Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Je tam klid a vynikající jídlo, čistý vzduch u jezera a čistý hotel. To jim mám říct, že na žádné procedury jít nechci? A když se zeptají proč ne?
@Anonymní píše:
Je tam klid a vynikající jídlo, čistý vzduch u jezera a čistý hotel. To jim mám říct, že na žádné procedury jít nechci? A když se zeptají proč ne?
Tak se zeptej na změnu termínu. Řekni, že jsi nemocná ale o pobyt bys nerada přišla. Jestli se s tím nedá něco dělat. ![]()
@Villanelle píše:
Těžko tě hotel donutí někam jít. Ty budeš mít asi celkově problém s asertivitou, viď?
Asi jo. Nechtěla jsem se s ní dohadovat.
@Atisia píše:
Tak se zeptej na změnu termínu. Řekni, že jsi nemocná ale o pobyt bys nerada přišla. Jestli se s tím nedá něco dělat.
Dobře. Děkuji Ti. Řeknu jim, že chci pobyt bez procedur nebo zkusit změnit termín. Ale mně se tam jet moc nechce. Těšila jsem se, že budu chodit na procházky, ale tam je problém, kde si odskočit na malou u toho jezera.
Ach jo. Asi zůstanu doma.
@Anonymní píše:
Víš co, minule jsem tam byla a nechtěla jsem procedury ve vodě a řekla jsem jí, že je nechci ničím nahrazovat a ona řekla, že musím!Tak jsem na ty jiné procedury šla, i když jsem nechtěla a prochladla jsem na nich.
Tak proč tam jedes znova když minule jsi prochladla a nevyhovovalo ti to.
@Alušáček píše:
Tak proč tam jedes znova když minule jsi prochladla a nevyhovovalo ti to.
Když já dělám v životě někdy špatná rozhodnutí.
Já jsem si myslela, že vždy je v těch místnostech chlad. Nemám srovnání. Kritizují to i na těch recenzích toho hotelu. Jsem úplně pitomá, viď. ![]()
@Anonymní píše:
Dobře. Děkuji Ti. Řeknu jim, že chci pobyt bez procedur nebo zkusit změnit termín. Ale mně se tam jet moc nechce. Těšila jsem se, že budu chodit na procházky, ale tam je problém, kde si odskočit na malou u toho jezera.Ach jo. Asi zůstanu doma.
Třeba ti nabídnou nějaký balíček.
Nebo to zkus dát na sociální sítě! Třeba by jel někdo za tebe ![]()
@Anonymní píše:
Když já dělám v životě někdy špatná rozhodnutí.Já jsem si myslela, že vždy je v těch místnostech chlad. Nemám srovnání. Kritizují to i na těch recenzích toho hotelu. Jsem úplně pitomá, viď.
Vždyť tam máš jet až za týden a není ti nic hrozného a už teď hledáš problémy
to nechodíš ani do práce? ![]()
@Anonymní píše:
Pochybuji, že na jiný termín.Ano, máš pravdu. Je krásně a teplo. Mam smůlu. Dám příklad. Mam tam masáže ramen a uhličitou koupel suchou a jiné, ale v těch jejich místnostech mají prostě zimu. Minulý rok mi tam byla prostě zima, ale to je jediný nedostatek v hotelu.
Tak aspoň vidíš, že máš jezdit jinam. Třeba do termálu. Jela bych do Rajec. Byli jsme ve FL v zimě v lednu. Hned druhý den jsem tam zničila boty. V 6 večer se dalo najíst jenom u wietnamcu. Masáž byla dál od hotelu, bazén na konci ulice. Taky jsme to přežili.
@pikola píše:
Vždyť tam máš jet až za týden a není ti nic hrozného a už teď hledáš problémyto nechodíš ani do práce?
Mam fyzicky a psychicky náročnou práci. Dělám ji s láskou už dvacet let. Nemám rodinu, děti. Těšila jsem se na tento pobyt a asi to nedám.
@Atisia píše:
Tak aspoň vidíš, že máš jezdit jinam. Třeba do termálu. Jela bych do Rajec. Byli jsme ve FL v zimě v lednu. Hned druhý den jsem tam zničila boty. V 6 večer se dalo najíst jenom u wietnamcu. Masáž byla dál od hotelu, bazén na konci ulice. Taky jsme to přežili.
Přesně. Tam kam jedu se dají nakoupit potraviny jen u Vietnamců. Ale když já psychicky nedávám se koupat někde. Maximálně v moři.
@Anonymní píše:
Mam fyzicky a psychicky náročnou práci. Dělám ji s láskou už dvacet let. Nemám rodinu, děti. Těšila jsem se na tento pobyt a asi to nedám.
Spíš máš depku. To je teď na podzim normální
Přítelkyně našeho známého strašně nechtěla na školení ale fakt ne. Kousla se a šla. No, a teď spolu dávají dohromady domeček.
@Atisia píše:
Spíš máš depku. To je teď na podzim normální
Přítelkyně našeho známého strašně nechtěla na školení ale fakt ne. Kousla se a šla. No, a teď spolu dávají dohromady domeček.
Máš asi pravdu. Jakože se spolu dali dokupy? To je hezké. ![]()
@Anonymní píše:
Přesně. Tam kam jedu se dají nakoupit potraviny jen u Vietnamců. Ale když já psychicky nedávám se koupat někde. Maximálně v moři.
My malé vytopili penzion. Měli jsme v ceně vanu e bublinkami a saunu. Vana se napouštěla vodou. Ta tekla a tekla. Jsem si myslela, že když je to turbo vana, tak že se třeba sama vypne a ne. Vida se nedala sestavit. Jsem s tím stelovala, kroutila, nic. Voda tekla dál. Partner musel do županu a již pro 8bsluhu aby nám vypla tekoucí vodu.
ostuda
![]()
@Anonymní píše:
Máš asi pravdu. Jakože se spolu dali dokupy? To je hezké.
No, dokonce mají vztah na dálku jen víkendový. Docela odvaha. Dlouho jsme se neviděli, takže další info nemam