Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BezeJména02 píše: Více
Proč by mělo být pozdě? To není nikdy. To už by bylo lepší být sama, v klidu a s nadějí najít lepšího, než si nechat líbit takové zacházení. Tohle člověk nemá povinnost trpět, ani kdyby mu bylo 90. Já bych někoho takového potkat ani nechtěla. Je to žárlivý hrubý hulvát, co tě má za svůj majetek, uráží tě a tobě to vlastně nevadí. Jak ti zakázal kamarádky a hrát hry? Šla bys za trest do kouta? I když na tom vlastně nezáleží. Kdyby ti to vadilo, poslala bys ho do háje, jenže ty jsi ho naopak ve všem poslušně poslechla
Tak buďte šťastní, v podstatě se hezky doplňujete
Pokud se k němu bývalky chtějí vrátit, jsou to masochistky. Tenhle fakt není poklad, o který by někdo stál. Myslím tím ženu, která si nelibuje v ponižování a omezování osobní svobody. Proč jsou vlastně bývalé? Předpokládám, že když ho tak milují i po letech, bylo to z jeho iniciativy. Co provedly? A není možné, že koukají blbě, protože nechápou, proč s ním ještě pořád jsi?
Příspěvek upraven 26.07.24 v 13:03
@Anonymní píše: Více
Tak to je smutný. Samaritánka křížená se slabochem. Samozřejmě, že by to zvládla. Když dokáže žít s takovým chlapem, proč by se nedovedla postarat o sebe? To spíš on by byl bez své služky v háji. Však to už napovídá důvod č. 1.
Nedovedu si představit, že vyplýtvám svůj život na takového partnera a ještě mám pocit, že se s tím nedá nic dělat. A proč bych se proboha měla zajímat o to, jak se má člověk, který se ke mně chová jak k onuci? On po ní kamenem a ona má ještě strach, jestli nestrádá?
V každém věku má člověk nárok na lásku a spokojený život a je fuk, jestli to je 25 nebo 60. Kde se jenom v těch ženách bere přesvědčení, že „teď už to nemá cenu“
Copak existuje nějaká hranice, kdy už si musím říct „je mi tolik a tolik let a od téhle chvíle už to musím vydržet, protože je pozdě“? Řekla bych, že taková si to řekne i v 18. Protože to není ve věku, ale v povaze. Právě že alespoň na stará kolena by měl člověk být v klidu. Já bych to nevydržela ani týden. Stačí jedna hádka za půl roku a mně vyletí tlak až do nebe. Poslouchat denně snůšku keců, urážek a omezení… to opravdu ne.