi riskuju :nevim: jdu s kůží na trh…vím o všech možnostech zneužití a jen napjatě čekám, kdy už se můj ksicht někde objeví… 8o Zatím nic… :(

• Citovat
  • Upravit
458
30.10.13 19:53
.
@Sphynxik píše:
Cetla jsem jen prvni stranku.. Hele, a nejsi prostě jen přetížená, není toho na tebe moc a neodrazi se to prave v té nechuti k venčení? Jinak ja te neodsuzuji, spis to mam stejne

Já právě nevím co semnou je.snad to brzy prejde. a zas to bude fajn, jako dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.10.13 19:56

@zuzouš Tak pokud cítíš, že je mu takto „dobře“ (psáno v uvozovkách vzhledem k jeho stavu, že ho vození na kapačky neštve), tak to je jasné. Znáš ho nejlíp a já bych (vlastně už se tak stalo) neutratila zvíře, pokud by mohlo být bezbolestí doma o pár dní déle. Člověk v takové chvíli lituje, že nevyužil každé vteřiny, kdy mohl být se psem (či jiným zvířetem). Tohle už mám za sebou několikrát a teď doufám, že mě to dřív než za 10 let nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Já
30.10.13 20:10

@cumlanek Nic si z toho nedělej, sama píšeš, že psa miluješ a že bys ho nedala. Přiznám se, že jsem na tom stejně (teď, na podzim) jako ty. Zkus se řídit radami, co ti zde holky psaly, brát psa s dítětem na procházku, ev. do tašky, venčit „jen“ 3× denně, apod. My máme ještě štěně, takže s ním musíme často. Vzali jsme si ho proto, že předchozí „majitelé“ ho bili, kopali a ubližovali mu. Ani nažrat pořádně nedostával. :(
Možná na tebe jen teď všechno dolehlo, starosti, únava, apod., zkus se nějak zrelaxovat, brát třeba vitamíny, bylinkové čaje, a tak.
Držím pěstičky, ať je to jen přechodné období a zase to brzy odezní! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
458
30.10.13 20:29

Neprihl. Já jsi hodna, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16971
30.10.13 20:30
@Fjodorka píše:
V pýžu, to je diletantské! Já to dotáhla na dlouhý kabát přes kalhotky s podprsenkou a pantofle - v noci v lednu :lol: :lol:

Tak to jsem ještě v pohodě… A já, že moje růžový pyžámko bylo moc. Ale je fakt, že chlapci ze stavby činžáku přes ulici se i otáčeli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.10.13 20:43
@oliveh píše:
Tak obvykle se zdržuji komentářů ale tohle je tady zase „hon na čarodějnici“. Copak vy dokonalé matky co všechno zvládáte nemáte občas malinkou krizi? Zakladatelka se chtěla jenom vypsat a slyšet od někoho kdo to zažil, že to je normální a zase to přejde. Přece nejdůležitější je že pejska miluje a tahle její krize neznamená, že se ho chce zbavit. Já myslím, že každá z nás občas nějakou krizi kdy jí někdo nebo něco fakt vadilo ale poprala se s tím a zvládla to.

:palec:,presne tak.Ja mela cely zivot doma psa a mela jsem urcite jednou do roka to same co zakladatelka.Psa sem pryc nedala, nikdy bych to neudelala, mela jsem ho moc rada, ale nekdy proste prisel splin, nemela sem naladu a chodil s nim vecer manzel.Pres den byl teda se mnou porad. Urcite to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.10.13 20:44

@chs.jasmin Chce to vhodný kabát, ten zamaskuje i růžový pyžamo :mrgreen: Jinak v tomhle psy zbožňuji. Můžu se obléknout jako bezdomovec, ale jsem hájená, protože venčím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
30.10.13 20:55

Nějak nechápu, proč si myjes vlasy a pak jdeš se psem. Já teda vencim psa před sprchou. Jinak můj pes mi taky vadí. Vztah k němu se mi změnil po porodu, nevím proč. Nevadí mi venceni, ale pes sám o sobě. Ale jednou jsme si ho vzali, tak se o nej postarame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.10.13 21:06

Holky, vy tu hrozně propíráte to mytí vlasů před venčením, ale já nemůžu jít spát s mokrými vlasy. Ráno bych to neučesala (ze zdravotních důvodů nepoužívám vlasové gely a tužidla a ani nevlastním fén) a navíc spíme i v zimě při pootevřeném okně, takže bych leda tak nastydla. To raději nasadit na chvíli čepici/kapucu a vyvenčit psa co možná nejdýl před spaním, aby neprudil ráno v šest :lol: Jo a když jsem měla dlouhé vlasy, tak umytí muselo proběhnout minimálně dvě hodiny před spaním (i ty dlouhé vlasy jsem si dokázala přeležet tak, že se mi v zadu na hlavě zvedl výr a byl vidět i se sepnutými vlasy :mrgreen: )

takže já zas nechápu, jak můžete umýt hlavu a rovnou jít do postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný