Omylem jsem vyhodila 23 tisíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1980
30.1.15 22:57
@Kfětoslava píše:
Tohle mi přijde docela jako rouhání. Mě by to mrzelo, i kdybych byla hodně bohatá. Už proto, že jsem je mohla třeba věnovat na Dobrého anděla nebo něco podobného.

Vážně?… Ono vzhledem k tomu, co jsem v té době musela řešit, mi nějaké ztracené peníze byly úplně… dá se říct, že jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
30.1.15 23:09

Nekde jsem cetla, ze kdyz takto neco založíte, tak mate obrátit jednu sklenici dnem vzhůru a rict - cert na tom sedi. A vec se najde. Ale musite tomu věřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.1.15 23:11

@Tejina - určitě jsi nehledala všude. Tipla bych si, že jsi někam zamyšlená šla, chtěla třeba něco odněkud vyndat, že cestou vezmeš obálky, a ty jsi nechala namísto té věci, kterou jsi vyndávala. V mrazáku třeba.
Nebo by mohly být v libovolné kapse libovolného oděvu, na to jsem expert já. Strčit do kapsy kabátu, kabát do skříně a hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
30.1.15 23:23

Já si to myslím taktéž, nejpozději do roka se určitě najdou a pak bodnou víc, než teď:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
30.1.15 23:47

Joooo, kez by to tak bylo…bylo by to moc fajn :) ale nedelam si iluze…nemuzu si to vybavit, ale jak uz jsem rikala, uklizela jsem skrin, kde bylo plno nerozdelanych obalek (vypisy z uctu a tak), tak je mozny, ze jsem tyhle vzala s sebou a pak je proste omylem priradila do papiru na vyhozeni. Sic si vubec neuvedomuju, ze bych je mela v ruce…smirit se s tim asi jeste chvili potrva :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová