Žárlily by jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.1.23 14:53

Nechci psát klišé jako intuice atp., ale prostě to není obvyklé. Má tři návštěvy do roka, z toho 2× rodiče… prostě mě to zaskočilo a není mi to příjemné.
Těžko se to popisuje.

• Citovat
  • Upravit
7205
18.1.23 14:55

Tak asi víš, proč se obáváš něčeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
18.1.23 14:55
@baracudas píše:
Ať si každý je tolerantní jak chce, mi by to vadilo taky a věřím, že i manželovi by vadilo, kdybych si domů vodila kolegy. Pokud chci něco probrat pracovně, řeším v práci, mimo práci, řeším třeba v hospodě, ale doma je doma. Přátelství mezi muži a ženami prostě nefunguje, aspoň ne z dlouhodobého hlediska. Jedna, nebo druhá strana to za čas vidí prostě jinak.

já s tebou souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.1.23 14:59

Jo žárlila… Kdyby si chlap přivedl domů ženskou, když bych nebyla doma tak bych žárlila. To samé naopak. Tohle se nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
18.1.23 15:00

Co třeba homosexuální návštěvy? Opačného pohlaví. Tam snad problém nevyskočí. :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
18.1.23 15:02
@Nejmeno píše:
Jo žárlila… Kdyby si chlap přivedl domů ženskou, když bych nebyla doma tak bych žárlila. To samé naopak. Tohle se nedělá.

Bylo to u něj doma, ne u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
18.1.23 15:06

Mě by to vadilo taky :cert: na kafčo a pokec můžou do veřejného prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
18.1.23 15:06
@Anonymní píše:
Nechci psát klišé jako intuice atp., ale prostě to není obvyklé. Má tři návštěvy do roka, z toho 2× rodiče… prostě mě to zaskočilo a není mi to příjemné.
Těžko se to popisuje.

Tak zaskočit tě to mohlo. Dokonce i pocit nepříjemnosti je v pořádku. Ale chce to si promluvit s partnerem.
Ale ne stylem - jestli ty čúú. zy ještě jednou pozveš, tak se s tebou rozejdu, ale třeba - hele Pepo, já vím, že o nic nejde, ale je mi nepříjemné, když si ty kolegyně zveš k sobě, obzvlášť, když tu návštěvy nemáš jak je rok dlouhý. Vím že je to tvůj dům/byt a nemám ti co kecat koho si pozveš, ale zkrátka se cítím nekomfortně…
Tak nějak a uvidíš jak on se zachová. Třeba mu to jen nedošlo, že ti to bude nepříjemné. A jak dlouho jste vlastně spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 15:09

Jsme spolu asi 4 roky

• Citovat
  • Upravit
12599
18.1.23 15:16

Mně by to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
18.1.23 15:18
@Anonymní píše:
Jsme spolu asi 4 roky

No, to už se nějaký ten „pátek“ znáte. Ve světle této informace, máš plné právo se cítit divně, že si k sobě ty kolegyně pozval (zvlášť když mezi nimi byla i ta, co do něj byla zakoukaná).
Nicméně na internetu toho moc nevyřešíš. Promluvte si spolu o tom, třeba mu fakt nedošlo, že ti to může vadit. Nebo už jste se o tom spolu bavili?
Taky by se mi to moc nelíbilo - nedělala bych teda žárlivé scény, ale rozhovor v klidu, říct své pocity, svůj pohled a jak to cítí a vidí on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
18.1.23 15:18
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych si pouze ověřit, jestli jsem normální nebo jsem přehnaně žárlivá.
Přítel (35) měl o víkendu dámskou návštěvu - 2 kolegyně z práce, vím, že jedné se líbil - možná ještě líbí už v době, kdy jsme byli spolu.
Povětšinou návštěvy u sebe doma nemá, nebo málokdy.
No a mně to docela vadí.

Nebydlí spolu, tzn mohl ti tu návštěvu zamlcet, ale řekl ti o ní…tak bych to prala jako pozitivum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
18.1.23 15:20
@Anonymní píše:
Jsme spolu asi 4 roky

Tak já vidím zakopanýho psa v tom, že jste spolu 4 roky (31-35 jeho věku) a nebydlíte spolu. Je to už dost dlouhá doba, zřejmě máš vzadu v hlavě, jestli se náhodou nepoohlíží po nové holce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
18.1.23 15:24

Asi ho takhle podezříváš už dlouho když máš potřebu si ověřovat svůj mentální stav na e-miminu a on není blbej. Pravděpodobně již pořádá konkurz. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.1.23 15:31

Pozvi si domu dva fesne kolegy a hned uvidis, zda je to v poradku, ci neni :mrgreen:
Jinak mne by to vadilo. Co tak duleziteho spolu resili..? :think: Pokecat muzou v praci, u nas se tohle teda nepraktikuje. Max jsme obcas s kolegynemi zasly na kafe do kavarny, ale jit k nekomu domu, mi prijde uz dost osobni a ne uplne se hodici. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky