Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zajdi znova k lékaři, nejspíš to bude chtít i gastro-entero a orl vyšetření.
Příspěvek upraven 05.09.21 v 09:58
A to vis, ze ti tak snrdi z pusy? Rekl ti to nekdo nebo mas jen ten pocit? Me napadaji krcni mandle, ale to by mel poznat ORL doktor…
Jo a od zname manzelovi taky pachlo z pusy a zjistili, ze ma helicobacter pylori v zaludku…takze taky moznost.
To že někomu smrdí z pusy nemusí znamenat že hned je něco špatně se zuby nebo s jícnem jak jste měla už dřív. Může to být i špatné zažíváním takže se žaludkem. Zkusila bych zajít k doktorce a říct jí ten problém. Nebo nejdřív zkusit nějaký čaje na žaludek a střeva. 🙂
Jazyk si cistim. Zuby si také cistim 2×denne. A největší sranda je, že to někdy mám i po vycisteni zubu. Díky moc za rady. Asi mi nic jinyho nezbyde, než si zajít k lekari na Gastro. Hleny v krku taky nemám. Max.ze bych něco měla v krku hlouběji, ale to by poznal na ORL. Ten zápach cítím ja, někdy i přítel, když jsem s ním. Prostě to neni ten klasický zápach z úst, jako po nevycisteni zubu, nebo by člověk snědl cesnek, cibuli atd. Ale jako kdyby mi tam něco hnilo, nebo kvasilo..
Dost možná máš mandlové kameny… Zkus si zajít do Tonsil Clinic, kde ti je dokáží odsát (taky mi páchlo strašně, a tohle to vyřešilo, díky bohu)
Sice jsem to neměla já ale moje mamka taky měla podobný problém… Pomohl jí až Dentolan - https://nuvialab.com/cz/p/Dentolan
Zdravím všechny, obnovuji dizkusi. V minulých letech jsem trpěla palenim záhy. Byla jsem u lékařky, dala mi omeprazol. Řekla mi, že mám slabý zanet jícnu. Brala jsme rok prasky. Poté nic. Po 7 letech mi tedka celý měsíc 3×denne vychází hnilobny zápach z úst. Nevím, co s tím. Beru preventivně probiotika. Zuby mám v pořádku. A na orl mi take koukali do krku. A take nic. Dekuji za odpoved.