Zápach z úst - proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LENKACAR
14.9.11 21:46

a piješ dost?

• Citovat
  • Upravit
17310
14.9.11 21:48

No,nejlepší bude když půjdeš k dr. a tam se svěříš se svými problémy :wink: My tady můžeme spekulovat jak chceme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
14.9.11 23:04

Holky, jen jsem chtela napsat k tem cepum na mandlich, ze to nejsou cepy stejne jako anginove, ale tzv. tonsilolithy, tonsil stones - mandlove kameny. Nejsou tvrde, jsou mekke a nechutne, dlouho jsem na ne trpela. Ptala jsem se lekare, tak pry vznikaji, kdyz jsou v mandlich prostory, jakoby dirky a telo ma potrebu to zacelovat. Ted se mi udela jeden za pul roku, ale byly doby, kdy jsem je „lovila“ tydne :-? . Zadejte do googlu tonsillolith nebo tonsil stone, uvidite. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
15.9.11 07:26
Lindusa píše:
Holky, jen jsem chtela napsat k tem cepum na mandlich, ze to nejsou cepy stejne jako anginove, ale tzv. tonsilolithy, tonsil stones - mandlove kameny. Nejsou tvrde, jsou mekke a nechutne, dlouho jsem na ne trpela. Ptala jsem se lekare, tak pry vznikaji, kdyz jsou v mandlich prostory, jakoby dirky a telo ma potrebu to zacelovat. Ted se mi udela jeden za pul roku, ale byly doby, kdy jsem je „lovila“ tydne :-? . Zadejte do googlu tonsillolith nebo tonsil stone, uvidite. Linda

díky ,no mandle mám jako řešeto to jo..je to hnus ..

• Citovat
  • Upravit
12978
15.9.11 11:33

I zánět nosohltanu pěkně zapáchá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.9.11 14:40
LENKACAR píše:
ibbu píše: čepy na mandlích … :poblion: (mám je chronické, takže vymačkávám hodně často :roll: )
a víš z čeho se to dělá? já zase tolika angín neměla ,ale tohle mám od mala :zed:

no mandle zadržují nějaký zánět - právě aby se to do angíny nerozjelo … a jinak dr (ORL) s tím dělá to že je vymačká - to zvládám sama, tak se s tím k dr neobtěžuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
18.9.11 17:15

já taky ne ..nikam nelezu i tak lezu po doktorech víc než je mi milé ,ještě s timhle ..ale furt se kontroluju jestli nesmrdim ,jednou jsem usilovně žvýkala žvýkačky až mi pro změnu vypadl pant v hubě :cert:

• Citovat
  • Upravit
3008
18.9.11 19:56

holky jak jste tu psaly o těch tonsil stones , to by mě zajímalo, jak jste na to přišli poprvé? Koukala jsem na youtube a čuměla jsem jak puk, kolik se tam toho vleze.
A vůbec nechápu, jak si to dokážete vytáhnout sami?
Může se to udělat i dětem? a přijde na to dr. při běžné kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
18.9.11 20:09
cancerka píše:
holky jak jste tu psaly o těch tonsil stones , to by mě zajímalo, jak jste na to přišli poprvé? Koukala jsem na youtube a čuměla jsem jak puk, kolik se tam toho vleze.

mě se to dělalo od mala dokonce asi v 15ti jsem si to smaa vyndala a museli jsem na pohotovost ,protože mi hrozně tekla krev a nedalo se to zastavit ..vadilo mi to na mandli a ted se mi to udělá tak 1 měsíčně a taky to zjistim že mi to vadí,jinak při tom mačkání mám co dělat ,abych nevrhla ..mandle se mi o dost zmenšily a stejně se to furt dělá :cert:

• Citovat
  • Upravit
7042
19.9.11 07:52
cancerka píše:

já to měla podobně jako Lenkacar, ještě na ZŠ mi je babi objevila, když se koukla do krku - prostě bílé „flíčky“ na mandlích … dr bere takovou tu dřevěnou špachtli a vymčkává je :poblion: a natahuje se u toho fakt fest …

jinak to mačkám druhou stranou lžičky … problém mám, že po několika pobytech v lázních, inhalacích a kloktání vincentky jsou moje mandle jak řešeto … čepy jsou i uvnitř a stačí někam zatlačit a koukám co tam mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
foulder
5.9.13 18:22

marast totok xD

Caute, jako maly jsem mival casteji anginy. Pak mi rezali nosni mandle. Na to mam cosik s pruduskama, no kourim na to fest od 13ti :D… Dnes je mi cca. 31 let a asi tak 1× za 2 roky mam tak 1-2 tydny v krku mandlove kaminky. Nastesti uz vim, co s tim… Vyndavat postupne, opatrne, setrne a na to kloktat slanou vlaznou vodu. Jinak nemam problemy… Se fakt divam, ze to maji lide i mnohem horsi. Mno peklo decka… Hlavne zdravi :)

• Citovat
  • Upravit
foulder
5.9.13 18:24

Jo a jeste neco

Ma na to vliv celkova zivotosprava, stres, co jite a pijete, ale take pokud se treba nachladite… To vse, plus ty drivejsi castejsi anginy a mate to tam. Neni to problem, zatim, ale otravuje to… Zdravi zdar :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.17 18:27

Ahoj, prosim o radu, mam korunky na trech prednich zubech, od te doby co je mam, citim zapach z pusy, mam je uz cca pul roku :-( podle zubare vse v poradku, pekne si sedly, ale ja proste citim ze to je od toho - rekla bych dasne, ale zanet tam pry neni, delal mi i rtg a nevim co vsecko. Nevite nekdo co s tim zapachem delat? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
26270
18.3.17 18:28
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o radu, mam korunky na trech prednich zubech, od te doby co je mam, citim zapach z pusy, mam je uz cca pul roku :-( podle zubare vse v poradku, pekne si sedly, ale ja proste citim ze to je od toho - rekla bych dasne, ale zanet tam pry neni, delal mi i rtg a nevim co vsecko. Nevite nekdo co s tim zapachem delat? Dekuji

a používáte zubní sprchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.17 18:31

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…nepouzivam :oops: to by mohlo zabrat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex