Žárlí - bezdůvodně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
25.7.24 20:25
@Temná duše píše: Více

To chápu jako ironii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
25.7.24 20:26
@Giovanna1 píše: Více

Já nikdy nevtipkuji, nemam smysl pro humor, jsem suchar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BezeJména02
25.7.24 20:35

@Giovanna1 protože kdybych se s ním rozešla, ztratím práci, střechu nad hlavou, domácí zvířata. Vlastně vše.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.7.24 20:42
@BezeJména02 píše: Více

Hmmm tak si ale nestezuj a trp dal.

Za par let tu nezakladej diskuse, ze ses uvazana s dvema, třema detma doma, nesmis ani nakoupit, nesmis se vídat s vlastni rodinou a bude te drzet financne pod krkem a kdyz se ti to nebude libit, tak te obcas propleskne, abys vedela, kde je tvoje misto a ze si nemas vyskakovat.

Takova kazda blbena sveho stesti strůjce, radsi budu zit v podnájmu a jist suche rohliky nez mit komfort s takovym magorem po boku, co se ti vysmiva za mala prsa a řídké vlasy a zesměšňujě tě, co ti bude rikat a delat až tě účelově zbouchne a přibereš?

Otevri oci pro boha :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
BezeJména02
25.7.24 20:53

@Hanka1 dítě mít nechci a ani nebudu, nesnáším je, proto mám hormonální tělísko a nemíním si ho nechat vyndat. :lol:
V životě mě už nic nečeká, kromě kariéry, přítel svatbu nechce, děti zase nechci já. Tím je to vyřešeno :lol:
Nemám z čeho platit nájem, když z mého hlavního přijmu pokryju soc a zdrav a zbytek přijmu mám z práce od přítele. Nejsem tak blbá jako některé, že si udělám dítě s blbcem.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.7.24 21:04

Ty si jenom tak blbá, ze s nim jenom zijes, misto aby ses postavila na vlastni nohy a dobre ti tak, pak si tu ale nestezuj. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.24 22:00
@Anonymní píše: Více

Okamžitě bez od něj pryč, bude se to stupňovat. Už jen to, že kvůli němu jsi omezila kamarády, zasahuje ti do osobního prostoru. Podezírat tě bude stejně, kamarádka měla to stejné, pak ji začal mlátit a vyhrožovat smrti… Volala na něj poldy a rozešla se s nim. Jsou to nemocní lidé, nikdy se nezmění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.24 22:03

Ano, u kamarádky, to taky pochopil, že je to špatně a že se chová přehnaně.. za dvě hodiny ji už vyhrožoval a musela s ním furt volat i v práci. Nepracovala kvůli tomu.. jsou to magoři, kteří se nikdy nezmění… Tohle není láska, ale vlastnění člověka a řízení jeho života…

• Citovat
  • Upravit
14107
25.7.24 22:21

Tohle není už to žárlivost, která se dá snést.
Já potrebuju v životě se scházet s kamarádkami a i můj partner ma své přátele. A aby můj zivot byl jen práce a pak jit domu?.. to ne.
A rádi pozveme naše společne přátele na grilovacku a naopak..I klidne dovolené proběhlo společně s přáteli.

Já bych takhle žít jak ty nemohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.24 07:24
@Temná duše píše: Více

No já nevím, nemyslím si, že mu dávám vůbec nějaký důvod.. Ale několikrát jsme to řešily, ještě je pak uražený, že mi nic nezakazuje, rozbrečí se., a za chvíli nanovo.. Jsme v pohodě, jen, když jsme sami… :-(

• Citovat
  • Upravit
41607
26.7.24 07:32

tak asi má nějaké jiné skryté kouzlo, když i přes toto s ním dobrovolně zůstáváš :think: máš to co chceš. Jen si prosím nepořizujte děti, ty si toto dobrovolně nevybraly a nemůžou za to, ty sis ho vybrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41607
26.7.24 07:33

pak je to ok, vyhovujete si. A aspoň nezničí život nějaké jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.24 07:54

Mě to opravdu trápí, nevím, jestli je nevyzrálý… Když jsme sami, je mi s ním hezky, on nekouří, nepije.. neutrácí za blbosti… umí naplánovat nějaký ten výlet.. ale jakmile mi napíše kamarádka, že by jsme se sešly, tak najednou je nervní, má průpovídky a pak mi celý večer vypisuje xxxx zpráv o tom, jak je k hovnu, že mě to s ním nebaví, že mi jsou kamarádky přednější, pak otočí, a že beze mě nedokáže žít atd.. vím, že už to není normální, poslední dobou furt mluví i o tom, že trochu přibral, že musí zhubnout… někdy je jako ženská…
ANO, VÍM, ŽE BYCH MĚLA TEN VZTAH UKONČIT, ALE ON MĚ VŽDYCKY NĚJAK UKECÁ…
Na štěstí bydlím ve svém, nemáme spolu děti, ale kdybych se s ním rozešla, nemá prostě nic, ani kam jít..
Někdy si říkám, že třeba jenom nevím, jak na něj… proto sem sem napsala, jestli má někdo podobnou zkušenost a nechci napsat přenaučil, ale jestli je nějaká možnost, abych ho nějak srovnala? Nevím, jak to napsat…
navíc, když se pohádáme, jako hodně, tak mi pak vypisuje vedle z místnosti, ani se se mnou nebaví.. a když ty zprávy ignoruji, tak to rozjede typem že je ten nejhorší, že mi na něm všechno vadí, pak zase otočí a je schopný mi i napsat, že se raději zabije, než aby mě jednou viděl s jiným…
Nedávám mu opravdu ani důvody k žárlení… přitom on, než jsme spolu začali bydlet měl milenku, nebo jsem jí byla možná i já. Kontaktovala mě tenkrát paní X s tím, že je s ním ve vztahu 2roky a ať ho nechám na pokoji. Byla jsem z toho v šoku, protože veškerý volný čas jsme trávili spolu, svátky, vánoce, dovolený, týden má 7 dní a z toho možná jestli 1× u mě nespal..nedávalo mi to smysl. Pak jsem si s ní zavolala a tvrdila mi, že nikdo o nich neví, protože spolu pracují, že je rozvedená a nechce, aby někdo o nich věděl…Že spolu moc teda nespí, protože má doma dcery, a nechce, aby tam přespával apod.. tak jsem jí řekla, že o takového lháře nestojím, ať si ho nechá.. no a když jsem mu zavolala, asi už to věděl, nezvedl mi to ani, típal mi to, asi si to žehlil u ní.. No a za dva dny mi volala, jsem jí to nebrala a pak mi napsala, že jsem svině, že jí řekl, že mě miluje a ukončil to s ní. On pak dolejzal, čekal na mě před barákem, a ona mi do toho furt takhle vypisovala. Nevěřila jsem mu, že to s ní ukončil, tak jsem jí před ní zavolala, hned to zvedla a začala mi tam říkat, že tomu nerozumí, že chtěl být s ní, a že za dva dny jí řekl, že miluje mě a jestli nejsem teda těhotná, tak on do toho hovoru skočil s tím, že s ní nikdy nebyl ve vztahu, že že lituje toho, že s ní všechny kontakty neukončil, když jsme se poznali a že miluje mě.. no pak za mnou jezdil zase pořád, kytky, výlety.. no a já jsem si řekla, že sice nevím, jak to mezi nimi bylo, ale že mu věřím, že chce mě, jinak mohl být s ní. Myslela jsem si ze začátku i, že chce být se mnou, protože ho ona nechce, ale to by mi asi tak nevypisovala a nevolala mi atd..
pak naléhal s bydlením a já jsem povolila, všechno bylo hezké, zalité sluncem… a fungovali jsme.. jak jsem byla zamilovaná, všechno šlo stranou a ted vidím, že to byla chyba. Že jsem neměla odsouvat kamarádky, své zájmy.. že najednou mu to vadí, podezírá mě, nemá ani jednoho kamaráda a dělá všechno jenom proto, aby jsme byli pořád spolu. Myslím, to tak, že jede po práci hned domů, nikde necourá.. a mě je blbý pak někam jít, když vím, že tam na mě čeká, jako malý štěně :-(
S tou kolegyní pořád pracuje, ale je už na jiném oddělení, a dokonce jsem jí i viděla osobně u něj v práci. Nevím proč, ale absolutně mu v tomhle věřím, že je ze mě teď tak pokakanej, že s ní v kontaktu určitě není… Vůbec ho nepodezírám.
Proto mě mrzí, že on mě tak hlídá a kontroluje, podezírá… a narušuje tím náš vztah, který by mohl být fajnovej, jen kdyby ubral :-(

• Citovat
  • Upravit
107643
26.7.24 07:57

Proč si něco takového necháš líbit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.24 08:02
@Venetia píše: Více

No, já si to moc líbit nenechávám, jsem ve fázi, kdy ani nebojuji, nic nezachraňuji…
Já se s ním vždycky dohádám, nepřilejzám, neomlouvám se…
Ale pravdou je, že se snažím těm hádkám už předejít a raději nikam nejdu, to je pravda…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky