Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobre ráno. Máme doma dva psy (labrador a pitbull) jsou moc hodný jsou to milacci, ale jsou cítit nedá se s nimi udržet čistota. Z labradora padají chlupy, luxuju každý den, ale i tak je furt všude moc chlupů. Cesu ho a stále to padá. Ven je dát nechci a ani nemuzu, ale prosím nemáte někdo zkušenosti jak snímá udržet hygienu. Mám je moc ráda to, aby jste si nemysleli, ale občas mě vadí, že jsou ty chlupy ![]()
@kudrnka89 Snížit požadavky na hygienu
těch chlupů se prostě nezbavíš… A ad zápach, co máš v nadpisu, nevím, nejspíš častěji koupat zvířectvo.
No popravde, rodice mají dva psy…kokra a nejakou míchaninu, jsou dole, k nasim nahoru nechodi(obytny prostor) a ty jejich chlupy jsou všude i nahore, dole, jak se pocuraji nekdy, tak smrad, jak v chlive. Myslim, ze proti padani chlupu a smradu na psy nic není. Není, jakjsme měli německého ovčáka- ten cural do bot, aby jsme nepoznali, ze se vycural
![]()
@kudrnka89 jestli jsou cítit, tak je vykoupej
U nás v rodině je několik psů, chlupy prostě padaj, ale že by byli cítit to ne..
Co napsat…,jedině souhlas s @j.a.n.i1 .Mám už několikátého psa a všichni hold pelichají. V rekordu v odpadávání chlupů po bytě vede bíglice, s tím, že jí padala podsada, takže nejenže chlupy všude, ale ještě zapíchané do koberce, hraček (plyš) atd. Před tím, než jsem měla děti, jsem luxovala ob den. Když byli děti malé, luxovala jsem třeba i 3× denně-to hlavně v období, kdy se děti plazí- a teď, kdy už se normálně pohybují luxuju 1× denně. Teď máme křížence teriéra. V létě to řešim tím, že ho nechám trimovat. Zlikvidovala jsem plno koberců, máme hold plovoučku..,ale i kdybych se rozkrájela, chlupy hold budou stále. To jsem ale věděla už co jsem si psy pořizovala. Ty ne? Co se týče pachů…Samci jsou všeobecně cítit víc než samice, takže i psi víc smrdí než fenky. Trochu mě zaráží, že tohle řešíš až když už psy máte.
Příspěvek upraven 01.11.13 v 07:55
Jo jasne, že věděla..jen mě to občas vytočí
,když vytru a hnet zpátky ![]()
Taky nikde nemáme koberce..:-)
@kaseny88 píše:
No popravde, rodice mají dva psy…kokra a nejakou míchaninu, jsou dole, k nasim nahoru nechodi(obytny prostor) a ty jejich chlupy jsou všude i nahore, dole, jak se pocuraji nekdy, tak smrad, jak v chlive. Myslim, ze proti padani chlupu a smradu na psy nic není. Není, jakjsme měli německého ovčáka- ten cural do bot, aby jsme nepoznali, ze se vycural![]()
![]()
inteligent ten ovcak..moja kocka manzelovi vzdy tasku na notebook pochcala..:-)
@kudrnka89
Souhlasím s holkama. Buďto se uuklízíš, nebo slevit ze svých nároků.
Měla jsem taky psa, měli jsme jorka a ten nebyl ani cítit a ani nechlupatil.
@kudrnka89
Ja som si kupovala rozpraspvac Beaphar..striekala som tym pelechy a gauc, tam kde pes je a zapach nebol..a pelechy som davala casto prat a vetrat..cez zimu na mraz..s chlpami nevim, my msli pitbula a ten az tak nepelichal..
@kudrnka89 píše:
Jo jasne, že věděla..jen mě to občas vytočí,když vytru a hnet zpátky
Taky nikde nemáme koberce..:-)
To je normální. Kámoška měla vlčáka a némrich to stejný. Ještě nedovytírala, a už měla chlupy na podlaze znovu. Taky ji to někdy točilo, a štvalo, protože vlastně nikdy neměla uklizeno. Místo vytočení si dej panáka.
nebo jinou laskominu a třeba to pomůže.
To k chovu psů prostě fakt patří.
Jak se hříšníci jmenují? ![]()
@kaseny88 píše:
jakjsme měli německého ovčáka- ten cural do bot, aby jsme nepoznali, ze se vycural![]()
![]()
Jo to znám..všude bílí dlouhý chlupy
Labrador je Monty a pitbull Gery. Máme jeste malou treperendu(17 měsíců) a od ní jsou všude hračky, malá jim to sice strká sama do pusy, ale když jí to nechtěj vratit tak křik..
No někdy si připadám jako, že mám děti tři ![]()