Zapomněla jsem to dát do lednice šunkofleky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bellisima
19.7.13 13:30

Holky potrebuji poradit…vcera k veceru jsem si oloupala cely hrnec brambor…samozejme jsem ho nedala do lednice :roll: ale nechala stat na kamnech…pred chvilkou jsem je uvarila ale maji malinko divnou chut…myslite ze se nic po nich stat nemuze? Malymu jsem oloupala par jinych…je mi lito vyhodit hrnec plnych brambor :think:

• Citovat
  • Upravit
2812
19.7.13 13:33

@kvaček Jo přesně, já uvařím oběd cca na tu 12 hod. Pak někam odjedeme, do lednice to dát nemůžu, je to ještě teplé. No a navečer či večer když přijedeme, tak to třeba kolem 19 - 20 hod šoupnu do lednice. Nikdy nám nic nebylo, ale záleží jak má kdo teplotu v kuchyni. Já mám v kuchyni max. 22 st. C. A u těch šunkofleků bych se vůbec nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
19.7.13 13:34

Nevím zda je to tím, v restauracích co vím, tak to naloupu a pak z toho přes den berou a vaří, takže je to tam od dopoledne až do večera takže spoustu hodin a každý to dlabe, myslím, že tím to nebude, ale možné je vše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
19.7.13 13:47

Pochopitelně bych to ochutnala,

Hlavně než to dám dětem, ale není takový rozdíl, jestli se to uvaří v poledne a dá do lednice večer, což dělám každou chvíli, nebo pár hodin do rána. To je ještě skoro lepší, v noci je chladněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
19.7.13 14:04

No už to mám v sobě a supeeer, dala jsem si k tomu moji oblíbenou sterilovanou řepu :palec: :lol: zatím nic nebublá v břichu ;), bude to určitě ok, jen jistota je jistota, že má někdo stejnou zkušennost, zas tak často se mi nestane, že zapomenu dát něco do ledničky :) dííík.
No s těma bramborama, vím, že moje známá normoš uvaří brambory ve slupce na salát v noci/večer a nechá je pak normálně na lince až do druhého dne kdy z nich dělá salát, prý jsou ty brambory lepší, já ten salát pak jedla a dobrý nic mi nebylo :) asi ta pachuť bude přímo těma bramborama, záleží čím se hnojí taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.7.13 14:09
@kvaček píše:
Snědla.. Já znám rodiny, které uvaří oběd třeba dopoledne- a jídlo venku stojí než přijde chlap z práce třeba 5 - to je taky 10 hodin a je to běžné :nevim:

jo tak to děláme my, nikdy se nic nestalo, smradlavé to samozřejmě nejíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.7.13 14:13

Já nevím, tohle se mi stává dost často. Vlastně vždycky když vařím večer, tak jídlo zůstane do rána na lince, protože se mi prostě nechce čekat, až vychladne a nikdy se nic nestalo, nebála bych se toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
19.7.13 14:55

@Verca1989 No jasně, já to ani jinak dělat nemůžu. Přijdu z práce pozdě odpoledne, uvařím třeba guláš, ani mě nenapadne kvůli němu vstávat o půlnoci, nebo kdy a dávat ho do lednice. Ale je pravda, že dávám přes noc jídlo na nejstudenější místo v domě - na zem do prádelny ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.7.13 14:56
@valkil píše:
Přesně já včera v jednu v noci dovařila kulajdu a fakt jsem nečekala až vystydne.
A k obědu jsme snědli celý 3 litry (ve čtyřech lidech).

8o to bych se už nepohnula asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.13 18:48

Ahoj prosím vás byla jsem odpo v jednu asi nakoupit, brala jsem telecí párky, šupla pak u pokladny do kabelky a vzpomněla si na ně až teď, už jsou v ledničce :lol: chlapi je mají mít zítra na snídani, bude jim něco, když jim je uvařím??? Díky…

• Citovat
  • Upravit
3347
22.11.13 18:51
@Anonymní píše:
Ahoj prosím vás byla jsem odpo v jednu asi nakoupit, brala jsem telecí párky, šupla pak u pokladny do kabelky a vzpomněla si na ně až teď, už jsou v ledničce :lol: chlapi je mají mít zítra na snídani, bude jim něco, když jim je uvařím??? Díky…

Nic jim nebude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
22.11.13 18:53

Budou mít nožičky a utečou ti… :mrgreen: nic se jim nestane :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
22.11.13 18:58

@geilens tam je tolik cheie, ze by jim ebylo nic ani zitra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2243
23.11.13 09:42
@1.zizi píše:
@geilens tam je tolik cheie, ze by jim ebylo nic ani zitra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: právě…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport