Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyhodila jsi je do popelnice nebo kam? To se mi teda nestalo ![]()
Tak to hodně zabolí
malém se mi tohle také stalo, ale naštěstí to dopadlo dobře. Jak se ti to vlastně povedlo? ![]()
Nojo…dostala jsem k vanocum, mela jsem to na stole ve ctyrech obalkach (ve dvou prachy, ve dvou poukazy) a asi po tejdnu jsem po tom sla, ze to odnesu do banky…no a penize nikde ![]()
Ex jednou malem vyhodil penezni dar z vanoc, jak se shrabuji vsechny papiry, krabice od darku, tak tam tu obalku hodil tez, nastesti ja je zacla hledat a nasla ![]()
Ja kdysi dala do kapsy cca 5tis a vypadly mi cestou
skoro jako bych je vyhodila.
Ale ja si tyhle ztraty trochu fatalisticky oduvodnuji, jako ze se mi melo neco stat a osud si to rozmyslel a spokojil se s vykupnym
Penize budou, my nebudem, zamrzi to, ale jsou horsi veci na svete.
@Tejina píše:
Nojo…dostala jsem k vanocum, mela jsem to na stole ve ctyrech obalkach (ve dvou prachy, ve dvou poukazy) a asi po tejdnu jsem po tom sla, ze to odnesu do banky…no a penize nikde
Tak to ale nemusí nutně znamenat, že jsi je vyhodila ne? Nejsou jen nekde založené, ja takhle ve spěchu zahrabu kde co… ![]()
@staisi
prevratila jsem celej byt naruby…navic jsem delala uklid skrine, kde jsou i obalky a papiry, sice je vzdalena od stolu jednu mistnost a asi deset metru, ale tak asi jsem to delala fakt dukladne
proste penize nejsou…
@Tejina A co všechno jsi měla na stole, když jsi tam ty obálky dávala? Měla jsi tam hodně papírů a obálek, že by sis to s něčím spletla? (třeba nechtě poslala a udělala dárek někomu jinému?
)Nebo nemohl ti to někdo vzít?
@Anonymní píše:
Přítel ztratil 30 tisíc, nebo teda mu jen ukradli
je ne jen ![]()
@Petule030 pripada v uvahu jen manzel, kterej mi je dal, nebo mama, ktera tu byla v tom obdobi na navsteve. Tezko rict. Ne, nikomu jsem nic neposilala, na stole mam pocitac a haldu papiru, pisu diplomku, ale v tom si zasadne poradek nedelam ![]()
Uz se vam to nekdy stalo? Vyhodili jste si penize? Ja jo…pripadam si jako kreten, protoze jsem si vyhodila triadvacet tacu