Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak obvykle se zdržuji komentářů ale tohle je tady zase „hon na čarodějnici“. Copak vy dokonalé matky co všechno zvládáte nemáte občas malinkou krizi? Zakladatelka se chtěla jenom vypsat a slyšet od někoho kdo to zažil, že to je normální a zase to přejde. Přece nejdůležitější je že pejska miluje a tahle její krize neznamená, že se ho chce zbavit. Já myslím, že každá z nás občas nějakou krizi kdy jí někdo nebo něco fakt vadilo ale poprala se s tím a zvládla to.
@Kelsey
tvrdili nám že labrador s retrivrem, ale můj odhad labrador a vlčák
Cetla jsem jen prvni stranku.. Hele, a nejsi prostě jen přetížená, není toho na tebe moc a neodrazi se to prave v té nechuti k venčení? Jinak ja te neodsuzuji, spis to mam stejne
@CokeLady píše:
To je tím, že máš všude v ikonkách fotky, narazila jsme na Tebe, že jsi komentovala nějaký článek na extra.cz a všude fotka obličeje, tak teď mi to připomnělo, že jsi to asi Ty.
Jo, to já ráda…komentuju… ![]()
Jsi dobrý agent…nebo čmuchací pes??? Když jsme v tom psím tématu… ![]()
@Kakika píše:
@zuzouš Neber to necitelně, ale nebylo by pro pejska lepší nechat ho uspat? Je mi to moc líto, ale bohužel i s tímhle se musí počítat, když si ho pořizujeme
V pohodě
Zatím ne, ono ho nic nebolí, aspoň dá-li se soudit z dost důkladného pohmatu. Jinak vždycky když nabere trochu sil, balonek si nosí, ocasem vrtí, jen je moc slabý
A hlavně je strašně mazlivej, jak kdyby věděl a těch posledních pár chvil chtěl strávit u nás v náručí a o to ho nechci do poslední chvíle připravit.
@CokeLady píše:
No spíš si myslím, že není šťastné mít všude vlastní takhle detailní fotku, jestli si chceš zachovat nějaké soukromí. Ale viděla jsem Tě tam jen jednou.. myslím, že šlo o nějaký jídlo.
Jo…jíst očima…já vím… ![]()
Mám fotku a zatím mi to nevadí…asi riskuju
jdu s kůží na trh…vím o všech možnostech zneužití a jen napjatě čekám, kdy už se můj ksicht někde objeví…
Zatím nic… ![]()
@Sphynxik píše:
Cetla jsem jen prvni stranku.. Hele, a nejsi prostě jen přetížená, není toho na tebe moc a neodrazi se to prave v té nechuti k venčení? Jinak ja te neodsuzuji, spis to mam stejne
Já právě nevím co semnou je.snad to brzy prejde. a zas to bude fajn, jako dřív ![]()
@zuzouš Tak pokud cítíš, že je mu takto „dobře“ (psáno v uvozovkách vzhledem k jeho stavu, že ho vození na kapačky neštve), tak to je jasné. Znáš ho nejlíp a já bych (vlastně už se tak stalo) neutratila zvíře, pokud by mohlo být bezbolestí doma o pár dní déle. Člověk v takové chvíli lituje, že nevyužil každé vteřiny, kdy mohl být se psem (či jiným zvířetem). Tohle už mám za sebou několikrát a teď doufám, že mě to dřív než za 10 let nečeká.
@cumlanek Nic si z toho nedělej, sama píšeš, že psa miluješ a že bys ho nedala. Přiznám se, že jsem na tom stejně (teď, na podzim) jako ty. Zkus se řídit radami, co ti zde holky psaly, brát psa s dítětem na procházku, ev. do tašky, venčit „jen“ 3× denně, apod. My máme ještě štěně, takže s ním musíme často. Vzali jsme si ho proto, že předchozí „majitelé“ ho bili, kopali a ubližovali mu. Ani nažrat pořádně nedostával. ![]()
Možná na tebe jen teď všechno dolehlo, starosti, únava, apod., zkus se nějak zrelaxovat, brát třeba vitamíny, bylinkové čaje, a tak.
Držím pěstičky, ať je to jen přechodné období a zase to brzy odezní! ![]()
@Fjodorka píše:
V pýžu, to je diletantské! Já to dotáhla na dlouhý kabát přes kalhotky s podprsenkou a pantofle - v noci v lednu![]()
Tak to jsem ještě v pohodě… A já, že moje růžový pyžámko bylo moc. Ale je fakt, že chlapci ze stavby činžáku přes ulici se i otáčeli ![]()
@oliveh píše:
Tak obvykle se zdržuji komentářů ale tohle je tady zase „hon na čarodějnici“. Copak vy dokonalé matky co všechno zvládáte nemáte občas malinkou krizi? Zakladatelka se chtěla jenom vypsat a slyšet od někoho kdo to zažil, že to je normální a zase to přejde. Přece nejdůležitější je že pejska miluje a tahle její krize neznamená, že se ho chce zbavit. Já myslím, že každá z nás občas nějakou krizi kdy jí někdo nebo něco fakt vadilo ale poprala se s tím a zvládla to.
,presne tak.Ja mela cely zivot doma psa a mela jsem urcite jednou do roka to same co zakladatelka.Psa sem pryc nedala, nikdy bych to neudelala, mela jsem ho moc rada, ale nekdy proste prisel splin, nemela sem naladu a chodil s nim vecer manzel.Pres den byl teda se mnou porad. Urcite to prejde.
@chs.jasmin Chce to vhodný kabát, ten zamaskuje i růžový pyžamo
Jinak v tomhle psy zbožňuji. Můžu se obléknout jako bezdomovec, ale jsem hájená, protože venčím ![]()
Nějak nechápu, proč si myjes vlasy a pak jdeš se psem. Já teda vencim psa před sprchou. Jinak můj pes mi taky vadí. Vztah k němu se mi změnil po porodu, nevím proč. Nevadí mi venceni, ale pes sám o sobě. Ale jednou jsme si ho vzali, tak se o nej postarame.
Holky, vy tu hrozně propíráte to mytí vlasů před venčením, ale já nemůžu jít spát s mokrými vlasy. Ráno bych to neučesala (ze zdravotních důvodů nepoužívám vlasové gely a tužidla a ani nevlastním fén) a navíc spíme i v zimě při pootevřeném okně, takže bych leda tak nastydla. To raději nasadit na chvíli čepici/kapucu a vyvenčit psa co možná nejdýl před spaním, aby neprudil ráno v šest
Jo a když jsem měla dlouhé vlasy, tak umytí muselo proběhnout minimálně dvě hodiny před spaním (i ty dlouhé vlasy jsem si dokázala přeležet tak, že se mi v zadu na hlavě zvedl výr a byl vidět i se sepnutými vlasy
)
takže já zas nechápu, jak můžete umýt hlavu a rovnou jít do postele ![]()