Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani někde v knížce treba nebudou? Mezi oblecenim? Nebo jak rikaj holky, jestli je někdo nečmajzl ![]()
@Tejina píše:
Nojo…dostala jsem k vanocum, mela jsem to na stole ve ctyrech obalkach (ve dvou prachy, ve dvou poukazy) a asi po tejdnu jsem po tom sla, ze to odnesu do banky…no a penize nikde
To je ale divne. Nemohli nekam zapadnout? Nemohla jsi na ne polozit jine papiry a zalozit to pak s nimi?
Ja ztratila jednou 50 000,– sla jsem platit eletriku a peneženku vytratila po ceste na postu
naštěští ji našla hodná paní a donesla ji na obec takže celkem klika…
@Tejina píše:
Nojo…dostala jsem k vanocum, mela jsem to na stole ve ctyrech obalkach (ve dvou prachy, ve dvou poukazy) a asi po tejdnu jsem po tom sla, ze to odnesu do banky…no a penize nikde
Mně se tohle stalo s oblečením. Měla jsem pro prcka oblečení v pytli, který dáváme do koše. Nemohla jsem je najít a byla smířená s tím, že jsme to omylem vyhodily. Myslela jsem si, že jsem celý byt prošla 10×. Ale nakonec se našli. Když jsem to nejmíň čekala. Tak snad se poštěstí i tobě.
Hm…zatim jsou vsechny pribehy se stastnym koncem…ach jo. Jsem z toho fakt v prdeli, neb jsem na rodicovsky a samozrejme bez penez ![]()
@Tejina píše:
Hm…zatim jsou vsechny pribehy se stastnym koncem…ach jo. Jsem z toho fakt v prdeli, neb jsem na rodicovsky a samozrejme bez penez
Neves hlavu, pořád se ještě můžou někde objevit ![]()
A doporučuju úplně vytáhnout všechny šuplíky ve stolu (jestli tam jsou). Párkrát už jsem za nimi něco našla.
Dej si chvilku pauzu od hledání a třeba se někde objeví. Já nemohla najít MP3 přehrávač, byla jsem si jistá, že jsem ho musela ztratit v autobusu, taky jsem všechno prohledala. Pak jsem si asi za 14 dní koupila nový a ještě ten den jsem našla ten původní…a nebyl na žádném záhadném místě, ale v šubleti, kde jsem taky hledala. Nestalo se mi to poprvé. Myslím, že když něco chceme tak strašně moc najít, že zapůsobí zákon schválnosti a přehlídneme to.
Každopádně ti přeju, ať je vypátráš, je to opravdu hodně peněz… ![]()
Já takhle před mnoha lety ztratila obrázek, koupila, podle mne založila do knihy - a není
Odmítám věřit, že byl v knize, kterou jsem při nějaké probírce vyhodila/věnovala. Prostě tu MUSÍ někde být.
har.
@Tejina - ale to by byly tedy úděsný prachy
snad je tedy najdeš. někdy to fakt chce přstat hledat, třeba tě za pár týdnů z ničeho nic trkne, kam jsi je strčila.
Zeptej se svojí maminky. Já zjistit, že dcera válí přes měsíc tolik peněz v nějakém bordelu na stole a přitom má holej zadek, tak jí je schovám, aby se trochu chytla za nos. Tohle fakt nechápu ![]()
My si přivezli v obálce z vánoc taky prachy, ale kde je jim konec
Prostě se asi vyhodili s ostatním papírem z vánoc nebo nevím. Bylo to teda „jen“ 5tis. ale bolí to ![]()
Prosím o anonym, sic mě tchýně zabije ![]()
@Tejina píše:
A ztratily se všechny 4 obálky?
@Tejina
tak než by si je vyhodila, tak by ses snad podívala dovnitř, ne?
Mě se zas loni povedl opak. Stravenky jsem schoval tak dobře, až jsem je našel v únoru dalšího roku. Asi 1.500,– v háji.
Za blbost se platí, no.