Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám dotaz nedávno jsem musela opustit přítele, ale chtěla bych ho v rodném listě malého jde to i bez jeho rodného listu a pod.?
Nejde, musi prijit sam s obcankou, rodnym listem a musi to podepsat souhlas
Nejde..musíte spolu zajít na matriku kde uzná že to je jeho dítě..
Až po porodu soudně. Pokud on teda nechce dobrovolně to podepsat…
Buď s tím musí souhlasit, nebo přes soud, a popř testy. Každopádně rodný list musí podepsat
Myslím že to chtit podepsat nebude celý dosavadní tehu měl nervy a vybijel si je na mě skončilo to tím že jsem zapomela pejskovi utrit pacinky kdyz jsme prisli z venku (suchy) a on me serval ze jednou zapomenu malymu utrit posr**ej zadek atd. a skončil to tím strč si to dítě do p*dele je jen tvoje moje neni… Každopádně moc díky za ifo
.
Myslím, že bez jeho přítomnosti to nepůjde..a po porodu asi soudně, hodně zdaru a ať jsi úspěšná.. ![]()
@Seizdra Nepsala jsem deníček
, ale do diskuze jestli mám odejít - odešla a on se vůbec neozval přesto že jsem ještě jak nána volala (nezvedl to) a v sms vysvětlovala proč jsem odešla. Ale co jsem doma což jsou teprv čtyři dny začla jsem přibírat jak divá konečně jsem na své váze před těhotenstvím (+2kg), takže už budeme v pořádku chybí mi, ale myslím že tímhle tempem bych o miminko jinak přišla.
@Maja.trefilova
Taky si te pamatuji z diskuze, i kdyz jsem se nezapojila. Je dobre, ze si odesla, ale urcite bych se mu ted neozyvala a „nevnucovala se“. Na zapsani mas jeste cas, ne? Treba se mu to v hlave srovna a bude se chtit nechat zapsat sam (i kdyz o tom pochybuji). Ja bych si ho tam asi zapsat ani nenechala z par duvodu. Jinak preji hodne stesti a at male hezky roste. ![]()
@Seizdra Tak mi to zavrtalo v hlavě natolik že jsem ten deníček přeci jen napasala ![]()
@PraženáKukuřice Teď už roste bříško jak z vody
před dvouma dnama jsem dokonce cítila kopnuti:). Taky se mi ho tam nechce zapsat, ale mamina na mě tlačí že tu nejde o mě ale o prcka že bude potrebovat alimnty a ikdyz ja uz od nej nic nechci má prvadu v tom ze malej je ted nejduleziejsi a hrdost de stranou… ![]()