Zápach z úst - proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.9.21 09:55

hnilobny zápach z úst

Zdravím všechny, obnovuji dizkusi. V minulých letech jsem trpěla palenim záhy. Byla jsem u lékařky, dala mi omeprazol. Řekla mi, že mám slabý zanet jícnu. Brala jsme rok prasky. Poté nic. Po 7 letech mi tedka celý měsíc 3×denne vychází hnilobny zápach z úst. Nevím, co s tím. Beru preventivně probiotika. Zuby mám v pořádku. A na orl mi take koukali do krku. A take nic. Dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
5.9.21 09:56

Zajdi znova k lékaři, nejspíš to bude chtít i gastro-entero a orl vyšetření.

Příspěvek upraven 05.09.21 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
5.9.21 09:57

A to vis, ze ti tak snrdi z pusy? Rekl ti to nekdo nebo mas jen ten pocit? Me napadaji krcni mandle, ale to by mel poznat ORL doktor…

Jo a od zname manzelovi taky pachlo z pusy a zjistili, ze ma helicobacter pylori v zaludku…takze taky moznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.9.21 10:00

To že někomu smrdí z pusy nemusí znamenat že hned je něco špatně se zuby nebo s jícnem jak jste měla už dřív. Může to být i špatné zažíváním takže se žaludkem. Zkusila bych zajít k doktorce a říct jí ten problém. Nebo nejdřív zkusit nějaký čaje na žaludek a střeva. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.9.21 10:17

Jazyk si cistis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.21 12:35

Jazyk si cistim. Zuby si také cistim 2×denne. A největší sranda je, že to někdy mám i po vycisteni zubu. Díky moc za rady. Asi mi nic jinyho nezbyde, než si zajít k lekari na Gastro. Hleny v krku taky nemám. Max.ze bych něco měla v krku hlouběji, ale to by poznal na ORL. Ten zápach cítím ja, někdy i přítel, když jsem s ním. Prostě to neni ten klasický zápach z úst, jako po nevycisteni zubu, nebo by člověk snědl cesnek, cibuli atd. Ale jako kdyby mi tam něco hnilo, nebo kvasilo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.26 19:32

Dost možná máš mandlové kameny… Zkus si zajít do Tonsil Clinic, kde ti je dokáží odsát (taky mi páchlo strašně, a tohle to vyřešilo, díky bohu)

• Citovat
  • Upravit
7
20.3.26 18:35

Sice jsem to neměla já ale moje mamka taky měla podobný problém… Pomohl jí až Dentolan - https://nuvialab.com/cz/p/Dentolan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí