Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, dneska byla nase mala (15 mesicu) ockovana proti jiz zminenym nemocem, ale zapomnela jsem se zeptat, jestli muzeme dneska odpo na cviceni na ktere chodime pravidelne.
Nevite nahodou jestli ano ci ne?
Diky moc, nemuzu se dr. uz dovolat
a tak by mi kazda rada pomohla ![]()
Simona
Ahoj Simonko ![]()
Omlouvám se, že ti neporadím, ale zaujalo mě to cvičení…Jaké cvičení to je a baví to malou? Taky bych něco podobného zkusila, Tomík měl teď 16 měsíců, však víš, no teď mě napadá, že jsme na tom očkování ještě nebyli…ale tam je nějaké rozpětí věku, kdy se to může očkovat, ne?
Ahoj, ja nevim kdy presne ockovat, ale myslim, ze to je snad nekdy v tech 15 mesicich, tak se radeji zeptej. Chodime do klubu Kaja a Paja, ale je tam narvano, takze byl dost problem se tam dostat a predplacene to je na cvrt roku. Cvicime tam s micema, na lavickach a malou to desne bavi.
S.
Ahoj:)
My byly očkovaný asi před 14 dny (na spalničky a spol.), ten den jsme měly jít na cvičení. Ptala jsem se doktorky a ona říkala, ať dnes radši nechodíme. S náma na očkování splaniček byla i kamarádka se synem, ti na to cvičení pak šli.
U nás to proběhlo bez reakce, hošíček kamarádky se osypal (ale to nesouvisí s cvičením
.
Asi bych pro klid duše dnes nechodila, očkování je přece jenom zátěž…
Baghira a Eliška
Ahojky Simonko,
Petr byl očkován asi před měsícem. Ten den jsme neměli cvičit ani se jinak namáhat.
Alča.
diky, taky si myslim, ze lepsi je nechat malou v klidku.
S.