Žárlily by jste?

Anonymní
18.1.23 14:34

Žárlily by jste?

Zdravím, chtěla bych si pouze ověřit, jestli jsem normální nebo jsem přehnaně žárlivá.
Přítel (35) měl o víkendu dámskou návštěvu - 2 kolegyně z práce, vím, že jedné se líbil - možná ještě líbí už v době, kdy jsme byli spolu.
Povětšinou návštěvy u sebe doma nemá, nebo málokdy.
No a mně to docela vadí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35755
18.1.23 14:35
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych si pouze ověřit, jestli jsem normální nebo jsem přehnaně žárlivá.
Přítel (35) měl o víkendu dámskou návštěvu - 2 kolegyně z práce, vím, že jedné se líbil - možná ještě líbí už v době, kdy jsme byli spolu.
No a mně to docela vadí.

Jo, si přehnaně žárlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
18.1.23 14:38

Stejný jako kdyby pracoval s chlapama. Taky mám kamarády co k nám chodí i když není chlap doma. A co? Já předci nemůžu za to, že si s kolegy rozumím víc než s kolegyněmi :nevim:. Je tam doma jako ty :nevim:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 14:38

Jen doplním… nebydlíme spolu

• Citovat
  • Upravit
1579
18.1.23 14:39

Proč ti to vadí, máš důvod se bát jeho kolegyně?

Když bude chtít zahnout, tak to udělá i bez návštěv. Jestli mu nevěříš, tak se na něj vykašli. Jestli jo, tak se neužírej žárlivostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 14:39

Asi ano. Jsem přehnaně žárlivá. Nějak to zkousnu.

• Citovat
  • Upravit
11179
18.1.23 14:41
@Anonymní píše:
No a mně to docela vadí.

Vadilo by mi asi, kdyby tam měl opakovaně pravidelně jednu a tu samou samotnou ženu. Tohle mi přijde v úplně pohodě. Ale samozřejmě, že si mohli střihnout trojku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
18.1.23 14:41

Žárlivost je trapná. Ty budeš trapná. Jestli nechceš být za trapnou, žárlivou kozu. Tak mu do návštěv prostě nekrafej! Zvlášť, když bydlí sám. Opakem dociliš akorad toho, že ti na just zahne abys měla proč žárlit.

Příspěvek upraven 18.01.23 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
18.1.23 14:42

A vadí ti na tom přesně co?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
18.1.23 14:42

Když bude chtít tak je ohne v práci. K tomu si je nemusí zvát domu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
18.1.23 14:45
@JancaS84 píše:
Když bude chtít tak je ohne v práci. K tomu si je nemusí zvát domu. :nevim:

Mas v praci cas vysukavat ve trojce? :)

• Citovat
  • Upravit
35755
18.1.23 14:47
@mackA159 píše:
Mas v praci cas vysukavat ve trojce? :)

Jelikož sem teď na rodicaku tak ne. Ale co jsem byla v první práci tak tam se děly věci…ale spíš až po pracovní době. Ale tam byla taková pracovní doba od nevidím do nevidím. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 14:50

Já nevím co přesně mi vadí. A nemyslím si, že by si hned „střihli trojku“… to se asi těžko popisuje. Špatný nápad to napsat sem.
 Pardon

• Citovat
  • Upravit
2790
18.1.23 14:50

Ať si každý je tolerantní jak chce, mi by to vadilo taky a věřím, že i manželovi by vadilo, kdybych si domů vodila kolegy. Pokud chci něco probrat pracovně, řeším v práci, mimo práci, řeším třeba v hospodě, ale doma je doma. Přátelství mezi muži a ženami prostě nefunguje, aspoň ne z dlouhodobého hlediska. Jedna, nebo druhá strana to za čas vidí prostě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
18.1.23 14:51
@Anonymní píše:
Já nevím co přesně mi vadí. A nemyslím si, že by si hned „střihli trojku“… to se asi těžko popisuje. Špatný nápad to napsat sem.
Pardon

Tak buď máš důvod mu nevěřit, což by asi bylo hloupé přehlížet, anebo máš nějakou vlastní bolístku, která tu žárlivost vyvolává. Třetí možnost není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí