Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Včera odpoledne jsem si uvařila játra s omáčkou na dnes k obědu a zapomněla jsem je dát na noc do ledničky. Myslíte, že to můžeme jíst? I děti? Cítit to nijak neni, jen máme doma 22 stupňů, tak si říkám, že když to celou noc bylo v této teplotě, tak nevim, nevim
Co myslíte vy?
A.
ja by som to nejedla. ako nam sa stalo nieco podobne, nechali sme cez noc omacku s hovedzieho meska a mali sme crevne problemy - iba prehnalo jak mna, tak manzela. vonala omacka dobre. no bala by som sa uz po tej skusenosti to jest.
Já bych to nejedla, ale musím sebekriticky přiznat, že jsme s manželem poněkud přeopatrní
.
Tak já jsem na takové věci citlivá (možná až přecitlivělá) takže dětem bych rozhodně nedala, sama bych taky nejedla ale nejspíš by to snědl chlap, bo ten zas nad mým „plýtváním“ převrací oči vsloup ![]()
u nás by to muž dal psovi a já bych to možná snědla.Dětem raději ne.
Ahoj, já bych to nechala projít varem, čuchla k tomu a ochutnala…Běžně nechávám guláš na verandě (průměrně 15 stupňů) i 2 dny a jíme ho a nikdy nám nic nebylo ![]()
se přiznám, že tohle tedy moc neprožívám ![]()
Mě se to stává furt a nikdy mi nic nebylo..
( tedy furt - né že jako vždy ,ale už se mi to stalo několikrát - nic neobvyklého)
Ja bych nejedla.Jsem na tohle uplne prastena.Detem urcite ne.
Kolikrát vařím večer, než jdu spát, je to ještě tak teplé, že do lednice to dát nemůžu, tak je to celou noc na plotně. Ještě jsme z toho žádné problémy neměli.
Já nevím, kdyby to nebyly vnitřnosti
Do omáčky jde přidat voda a nechat přejít varem, tím by se nějaké pomnožené potvory měli vybít, kdyby ten var prodělalo i maso, tak bych se nebála, ale zrovna ty játra, ty mi přijdou, že podléhají celkem rychle skáze ![]()
u nás by to jedli všichni kromě prcka (poněvadž mu jsou 2 měsíce
)
v pohodě podle mě kdyby tomu něco bylo tak to pění a má nakyslou chuť to by jsi určitě poznala ![]()