Dáváte pozornosti učitelkám?

378
3.1.11 16:51

Dáváte pozornosti učitelkám?

Ahojky, docela by mě zajímalo, jestli dáváte nějaké dárečky - pozornosti učitelkám do školky, např. cukroví na vánoce, kytku na konci roku atd. Já zatím ne, protože mě to nějak ani nenapadlo, až dnes jsem zaslechla jednu maminu, že dávala přáníčko… Děkuji za všechny tipy. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
3.1.11 16:56

já jak kdy, asi spíš když to dceru napadne, že chce učitelkám udělat radost dárečkem. myslím to bylo loni, když i děti dostaly dárky ve školce, tak jsme pak spolu balily mýdla. letos jsem na to zapomněla, tak jsem jim jen popřála, u nás jsou učitelky fajn baby(zdravím do malešova :-) ), z dárku radost projeví, ale že bych si připadala za blbce když nic nepřinesu to určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
3.1.11 16:58

jo a o cukroví si v podstatě samy řekly-přijďte posedět a cukroví na ochutnání vítáno (pár dní před vánoci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
3.1.11 16:59

My dáváme.
Do školky jsme na Vánoce dávávali vlastnorůčo vyrobené přáníčko a nějakou drobnost jako dobrý čaj či kafe. Cukroví si děti samy nosí na besídku a rozlouč.s rokem- pro všechny i rodiče.
Na konci školního roku kytičku.
A teď stejně pokračujeme i ve škole.
Ale samozř.to asi není- vždy děkují jak o život a i mladej říká, že ze třídy přinesou dárečky učitelce tak 4-5 dětí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.1.11 17:02

Ségra je učitelka, někteří rodiče (téměř polovina) po dětech pošlou kytičku nebo to mýdlo, jedna maminka (keramička, poloprofesionální) jednou poslala vlastnoručně vyrobenou konvičku s glazurou (!) a k tomu čtyři šálky a podšálky. Na konvičce byla jména všech děcek ze třídy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
3.1.11 17:20

jojo, dáváme malou pozornost na vánoce i ke konci roku. cukroví se nosí na besídku.
v jesličkách jsme třeba dávali zase ke konci roku sponzorský dar - sbíraly se penízky a pak se koupilo třeba vybavení na hřiště nebo víc hraček pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.11 17:43

Ahoj.Jsme sponzoři školky takže 2× za rok nakoupíme nějaké cvičební pomucky nebo sponzorujeme něco na co školka nemá,ale další dárky už nedávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
3.1.11 17:51

Učím na malém městě a na konci roku mi přinesli skoro všechny děti kytičku. Jeden klučina navíc i čokoládu, že mi ji posílají rodiče za trpělivost s ním. Mě to vždycky potěší, ale když nepřinesou nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
3.1.11 17:57

Dávám učitelkám jak v mateřské škole, tak i v základní škole včetně družinářky. Cukroví děti nesly na besídku, jako dáreček k vánocům dostala každá bonbonieru a čaj.
Myslím, že takové dárky potěší, protože se vždycky spotřebují, případně se předají např. k svátku někomu známému :lol: , což s uschlou kytkou jde jen těžko :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.1.11 18:21

My dáváme kytičku na konci školního roku. Jednou jsem donesla bonboniéru za cosi typu, že jsem se zdržela s vyzvedáváním nebo něco takového, už si nevzpomínám.
Nejdojemnější dárek, co jsem od dětí dostala já, byl od primánů - odcházela jsem v průběhu roku ze školy, a když jsem jim to oznámila, plakali a po přestávce mi donesli dopis a čokoládu. :huban: Nebylo to od rodičů, ale spontánně od nich. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
3.1.11 18:45

My jsme dali k Vánocům každé učitelce ( i uklízecí tetě) malý balíček kosmetiky Yves Rocher cca za 70,– Kč. Do kuchyně jsem poslala bonbonieru. Jinak jsme dodali v průběhu roku papíry a omalovánky. Na vánoční besídku cukroví.
Pokud to dceři zaručí aspoň malou protekci, klidně i přidám.:-))))
Mám švagrovou učitelku v mateřské škole, takže vím, že na nějaké výrobky od dětí kašlou, mají jich za celý rok dost.
Nevěděla jsem, jestli se můžou dávat i ve škole, ale vypadá to, že ano, takže v tom budu pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
3.1.11 19:49

Taky dáváme. Na konci roku jsem kupovala malou kalanchoe v plechové malé konvičce + čokoládu, a teď před Vánoci dostaly čaj + káva v dárkovém vánočním balení. Dávám všem + paní uklízečce, máme bezva ženské. Dárečky předává dcera :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.1.11 21:05

Když končila dcera ve školce tak kytičku..
Jinak ve škole pokaždé na konci školního roku, přičemž děti nosí i sladkosti či drobnosti ( hrneček, dekoraci..) - to mi příjde už navíc a já to nedělám.
Cukroví a podobné je jen na akci, kde se to předem řekne.
Sestra je učitelka a má doma vždy spoustu čoko a bonbonier.. :mavam: hlavně z důvodů, že potom odjíždí třeba na dovču a kytičky by jí zvadly, tak dětem nadhodí, že můžou i jinou věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Nová
13.4.12 23:19

Dáváte pozornosti učitelkám ?

Moje ratolest, měla problém ve školce s učitelkou. Byla to vysloveně šikana. Třeba rozdávaala dětem bonbonky a na naše dítě se zapomnělo..zapomínalo se i mu dát svačinku, jeho obrázek pověsit mezi ostatní na nástěnku…prostě bylo toho moc. Jenže jiná školka nebyla v dohledu a tak jsme to museli zvládnout… Když při vánoční besídce dostala čokoládu, tak toho nechala. Bohužel se s námi smůla táhne dál a to i ve škole máme opět nekorektní učitelku, která si svoje komplexy léčí na našem dítěti a na nás…Nevím, jak z toho ven :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin