Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baracudas píše:
Ať si každý je tolerantní jak chce, mi by to vadilo taky a věřím, že i manželovi by vadilo, kdybych si domů vodila kolegy. Pokud chci něco probrat pracovně, řeším v práci, mimo práci, řeším třeba v hospodě, ale doma je doma. Přátelství mezi muži a ženami prostě nefunguje, aspoň ne z dlouhodobého hlediska. Jedna, nebo druhá strana to za čas vidí prostě jinak.
já s tebou souhlasím
Jo žárlila… Kdyby si chlap přivedl domů ženskou, když bych nebyla doma tak bych žárlila. To samé naopak. Tohle se nedělá.
Co třeba homosexuální návštěvy? Opačného pohlaví. Tam snad problém nevyskočí.
![]()
@Nejmeno píše:
Jo žárlila… Kdyby si chlap přivedl domů ženskou, když bych nebyla doma tak bych žárlila. To samé naopak. Tohle se nedělá.
Bylo to u něj doma, ne u nich.
Mě by to vadilo taky
na kafčo a pokec můžou do veřejného prostoru.
@Anonymní píše:
Nechci psát klišé jako intuice atp., ale prostě to není obvyklé. Má tři návštěvy do roka, z toho 2× rodiče… prostě mě to zaskočilo a není mi to příjemné.
Těžko se to popisuje.
Tak zaskočit tě to mohlo. Dokonce i pocit nepříjemnosti je v pořádku. Ale chce to si promluvit s partnerem.
Ale ne stylem - jestli ty čúú. zy ještě jednou pozveš, tak se s tebou rozejdu, ale třeba - hele Pepo, já vím, že o nic nejde, ale je mi nepříjemné, když si ty kolegyně zveš k sobě, obzvlášť, když tu návštěvy nemáš jak je rok dlouhý. Vím že je to tvůj dům/byt a nemám ti co kecat koho si pozveš, ale zkrátka se cítím nekomfortně…
Tak nějak a uvidíš jak on se zachová. Třeba mu to jen nedošlo, že ti to bude nepříjemné. A jak dlouho jste vlastně spolu?
@Anonymní píše:
Jsme spolu asi 4 roky
No, to už se nějaký ten „pátek“ znáte. Ve světle této informace, máš plné právo se cítit divně, že si k sobě ty kolegyně pozval (zvlášť když mezi nimi byla i ta, co do něj byla zakoukaná).
Nicméně na internetu toho moc nevyřešíš. Promluvte si spolu o tom, třeba mu fakt nedošlo, že ti to může vadit. Nebo už jste se o tom spolu bavili?
Taky by se mi to moc nelíbilo - nedělala bych teda žárlivé scény, ale rozhovor v klidu, říct své pocity, svůj pohled a jak to cítí a vidí on.
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych si pouze ověřit, jestli jsem normální nebo jsem přehnaně žárlivá.
Přítel (35) měl o víkendu dámskou návštěvu - 2 kolegyně z práce, vím, že jedné se líbil - možná ještě líbí už v době, kdy jsme byli spolu.
Povětšinou návštěvy u sebe doma nemá, nebo málokdy.
No a mně to docela vadí.
Nebydlí spolu, tzn mohl ti tu návštěvu zamlcet, ale řekl ti o ní…tak bych to prala jako pozitivum ![]()
@Anonymní píše:
Jsme spolu asi 4 roky
Tak já vidím zakopanýho psa v tom, že jste spolu 4 roky (31-35 jeho věku) a nebydlíte spolu. Je to už dost dlouhá doba, zřejmě máš vzadu v hlavě, jestli se náhodou nepoohlíží po nové holce.
Asi ho takhle podezříváš už dlouho když máš potřebu si ověřovat svůj mentální stav na e-miminu a on není blbej. Pravděpodobně již pořádá konkurz. ![]()
Pozvi si domu dva fesne kolegy a hned uvidis, zda je to v poradku, ci neni ![]()
Jinak mne by to vadilo. Co tak duleziteho spolu resili..?
Pokecat muzou v praci, u nas se tohle teda nepraktikuje. Max jsme obcas s kolegynemi zasly na kafe do kavarny, ale jit k nekomu domu, mi prijde uz dost osobni a ne uplne se hodici. ![]()
Nechci psát klišé jako intuice atp., ale prostě to není obvyklé. Má tři návštěvy do roka, z toho 2× rodiče… prostě mě to zaskočilo a není mi to příjemné.
Těžko se to popisuje.