Zápis do MŠ v Plzni

27
5.1.11 15:24

ZÁPIS DO MŠ V PLZNI

aHOJ maminky,
potřebuji poradit,syna mi nevzali do školky,podávala jsem na jednu školku u nás.Nevzali ho proto,že jsem na další mateřské s mladším synem.Teď jsou Kubovi skoro 4 a od září 2011 chci,aby nastoupil do mš,i když budu ještě na rodičáku s Pepíčkem.Chci se zeptat,nevíte někdo,jak je to v Plzni?Na kolik mš můžu podat přihlášky?Slyšela jsem,že podle zákona je možno jen na jednu.Tak,jak to teda je?Poradíte mi někdo?Ať neudělám nějakou botu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
5.1.11 15:49

ahojky, podle zákona můžeš jen jednu, ale já podávala na dvě právě proto, že jsem se bála, že mi malého nevezmou. ale na rovinu jsem to ředitelkám řekla s tím, že dám včas vědět, pro jakou jsem se rozhodla. nakonec mi vzali malého do obou........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.1.11 16:32

já podávala dvě a vzali ho do obou :lol: takže sem pak vybrala tu lepší.
Odkud jsi?Náš malej v květnu končí a mužeme vás doporučit jako nástupce po malém. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.1.11 16:49

Ahojky,
to by bylo super,jsme z Roudné z Plzně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.1.11 17:44

my lobzy školka dalmatinka.Bohužel to se obávám že je pro vás zbytečně daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.1.11 18:40

To jo,to máme z ruky. :-( Ale každopádně díky moc za ochotu. :palec: Jsi zlatá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.1.11 18:42

A můžu se zeptat,kam chodíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.1.11 18:43

To je na sajindu.Myslí,obě školky,kam vás vzali. :-) Ale i Kamča mi může napsat,která byla ta druhá školka.Holky moc dík za odpově´ˇd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.1.11 18:44

náš malý už chodí druhým rokem do školy, ale chodil na lochotín do vil a ta druhá školka byla taky na lochotíně - v bolevci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.1.11 18:47

Já měla podanou přihlášku do mš dalmatinka lobzy a druhá byla na doubravce :palec:
Myslím že pokud budeš vystupovat jako sponzor školky máš jistojistě vyhráno.Je to sice smutné,ale je to tak :lol: .Pokud ti teda nevadí pak občas něco do školky koupit nebo sponzorovat nějakou činost tak jim to hned nahlaš a budeš mít místo hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.1.11 18:49

Na SAjindu,jo to je v Lidické,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.1.11 18:51

Na Kamču-jo,jo.Díky za tip.Ale to nevím,no uvidíme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.1.11 18:54

šári - ano lidická, ta druhá školka už nevím přesně ulici, taková zapadlá ulice dál po trase jedničky - taky šári :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.1.11 19:12

JO,tak ta se mi líbila.Jaký to tam je,jak se tam malýmu líbilo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.1.11 19:57

je to tam moc fajn, my jsme tam byli moc spokojený. s ředitelkou se dá poměrně dobře na všem domluvit, takže za mě za jedna - hezké prostředí - jediná malinká nevýhodka, že je to jen dvoutřídka, takže v drtivé většině prázdnin mají zavřeno, protože není přihlášen dostatečný počet dětí na otevření školky. ale to se dá, těch pár týdnů do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin