Zapomněla jsem to dát do lednice šunkofleky

2243
19.7.13 13:15

Zapomněla jsem to dát do lednice

Ahoj mamči, včera se mi podařila taková věc, dělala jsem večer kolem osmé šunkofleky (vychládnout mohly tak kolem 22-23°°) a zapomněla jsem je dát do lednice v noci, asi ta mateřská demence nebo co. Ráno v sedum jsem je tam honem šupla jak jsem chystala rarachovi mlíko :lol:, ale teda teď mi hlodá, zda se to bude dát po té noci jíst=po té době bez lednice :think: Co myslíte? :think: Jako jdu to za chvíli očmuchat, malýmu to samozřejmě dávat nebudu.
Spíš abychom z toho neměli bolení s tátou třeba (vejce + šunka) 8) zda někdo nemá s něčím podobným zkušennost? Díííky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2787
19.7.13 13:17

A co by tomu mělo být? Určitě jsou ok, i malému bych je dala. Ta noc tomu určitě nic neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
19.7.13 13:17

Podle mě: vejce ok, ale ta šunka, no nevím, není to už zelený??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
19.7.13 13:18

Úplně v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505

V těchto vedrech jde asi taky o to, jak máte doma, někdo má horko i v noci, my máme přes noc v kuchyni dvacet stupňů. Pokud nemáte vedro, tak pro dospělé bych v tom neviděla problém - dnes na oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

Nic tomu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086

Mně se zrovna nedavno stalo to samé, taky šunkofleky jsem nechala přes noc mimo lednici. Sice jsem měla drobet obavy, ale snědli jsme je a nikomu nic nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bellisima
19.7.13 13:19

Me se to stava docela casto ze to zapomenu soupnout do lednicky v cas…ale vzdycky je to o. k… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14335
19.7.13 13:21

Snědla.. Já znám rodiny, které uvaří oběd třeba dopoledne- a jídlo venku stojí než přijde chlap z práce třeba 5 - to je taky 10 hodin a je to běžné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
19.7.13 13:28

Jéééžiš no tak jsem ráda, že nejsem jediná, komu se to stane :) očuchala jsem a zdá se mi to být v poho, no přinejhorším si chvíli posedíme na wc :lol: nevím kolik stupňů máme v kuchyni. Bylo to celé zakryté deklem tak se na to ani nedostala nějaká ta moucha. No tak uvidíme :) Jsem na ty potraviny celkem háklivá, ale dnes se mi teda nechce vařit druhý jídlo, mám jakousi lenoru :) a říkám si škoda šunkofleků, když jsem se s nima dělala :) možná ještě jednou protáhnout troubou pro sichr :lol: mě ještě napadlo, ale to by se asi uplně vysušilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
19.7.13 13:29

No a díky všem za komenty :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241

Chlebíčky se šunkou na silvestra taky přežijou až do rána a nic jim není a tady je ta šunka propečená. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223

Pokud jsi neměla v tom pokoji 35°C a nenechávala jsi na to svítit sluníčko (což jde v noci těžko :mrgreen: ), tak bych si s tím vůbec nelámala hlavu. I malýmu bych to v poho dala, tomu nemůže nic být. Navíc, když to fakt sníte dneska, tak bych zahodila obavy a vychutnala bych si ňamku :-) Asi je půjdu taky udělat :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926

Teda já bych v noci taky do lednice nedávala (bych si nevzpomněla) a když jsi to tam šupla hned ráno… Neboj se nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bellisima
19.7.13 13:30

Holky potrebuji poradit…vcera k veceru jsem si oloupala cely hrnec brambor…samozejme jsem ho nedala do lednice :roll: ale nechala stat na kamnech…pred chvilkou jsem je uvarila ale maji malinko divnou chut…myslite ze se nic po nich stat nemuze? Malymu jsem oloupala par jinych…je mi lito vyhodit hrnec plnych brambor :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii