Omylem jsem vyhodila 23 tisíc

Tejina
28.1.15 22:55

vyhozene penize

Uz se vam to nekdy stalo? Vyhodili jste si penize? Ja jo…pripadam si jako kreten, protoze jsem si vyhodila triadvacet tacu :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
28.1.15 22:57

A kam jsi je vyhodila? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.1.15 22:59

Vyhodila jsi je do popelnice nebo kam? To se mi teda nestalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
28.1.15 23:00

Tak to hodně zabolí :-( malém se mi tohle také stalo, ale naštěstí to dopadlo dobře. Jak se ti to vlastně povedlo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
28.1.15 23:03

Nojo…dostala jsem k vanocum, mela jsem to na stole ve ctyrech obalkach (ve dvou prachy, ve dvou poukazy) a asi po tejdnu jsem po tom sla, ze to odnesu do banky…no a penize nikde :(

• Citovat
  • Upravit
7009
28.1.15 23:04

Ex jednou malem vyhodil penezni dar z vanoc, jak se shrabuji vsechny papiry, krabice od darku, tak tam tu obalku hodil tez, nastesti ja je zacla hledat a nasla :lol:

Ja kdysi dala do kapsy cca 5tis a vypadly mi cestou :zed: skoro jako bych je vyhodila.

Ale ja si tyhle ztraty trochu fatalisticky oduvodnuji, jako ze se mi melo neco stat a osud si to rozmyslel a spokojil se s vykupnym ;) Penize budou, my nebudem, zamrzi to, ale jsou horsi veci na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
28.1.15 23:05
@Tejina píše:
Nojo…dostala jsem k vanocum, mela jsem to na stole ve ctyrech obalkach (ve dvou prachy, ve dvou poukazy) a asi po tejdnu jsem po tom sla, ze to odnesu do banky…no a penize nikde :(

Tak to ale nemusí nutně znamenat, že jsi je vyhodila ne? Nejsou jen nekde založené, ja takhle ve spěchu zahrabu kde co… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
28.1.15 23:07

To bys asi vedela, ze si je vyhodila ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.1.15 23:07

A nešloh ti je někdo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
28.1.15 23:08

@staisi
prevratila jsem celej byt naruby…navic jsem delala uklid skrine, kde jsou i obalky a papiry, sice je vzdalena od stolu jednu mistnost a asi deset metru, ale tak asi jsem to delala fakt dukladne :( proste penize nejsou…

• Citovat
  • Upravit
Tejina
28.1.15 23:08

@Busy Bee
no…si prave neuvedomuju, ze bych brala ty obalky do ruky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.15 23:09

Přítel ztratil 30 tisíc, nebo teda mu jen ukradli  :roll:

• Citovat
  • Upravit
9374
28.1.15 23:11

@Tejina A co všechno jsi měla na stole, když jsi tam ty obálky dávala? Měla jsi tam hodně papírů a obálek, že by sis to s něčím spletla? (třeba nechtě poslala a udělala dárek někomu jinému? :) )Nebo nemohl ti to někdo vzít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.15 23:11
@Anonymní píše:
Přítel ztratil 30 tisíc, nebo teda mu jen ukradli :roll:

je ne jen :D

• Citovat
  • Upravit
Tejina
28.1.15 23:13

@Petule030 pripada v uvahu jen manzel, kterej mi je dal, nebo mama, ktera tu byla v tom obdobi na navsteve. Tezko rict. Ne, nikomu jsem nic neposilala, na stole mam pocitac a haldu papiru, pisu diplomku, ale v tom si zasadne poradek nedelam ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová