Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
aHOJ maminky,
potřebuji poradit,syna mi nevzali do školky,podávala jsem na jednu školku u nás.Nevzali ho proto,že jsem na další mateřské s mladším synem.Teď jsou Kubovi skoro 4 a od září 2011 chci,aby nastoupil do mš,i když budu ještě na rodičáku s Pepíčkem.Chci se zeptat,nevíte někdo,jak je to v Plzni?Na kolik mš můžu podat přihlášky?Slyšela jsem,že podle zákona je možno jen na jednu.Tak,jak to teda je?Poradíte mi někdo?Ať neudělám nějakou botu…
ahojky, podle zákona můžeš jen jednu, ale já podávala na dvě právě proto, že jsem se bála, že mi malého nevezmou. ale na rovinu jsem to ředitelkám řekla s tím, že dám včas vědět, pro jakou jsem se rozhodla. nakonec mi vzali malého do obou........
já podávala dvě a vzali ho do obou
takže sem pak vybrala tu lepší.
Odkud jsi?Náš malej v květnu končí a mužeme vás doporučit jako nástupce po malém. ![]()
my lobzy školka dalmatinka.Bohužel to se obávám že je pro vás zbytečně daleko
To jo,to máme z ruky.
Ale každopádně díky moc za ochotu.
Jsi zlatá. ![]()
To je na sajindu.Myslí,obě školky,kam vás vzali.
Ale i Kamča mi může napsat,která byla ta druhá školka.Holky moc dík za odpově´ˇd.
náš malý už chodí druhým rokem do školy, ale chodil na lochotín do vil a ta druhá školka byla taky na lochotíně - v bolevci.
Já měla podanou přihlášku do mš dalmatinka lobzy a druhá byla na doubravce ![]()
Myslím že pokud budeš vystupovat jako sponzor školky máš jistojistě vyhráno.Je to sice smutné,ale je to tak
.Pokud ti teda nevadí pak občas něco do školky koupit nebo sponzorovat nějakou činost tak jim to hned nahlaš a budeš mít místo hned
šári - ano lidická, ta druhá školka už nevím přesně ulici, taková zapadlá ulice dál po trase jedničky - taky šári ![]()
JO,tak ta se mi líbila.Jaký to tam je,jak se tam malýmu líbilo? ![]()
je to tam moc fajn, my jsme tam byli moc spokojený. s ředitelkou se dá poměrně dobře na všem domluvit, takže za mě za jedna - hezké prostředí - jediná malinká nevýhodka, že je to jen dvoutřídka, takže v drtivé většině prázdnin mají zavřeno, protože není přihlášen dostatečný počet dětí na otevření školky. ale to se dá, těch pár týdnů do roka.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.