Vadí mi můj pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
30.10.13 18:23
@Fjodorka píše:
1. nechápu, proč jdeš na procházku s děckem a psa necháváš doma - proč ho nevezmeš s vámi? To mi vůbec nedává smysl,
2. už vůbec nechápu, že tě do teď nenapadlo psa vyvenčit před mytím hlavy :roll:
3. nemusíš běhat co 3 hodiny, to by mi lezlo na nervy také, raději 3× denně a pořádně.

Hm, měla jsem dřív dočíst… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
30.10.13 18:24

Neeeee uz zase :roll: co jsem komu udelala. Boze!!
To je takovy problem?! Ze nejsi lina? To teda jsi!!! A jeste k tomu sobecka a hloupa!
Davas super priklad diteti ve starani o psa. Ja mam dva psy velikosti xl, malinke dite, vygruntovany bejvak, stale oholenou pipku a k tomu jsem schopna se denne vyfiknout a nalicit treba zrovna dnes. Se psama chodime 4 x denne a to nekdy i na hidinove prochajdy alespon jednou nebo dvakrat. Nepripadam si teda uplne vyrizena, myslim ze by to mohlo byt horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
30.10.13 18:26

Promiň, ale si nezodpovědná!!Jak toto můžeš napsat o tvoru, který tě bezmezně miluje??? Já mám 3 letý dítě a dva psi psa canisterapeutickýho takže pomáháme dětem a lidem, kteří to potřebují do toho dělám ve zdravotnictví v nepřetržitým provozu a jsem v jednom kole a víš co?? Jsem šťastná jakým životem žiju, že mám dítě a pejsky mám chovku a plánuju si ještě fenku nechat bydlím v bytě venčím taky často chodíme trasy i na 15 km..Ale s tím vším jsem počítala a jsem šťastná zamysli se trošku nad sebou přijdeš mi sobecká… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458

Já se přiznám že 2 děti bych nezvladla. jedno mi dalo hodně zabrat. teď už má 2 roky a už je to v pohode ;) ale druhé dite mít už nechci. zacla jsem jíst vitaminy rano. říkám si že mi asi nějaké chybi nebo nevím. jsem velmi unavena ty 2 mesice.snad to prejde. a už to se psem zas bude radost né povinnost a otrava :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16975

Tvý problémy na mou hlavu :roll:

S čivavou oběhneš barák a je to. Já mám pitbulla a musím s ním na hodinové procházky a hubu dokořán tedy nemám. Svého psa miluju a nikdy bych ho nevyměnila. Nikdo a nic mi nemůže vynahradit ten pocít, když mě někdo vítá, tu jeho lásku a smutný oči a trtící ocásek, když má radost :srdce:
Dobrovolně jsem si ho pořídila, miluju ho a nikdy mu nebudu vyčítat že jediný co po mě chce je miska a venčení (což je u čivavy opravdu minimální!!!).

A to píšu i teď, kdy mi prdí pod nos :nevim: Takže, ne - takové problémy nemám a to chodím venčit kolikrát i v pyžamu kdy v zimě vezmu dlouhý kabát a jdu na 15-20minut ven… Mimochodem otužování je zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.10.13 18:27

@cumlanek Tak měj s sebou tašku na psa, do které ho strčíš a hned tě do krámu pustí, pokud to nebudou potraviny. ;)
Já tedy nevím, co s tím psem děláš, že nemáš čas na sebe… Já když jsem doma, tak o psu ani nevím, protože většinou chrní - je vyběhaný z procházky. Ale pokud běháš co tři hodiny, tak je to jasné…

Určitě nepotřebuje každé tři hodiny ven (mimochodem, jak to děláš v noci? ;) ), takhle často se chodí se štěňaty, která neovládají svěrače, ne s dospělým psem.
Každý pes bez potíží a následků zvládne 9 hodin bez venčení (lidé pracují), proč by to nezvládl i tvůj pes. A nic mu to neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.10.13 18:27

@Janichka Zapomněla jsi napsat, že bereš psa minimálně na pět pětihodinových procházek denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.10.13 18:29

Někdo má víc energie nekdo míň. neznamena že jsem kvůli tomu špatná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16975
30.10.13 18:30
@cumlanek píše:
Já se přiznám že 2 děti bych nezvladla. jedno mi dalo hodně zabrat. teď už má 2 roky a už je to v pohode ;) ale druhé dite mít už nechci. zacla jsem jíst vitaminy rano. říkám si že mi asi nějaké chybi nebo nevím. jsem velmi unavena ty 2 mesice.snad to prejde. a už to se psem zas bude radost né povinnost a otrava :cert:

No spíš počkej, až ti skončí mateřská a nebudeš se válet jen doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.10.13 18:30

To je zajímavý. Když sem nějaká mamina napíše, že už nemůže, protože ji s.re její dítě, tak se ozývají hlasy o tom, jak je to normální, že se takové věci stávají, že nejsou všechny dny „sluníčkové“. Ale jakmile někoho štve zvíře, natož pes, to je ohňů na střechách!!!
Já teda nevidím problém. Zakladatelka si chtěla jenom postěžovat, komu se to zdá trapné či pohoršující, nechápu, proč na to musíte tak strááášně upozorňovat.

Milá zakladatelko, rozumím, mám tři a vadí mi občas děsně. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A to nejsou dvoukilové nicky, ale pořádný psiska a když řáděj, tak řádím i já. Je to s nima prostě těžký, s každým zvířetem. Já je pryč nedám, ani za zlaté prase, ale budu se z nich asi dlouho vzpamatovávat. :-D
Ulehči si práci, čokla ber s sebou na procházky s dítětem. Je malej, když ho naučíš, že v košíku pod kočárem má „místo“, tak můžete i na hřiště. Já když měla nejstarší čubinu a byla malá, tak jsem ji to naučila. Na hřišti jsem řekla „místo“, čuba zalezla pod kočár a šla spát. Nikdo ani netušil, že mám čoklína v zakázané zóně.
Psa choď venčit před mitím. Je jasný, že to asi děláš, když uložíš mládě, ale naplánuj si to tak, ať neběháš s mokrou hlavou. Já to taky občas v nouzi nejvyšší praktikuju, ale jsou z toho akorát super virózy.
No a choď na dýl a méněkrát.
Neboj, ono se to srovná a zase budete parťáci. Já jdu seřvat jednoho z mých dárků, protože evidentně zase zapomněl, že se na zahradě neštěká!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.10.13 18:32
@chs.jasmin píše: … a to chodím venčit kolikrát i v pyžamu kdy v zimě vezmu dlouhý kabát a jdu na 15-20minut ven… Mimochodem otužování je zdravý

V pýžu, to je diletantské! Já to dotáhla na dlouhý kabát přes kalhotky s podprsenkou a pantofle - v noci v lednu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
30.10.13 18:33

@Janichka psa teda venčím, ale pipku občas zanedbávám ( tu už tak často nevenčím) :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
458
30.10.13 18:35

@beckie dekuji :mavam: takže ho ho začnu vencit 3 krat denně. a budu ho brat víc ssebou ven. a vytahnu tašku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
30.10.13 18:36
@cumlanek píše:
Svého psa miluju mám ho jak dítě. má ho rád i syn a jsme na sebe fixovani ;)ale jsem se svého psa strasne unavena. ráno vstat jít hned se psem. večer před spanim byvam už okoupana a mám umyte vlasy. takže samozřejmě musim opět se psem :roll: chodím jak trubka s mokrou hlavou. a v zime jaká mrzne to jdu jak rampouch :roll: odcházím jen barák mám civavu. nejhorší je když prijdem s malým po 5 hodináchz venku utahani a hned jak odemknu musim s pejskem jsem nastvana a vycerpana :oops: prostě mi můj pes vadí. a trvá to 2 mesice. nejradši bych abych si ho vůbec tenkrát neporizovala :roll: ale miluju ho a každopádně ho nikam davat pryč nebudu.jen jsem nestastna :,( unavena z toho. líná nejsem.jen te staram o dítě a chci se i sobě věnovat a teď urputný pes kouka že chce zase ven :oops: máte nekdo stejný problem? :?Příspěvek upraven 30.10.13 v 17:53

Promiň, ale co jsi čekala? Pes je prostě zvíře, které ven potřebuje. NO, můj psík bohužel zemřel 3 týdny před porodem malé, čekala jsem záhul, byl už staý a nemocný, ale počítala jsem s ním. Co na to říct no, každý by si prostě neměl psa pořizovat. Já nevím ani co ti poradit, snad jen dát pejska do dobrých rukou, protože psík není jen radost, ale i starost. A počítej s tím, že starosti přibydou, jak zestárne. A jak tak čtu tvůj příspěvek, nebudí to ve mně dojem, že jsi schopna cokoliv pro něj obětovat…dej ho někomu, kdo z něj unavený nebude, fakt.
JInak nechápu, proč psíka nebereš s sebou ven i s dítětem. Já jsme svého brala pořád všude, aby nemusel být doma sám. Sice jsme neměla dítě, ale chodila jsme různě po návštěvách, kavárnách, zahrádkách v hospodách, a psík tam byl se mnou, a rád. Nedokážu si představit, proč by člověk s sebou neměl brát čivavu.

• Citovat
  • Upravit
896
30.10.13 18:37

Teď bych se do ní pustila za to, že tahá dítě po obchodech a psa nechává doma..

Já nejsem nakupovací typ, jsem ráda že bydlim.
Já rozumim, kdo z vás si zkusil být na dítě i psa delší dobu sám.. pochopí..Mě třeba nevadí že venčim psa, ale sereme oblíkat a svlíkat dítě, zvlášť v zimě to miluju :mrgreen:
JA si u chlapa vydupala venčení aspoň večer (on nic nemusí, on pracuje a já jsem cele dny doma, ale to je na jinou diskusi).
Můj pes je pro mě někdo, kdo jedinej mi byl oporou když mi nebylo nejlíp, mám jí co splácet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný