Zapsaní do rodného listu

19.8.13 20:44

Zapsaní do rodného listu

Ahoj holky mám dotaz nedávno jsem musela opustit přítele, ale chtěla bych ho v rodném listě malého jde to i bez jeho rodného listu a pod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
19.8.13 20:49

Nejde, musi prijit sam s obcankou, rodnym listem a musi to podepsat souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

Nejde..musíte spolu zajít na matriku kde uzná že to je jeho dítě..

• Citovat
  • Upravit
24798

Až po porodu soudně. Pokud on teda nechce dobrovolně to podepsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.8.13 20:52

Buď s tím musí souhlasit, nebo přes soud, a popř testy. Každopádně rodný list musí podepsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 20:55

Myslím že to chtit podepsat nebude celý dosavadní tehu měl nervy a vybijel si je na mě skončilo to tím že jsem zapomela pejskovi utrit pacinky kdyz jsme prisli z venku (suchy) a on me serval ze jednou zapomenu malymu utrit posr**ej zadek atd. a skončil to tím strč si to dítě do p*dele je jen tvoje moje neni… Každopádně moc díky za ifo :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.8.13 20:56

Myslím, že bez jeho přítomnosti to nepůjde..a po porodu asi soudně, hodně zdaru a ať jsi úspěšná.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 20:56

@berri Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.8.13 20:58

@Maja.trefilova Pamatuju si tě z deníčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 21:37

@Seizdra Nepsala jsem deníček :hug:, ale do diskuze jestli mám odejít - odešla a on se vůbec neozval přesto že jsem ještě jak nána volala (nezvedl to) a v sms vysvětlovala proč jsem odešla. Ale co jsem doma což jsou teprv čtyři dny začla jsem přibírat jak divá konečně jsem na své váze před těhotenstvím (+2kg), takže už budeme v pořádku chybí mi, ale myslím že tímhle tempem bych o miminko jinak přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 22:50

@Maja.trefilova
Taky si te pamatuji z diskuze, i kdyz jsem se nezapojila. Je dobre, ze si odesla, ale urcite bych se mu ted neozyvala a „nevnucovala se“. Na zapsani mas jeste cas, ne? Treba se mu to v hlave srovna a bude se chtit nechat zapsat sam (i kdyz o tom pochybuji). Ja bych si ho tam asi zapsat ani nenechala z par duvodu. Jinak preji hodne stesti a at male hezky roste. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 23:05

@Seizdra Tak mi to zavrtalo v hlavě natolik že jsem ten deníček přeci jen napasala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
19.8.13 23:06

@Maja.trefilova jee to si musim pohlidat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 23:10

@PraženáKukuřice Teď už roste bříško jak z vody :) před dvouma dnama jsem dokonce cítila kopnuti:). Taky se mi ho tam nechce zapsat, ale mamina na mě tlačí že tu nejde o mě ale o prcka že bude potrebovat alimnty a ikdyz ja uz od nej nic nechci má prvadu v tom ze malej je ted nejduleziejsi a hrdost de stranou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 23:10

@alsem :lol: Hlídej hlídej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat