Zaplacený welness - nemoc, prosím radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35912
4.10.23 21:05
@Anonymní píše:
Mam fyzicky a psychicky náročnou práci. Dělám ji s láskou už dvacet let. Nemám rodinu, děti. Těšila jsem se na tento pobyt a asi to nedám.

A proč bys to nedala? :nevim: jestli toho zvládáš chodit do práce, tak zvládneš i jet na welness ;) myslíš hrozně negativně ve všem, všude vidíš to nejhorší a úplně zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.23 21:07
@Atisia píše:
My malé vytopili penzion. Měli jsme v ceně vanu e bublinkami a saunu. Vana se napouštěla vodou. Ta tekla a tekla. Jsem si myslela, že když je to turbo vana, tak že se třeba sama vypne a ne. Vida se nedala sestavit. Jsem s tím stelovala, kroutila, nic. Voda tekla dál. Partner musel do županu a již pro 8bsluhu aby nám vypla tekoucí vodu. :zed: :zed: ostuda :mrgreen: :mrgreen:

To je sranda. :) Ale o tom je život, člověk musí stále něco řešit…

• Citovat
  • Upravit
7221
4.10.23 21:10
@Anonymní píše:
To je sranda. :) Ale o tom je život, člověk musí stále něco řešit…

A někdy úplně zbytečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8692
4.10.23 21:11
@Anonymní píše:
Dobře. Děkuji Ti. Řeknu jim, že chci pobyt bez procedur nebo zkusit změnit termín. Ale mně se tam jet moc nechce. Těšila jsem se, že budu chodit na procházky, ale tam je problém, kde si odskočit na malou u toho jezera. :( Ach jo. Asi zůstanu doma.

Ty máš spíš nějaký psychický problém mi přijde, kdo ví, jestli i ty záněty nemáš nějaké psychosomatické :nevim: Normálně jeď a na procedury půjdeš, podle toho, jak se budeš cítit ne? Já vyhrála pobyt s neomezeným wellness, jela jsem tam s dětmi, které byly nachlazené, tak jsme wellness vynechali a užívali si hotel, procházky, jídlo… co je na tom špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.23 21:15
@Amalthea píše:
Ty máš spíš nějaký psychický problém mi přijde, kdo ví, jestli i ty záněty nemáš nějaké psychosomatické :nevim: Normálně jeď a na procedury půjdeš, podle toho, jak se budeš cítit ne? Já vyhrála pobyt s neomezeným wellness, jela jsem tam s dětmi, které byly nachlazené, tak jsme wellness vynechali a užívali si hotel, procházky, jídlo… co je na tom špatného?

Psychický? Teď jsem byla na malou a stále to není v pořádku. ATB doberu v pátek. Nemám to psychosomaticky. Nakazil mě chlap a od té doby nechci chlapa ani vidět. Léčím se už dlouho. Mám ale pesimistickou povahu od dětství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.23 21:16

@Amalthea Máš pravdu. Welness a procedury můžu vynechat. :)

• Citovat
  • Upravit
7221
4.10.23 21:17
@Anonymní píše:
Psychický? Teď jsem byla na malou a stále to není v pořádku. ATB doberu v pátek. Nemám to psychosomaticky. Nakazil mě chlap a od té doby nechci chlapa ani vidět. Léčím se už dlouho. Mám ale pesimistickou povahu od dětství.

Ta ti na zdraví taky moc nepomůže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
4.10.23 21:18
@Anonymní píše:

Ano psychický a tímto jsi to potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.23 21:19

@Amalthea Mimo téma. Já se na chlapa jen podívám a už mám z něho zánět. Včera jsem si řekla, že muže nedávám, tak budu bez nich. Co se dá dělat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.23 21:21
@medvidka píše:
Ano psychický a tímto jsi to potvrdila.

Ty bakterie a krev v moči jsem tam měla. Ovlivnim to, když budu optimista? Zánět jsem měla vždy, když jsem měla chlapa. Jinak ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.23 21:23
@Atisia píše:
Ta ti na zdraví taky moc nepomůže :roll:

Ne? Ale já jsem se na tento welness moc tesila. Letos jsem byla na třech zahraničních dovolených a vždy jsem to odnesla zánětem. Mám úplně v háji imunitu. Jsem bez dětí, bez partnera, bez milence. Chlap, který se mi líbí a mám ho ráda. Tak mi napsal, že jsem ujetá, divná a ať táhnu někam. Napsal mi to proto, protože nejsem schopna mít s ním sex. Já ale vždy hned onemocním. Říkala jsem mu to.

• Citovat
  • Upravit
8692
4.10.23 21:31
@Anonymní píše:
@Amalthea Mimo téma. Já se na chlapa jen podívám a už mám z něho zánět. Včera jsem si řekla, že muže nedávám, tak budu bez nich. Co se dá dělat.

Pokud jde stále o záněty močových cest, doporučuji jít po styku na malou, aby se vyplavilo, co tam nemá co dělat. Mně to pomohlo, od té doby co to praktikuju, nemám problém, dříve za mlada stále. Nešlo o to, že by mě nakazil, ale při sexu se zkrátka do močové trubice může dostat něco, co nemá a způsobovat záněty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
4.10.23 21:32
@Anonymní píše:
Přísahám! Ne za ruku, ale řekla, že musím. Asi jsem byla málo asertivní.

to je ale přece nesmysl :zed: :zed: :zed: co jsi jako malé soplivé děcko? přece NIC nemusíš, sama sis to zaplatila a když se rozhodneš, že na procedury nepůjdeš, tak tam prostě nepůjdeš,
i jinde v životě jsi tak měkká a poddajná a každý na tebe houkne a ty posloucháš? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.23 21:38
@Amalthea píše:
Pokud jde stále o záněty močových cest, doporučuji jít po styku na malou, aby se vyplavilo, co tam nemá co dělat. Mně to pomohlo, od té doby co to praktikuju, nemám problém, dříve za mlada stále. Nešlo o to, že by mě nakazil, ale při sexu se zkrátka do močové trubice může dostat něco, co nemá a způsobovat záněty.

Máš pravdu. Minulý rok jsem měla pouze dvakrát sex. Byla jsem se po sexu vyčůrat a stejně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.23 21:40
@Atisia píše:
No, dokonce mají vztah na dálku jen víkendový. Docela odvaha. Dlouho jsme se neviděli, takže další info nemam

Určitě se přitahují a rozumí se. Třeba jim to vydrží. :) Dneska, aby si ti dva rozuměli, je umění. Je tolik lákadel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex