Zařízení ŽL
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jsi hodná, že se o to staráš, ale na to jsem se zrovna neptala. Jde mi o to, zda mi ten ŽL vydají.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsi hodná, že se o to staráš, ale na to jsem se zrovna neptala. Jde mi o to, zda mi ten ŽL vydají.
Nevydají.
- Citovat
- Upravit
Že by nevydali? Já myslím, že ano.
Aha, tak fakt ne, zvláštní.
Příspěvek upraven 29.04.21 v 21:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím o radu..Dočetla jsem se, že pokud si chcete zařídit ŽL musíte být bez dluhů, tj nedlužit na pojistném ani jinde. Je to pravda? Ráda bych si zařídila ŽL, ale mám nějaké dluhy u zdravotní pojišťovny, bude to problém? Prověřují toho člověka, co chci ŽL zařídit?
Kdyz uz tu pises prispevek, tak uz sis mohla overit informace rovnou na netu.
Ne neudelaji ti ZL kdyz si zadluzena u pojistovny. Jak by si chtela platit pojistne na ZL, kdyz u nich dluzis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dívala jsem se na různé stránky a pouze jen na jedné jsem se dočetla, že je dobré nemít dluh, jinde, ani na stránkách ž. úřadů tyto informace nebyly.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dívala jsem se na různé stránky a pouze jen na jedné jsem se dočetla, že je dobré nemít dluh, jinde, ani na stránkách ž. úřadů tyto informace nebyly.
jde o to jaký je to dluh. Pokud dlužíš bance, nebo třeba dopravnímu podniku tak je to u ŽL jedno. Ale dluh u zdravotní pojišťovny je velkej problém a překážka u toho ŽL. Takže prvně splatit dluh a pak až může.
- Citovat
- Upravit
Prosím o radu..Dočetla jsem se, že pokud si chcete zařídit ŽL musíte být bez dluhů, tj nedlužit na pojistném ani jinde. Je to pravda? Ráda bych si zařídila ŽL, ale mám nějaké dluhy u zdravotní pojišťovny, bude to problém? Prověřují toho člověka, co chci ŽL zařídit?