Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak tam jeď a nechoď na procedury, maximálně na nějaké masáže apod. Jinak odpočívej, procházky, jídlo… pořád lepší, když ti propadnou nějaké procedury (předpokládám, že jen ty ve vodě), než aby propadl celý pobyt.
Normálně bych jela, nevim co vysilujes. Atb beres, takze už jsi zalecena a příští tyden budeš už ok. Navic ma byt celkem slušný pocasi, tak i prochazky venku budou fajn. Nic bych nerusila, zvlast kdyz prijdes o penize, jela bych a pobyt si užila…
Příspěvek upraven 04.10.23 v 20:15
Prostě řekneš, že to chceš zrušit. Žádný důvod jim říkat nemusíš.
@Anonymní píše:
Je tady nějaká dobrá duše, co mi poradí? Nemám rodinu ani partnera, s kým bych to mohla probrat. Mam zánět močových cest, beru atb. Mam zaplacený welness pobyt (deset procedur)od příštího týdne na pět dní. Vůbec se mi tam nechce. Bojím se jít na ty procedury, abych neprochladla a zánět se znovu nerozjel. Nevidím to ani na procházky po venku… Peníze oželím, nemám pojištění na storno. Mrzí mě to spíš celkově, těšila jsem se, že si odpočinu… Zítra chci do hotelu zavolat, ale nevím, co jim řeknu. Mohla bych tam eventuálně jet, ale celou dobu bych byla ve stresu.
Prosím anonym, jinak smazat.
A co chceš poradit?
Tak můžeš jim zavolat a zeptat se, jestli s tím je vhodný tam jet
pak už je to na tobě. Jim to bude jedno, ale je slušnost se ozvat.
Nemůžeš se s nimi domluvit na jiný termín?
Tenhle rok je krásně, teplo. ATB máš na jak dlouho? 14 dní? To už by mohlo být po problému.
Osobně bych si dávala pozor na lavičky a kávičku venku. Pokud se budeš držet vnitřku tak snad nic nechytnes. ![]()
@pikola píše:
A co chceš poradit?Tak můžeš jim zavolat a zeptat se, jestli s tím je vhodný tam jet
pak už je to na tobě. Jim to bude jedno, ale je slušnost se ozvat.
No poradit, jestli jet nebo nejet. Když pojedu, budu ve stresu a když zůstanu, propadnou peníze. Jasně, že se jim ozvu. Byla jsem tam už minulý rok.
@bigl píše:
Tak tam jeď a nechoď na procedury, maximálně na nějaké masáže apod. Jinak odpočívej, procházky, jídlo… pořád lepší, když ti propadnou nějaké procedury (předpokládám, že jen ty ve vodě), než aby propadl celý pobyt.
Víš co, minule jsem tam byla a nechtěla jsem procedury ve vodě a řekla jsem jí, že je nechci ničím nahrazovat a ona řekla, že musím!
Tak jsem na ty jiné procedury šla, i když jsem nechtěla a prochladla jsem na nich. ![]()
@Anonymní píše:
Víš co, minule jsem tam byla a nechtěla jsem procedury ve vodě a řekla jsem jí, že je nechci ničím nahrazovat a ona řekla, že musím!Tak jsem na ty jiné procedury šla, i když jsem nechtěla a prochladla jsem na nich.
no to se mi teda fakt nezdá, že by tě tak nutili. To tě tam dotáhli za ruku? Řeknu nejdu a je to.
@Atisia píše:
Tenhle rok je krásně, teplo. ATB máš na jak dlouho? 14 dní? To už by mohlo být po problému.
Osobně bych si dávala pozor na lavičky a kávičku venku. Pokud se budeš držet vnitřku tak snad nic nechytnes.
Mam je na pět dní, ale ty záněty mám už chronicky. Byla jsem letos v Tatrách, přijela jsem se zánětem, pak u moře v Itálii, to jsem se ani nekoupal a stejně jsem měla pak problémy. Jsem si ten wellness neměla ani kupovat. ![]()
@vokishka píše:
no to se mi teda fakt nezdá, že by tě tak nutili. To tě tam dotáhli za ruku? Řeknu nejdu a je to.
Přísahám! Ne za ruku, ale řekla, že musím. Asi jsem byla málo asertivní.
@Atisia píše:
Osobně bych si dávala pozor na lavičky a kávičku venku. Pokud se budeš držet vnitřku tak snad nic nechytnes.
Pochybuji, že na jiný termín.
Ano, máš pravdu. Je krásně a teplo. Mam smůlu. Dám příklad. Mam tam masáže ramen a uhličitou koupel suchou a jiné, ale v těch jejich místnostech mají prostě zimu. Minulý rok mi tam byla prostě zima, ale to je jediný nedostatek v hotelu.
@Atisia píše:
Je tam klid a vynikající jídlo, čistý vzduch u jezera a čistý hotel. To jim mám říct, že na žádné procedury jít nechci? A když se zeptají proč ne?
@Anonymní píše:
Víš co, minule jsem tam byla a nechtěla jsem procedury ve vodě a řekla jsem jí, že je nechci ničím nahrazovat a ona řekla, že musím!Tak jsem na ty jiné procedury šla, i když jsem nechtěla a prochladla jsem na nich.
Těžko tě hotel donutí někam jít. Ty budeš mít asi celkově problém s asertivitou, viď?
@Anonymní píše:
Je tam klid a vynikající jídlo, čistý vzduch u jezera a čistý hotel. To jim mám říct, že na žádné procedury jít nechci? Akdyž se zeptají proč ne?
ze zdravotních důvodů, co na tom je.
Je tady nějaká dobrá duše, co mi poradí? Nemám rodinu ani partnera, s kým bych to mohla probrat. Mam zánět močových cest, beru atb. Mam zaplacený welness pobyt (deset procedur)od příštího týdne na pět dní. Vůbec se mi tam nechce. Bojím se jít na ty procedury, abych neprochladla a zánět se znovu nerozjel. Nevidím to ani na procházky po venku… Peníze oželím, nemám pojištění na storno. Mrzí mě to spíš celkově, těšila jsem se, že si odpočinu… Zítra chci do hotelu zavolat, ale nevím, co jim řeknu. Mohla bych tam eventuálně jet, ale celou dobu bych byla ve stresu.
Prosím anonym, jinak smazat.