Zapsat se na dětské plavání Plaváček - recenze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zapsat se na dětské plavání Plaváček?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je metoda plavání a potápění dětí v Plaváčku bezpečná a děti se opravdu naučí milovat vodu. Hledala jsem názory na internetu a jsou buď silně pro nebo silně proti, nic mezi. Zajímá mne hlavně osobní zkušenost. Díky moc a hezké léto!
P. S.: nerada bych dceru vzala na něco nepříjemného, tedy pokud už někdo zná, budu ráda za rozumy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Po tom co jsem o nich slyšela, bych se jim vyhnula obloukem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše: Více
Chápu, ale zase mi přijde jako škoda vyřadit třeba dobré plavání na základě zpráv v médiích, kdy realita může být jiná…proto se ptám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pletenaponozka píše: Více
Já sportovní klub/sdružení, které má jakékoli skandály nepovažuji za dobré a své dítě bych takovému spolku opravdu nikdy nesvěřila. ![]()
Viděla jsem i propagační videa Plaváčku a tohle bych si pro své dítě nevybrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše: Více
Ty jo já viděla to létání miminek od té zakladatelky Plaváčka či co ta ženská je. A narovinu je to nemocnej člověk!!! A nic z jeho aktivit bych v životě nepodporovala. A vůbec nedokážu pochopit, že někdo ano!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja videla jednu z nich v bazenu (behem verejneho plavani) s asi svym ditetem a stacilo. Ani mne ani manzelovi z toho prijemne nebylo. A cela ta jejich prezentace je pro me neduveryhodna. Takze ja bych k nim plavat nesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maggdallena píše: Více
Prezentace ve mně taky vzbuzuje nejistotu, proto se ptám, do jaké míry tomu věřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pletenaponozka píše: Více
a nebylo by teda nejjednodušší se zapsat do kursů u jiné důvěryhodnější organizace?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby to bylo Plavacek, nebo nic, zvažovala bych. Ale v situaci, kdy těch plavacích kurzů existuje spousta, bych Plavacek nebrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem zvolila nekontroverzni školu, plavání syn tam miluje tak ze musíme chodit pořád dál, i kdyz moje peněženka těžce trpí. Nevidím důvod riskovat ze si to dítě znechuti.
- Citovat
- Upravit