Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, rano jsem zjistila, ze jsem vecer nedala bramborový guláš do ledničky (čekala jsem, az vychladne). Mohlo se mu neco v tom teple stát? Bude to jist i dvouletak, tak mam trochu strach. Diky ![]()
@Carmen6 strach bych neměla - frkla bych ho do ledničky hned po zjištění ![]()
Nebála bych se, dej ho do chladna teď a pak si v klidu dejte ![]()
Klid prosim te. Kdyz varim vecer na druhy den, tak si fakt nenarizuju budika abych v noci sla vrazit hrnec do lednice. Dam ho tam rano a pak to ji I nase mala co nema ani 2. Nikdy tomu nic nebylo a nikdy nikdo nemel zadny problemy
Nic ve zlým, ale to, ze bude malýmu blbě, být nemusí jasně, budeš v noci řešit ty, ne nikdo tady z emimi. Dítěti bych to nedala, ráda se v noci vyspim a ne, že vytiram bliticko ![]()
Kdyz to budes ohrivat nech to provarit a je…
Nevim proc by stoho mel nekdo zvracet???
kdybys ho dala do lednice teplej je ponem driv nez ho nechat pat hodin na sporaku
Co by tomu guláši jako mělo být? Běžně nechávám jídlo uvařené večer vychladnout na sporáku až do rána. Budíka na 3 ráno si nenastavuju, abych to strčila do lednice ![]()
Ahoj!
No, ono záleží, jak moc teplo v kuchyni máte.
Čichni si k němu, ochutnej a uvidíš… Pokud by jen trošku nevoněl, tak vylít. Přece jen je tam asi nějaká ta uzenina a ne hovězí maso.
Varim prevazne vecer a manzel to rano dava do lednicky. Varim presne cca na devatou vecer a v deset uz jsem tuha a to jeste neni vychladle.