Žárlím na psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3030
17.12.12 22:10

Tak já jsem teda byla zásadně proti nějakýmu nakupování a pokud něco nakoupili, nechtěla jsem to ani vidět. Nevím, měla jsem pocit, že to nechci doma. No, ale to je jiná věc. Nevím, proč chceš být pupek světa. Tak prostě vnouče ještě není, tak jí dej čas. Třeba je taky pověrčivá a má pocit, že ještě je čas nakupovat v 6měs. A navíc teda žárlit na psa. Kdyby ti dala peníze, tak to bys žárlit přestala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289

Na tvé místě bych si dala nohy na stůl a nervy do klidu…
dítko ještě není na světě, nevíš, jak začne nebo nezačne obdarovávat pak. Navíc ti psi jsou takoví vděční, je normální, že je babičky a nejen ty pořád cpou nějakýma dobrotama a jsou celý poprděný, když pesan zavrtí ocasem. Naše babi nám psa pořád cpala nějakejma tyčinkama a granulkama a i tak nemám pocit, že by byl pes na vyšším místě než pravnouček ;)

Příspěvek upraven 17.12.12 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419

Tak já se zakladatelce nedivím, taky by mě to asi mrzelo být v její situaci :nevim:
Mám s tchýní též super vztah, ale já bych s ní jednala na rovinu a řekla jí, co mě tíží.

Ono taky až uvidí miminko, tak si myslím, že vyměkne a bude to taky jiné ;)
Každopádně buď ráda, že máš tvé rodiče takové jaké jsou a takhle vám pomáhají. Jsou mladí, co jsou na tom hůř v tomhle ohledu a na vše úplně sami.
Promluv s ní v klidu, najdi nějakou vhodnou dobu, či okamžik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
17.12.12 22:11

@black95 ta 95 je rok narození? pokud ano, tak jsi ještě princeznička vidíš to moc černě :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
8566
17.12.12 22:12
@Etcetera78 píše:
No a jí zase třeba štve, že ty se vůbec nechceš bavit o psu, ale zajímá tě jenom těhotenství. Ona byla těhotná už dávno a nemá pocit, že by na tom bylo něco tak úžasného, aby o tom hodiny diskutovala, když potřebuje nutně vyřešit dilema, jestli Orijen nebo FirstMate…

Přesně to jsem chtěla napsat, Tebe nebere pes a jí nebere tvoje těhotenství. Dárky se lépe kupují někomu kdo tady je (pes), než někomu, kdo tu ještě nějaký ten měsíc nebude (mimino). Dostávat hračky v šestém měsíci - to jsem ještě neslyšela.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
17.12.12 22:19

Souhlasim s holkama, ze neni samozrejmosti, aby nekdo neco kupoval jeste pred narozenim ditete, to mas akorat vyhodu, ze ti vlastni rodice uz tolik darovali a tchyne treba preda dar az diteti ;-) A vybavicku vazne nema povinnost porizovat. Jinak manzel ma naseho psa za milenku, takze se dokazu vcitit do te situace, kdy ma nekdo radsi psa nez me, ale musi se to brat s nadhledem a rovnou se priprav i na to, ze bude mit pak radsi tvoje dite nez tebe, kdyz k tomu ma sklony ;-) Preji krasny zbytek tehotenstvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
17.12.12 22:42
@black95 píše:
@K.Black
Ale když ona se ještě ani nezeptala jak ti dopadla kontrola a neptá se na nic ani na vnouče a jestli nemám nějaký probloemy v tehotentvi to ji ani trochu nezajima.. Jenom furt pes.

To že se nevyptává neznamená že o miminko nebude mít zájem ;)
Moje tchyně je něco podobného, když jsem čekala první za celé těhu se mě skoro na nic nezeptala, ani jak mi je, zda nemám problémy, prostě na nic :roll:
No a teď je z malé poprděná :mrgreen: ona prostě vyrůstala v době kdy se o těhotenství moc nemluvilo a bylo to spíš tabu :think:
A co se týká dárků, prý se nemají dávat ještě před narozením dítěte, prý to přináší smůlu, nebo alspoň to vždy tvrdila má babička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
17.12.12 22:45
@Etcetera78 píše:
Třeba se prokáže jako cenná babička, až se miminko narodí, protože nějaká loužička či hovínko ji jen tak nerozhodí, bude umět používat mazlivý tón hlasu a bude umět zacházet s pamlsky coby motivační pomůckou :D Alespoň mně se tyto kynologické dovednosti v mateřství náramně hodí :-)

Tak to mě pobavilo, manžel se mi před týdnem hrozně smál, když jsem balila naše batolátko a s důrazným „zůstaň“ jsem ho nechala v předsíni a vracela se pro klíče…ale mladej stál a čekal :mrgreen: omlouvám se za OT :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.12.12 22:58

Tak jestli žárlíš na psa, tak to pak budeš žárlit i na mimčo až se bude vše točit kolem něj?
Hale čokl je čokl. Až se narodí malá bude z ní tchýně vyřízená. Zatim na světě není. Pro mnoho lidí je to prostě zatim imaginární dítě ;).Muj chlap se mnou třeba taky neprobíral těhotenství, děti dokud nebyli na světě a přitom je miluje.
Každej to má jinak ;)
Neboj ještě budeš ráda když si tchýně bude všímat psa a nebude se ti furt montovat do malé :lol:.Uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 23:01

Ahoj zakladatelko, rozumim ti, moje tchyne reagovala na me tehotenstvi slo „hm, co budete k veceri?“. Nevim, o co se zajima, ale jsem to ja, kdo tam musi doslova dolizat s informacemi z vysetreni a tak a to delam jen kvuli manzelovi, protoze vidim, ze ho to taky mrzi.
Je jina, radost nesdili, ale nevim, proc bych ja mela akceptovat to, ze ona je hold takova no. sak ona z toho ma radost, ale jen to nedava najevo. Blablabla.
Sem si rekla, ze se na to vyprdnu, jen si dam bacha, aby mi tim silenym zivotnim pristupem nenakazila dite, ktere doufam jednou bude vedet, ze na planovane tehotenstvi, ktere vziklo ve svazku manzelskem je vhodne rict „gatuluji“.

• Citovat
  • Upravit
637
17.12.12 23:49

Já to mám podobné :-) akorád u toho není ten pes, ale kočka stím asi nic nenaděláme, ale víte co? já o nějaký takový věci nestojím nepotřebuju se doprošovat a spoléhám sama na sebe :-)mám jí ráda a hold téma kočka je na denním pořádku hlavně mám ráda jejího syna a to je nejdůležitější. A víte co? kdo nemá rád zvířata nemá rád lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.12.12 00:12

Ja mam dojem, ze tchyne se ze psa muze podelat prave proto, ze bude mit vnouce. Zatim to pro ni muze byt jen imaginarni pojem, ale pes uz zije a peci o nej si krati cekani. Dej ji cas. Moje teta treba neustale posila nasemu psovi nejaky kosticky a hracky, ale nasemu malemu nedala nic. A co na tom, stejne uz vsechno ma :)

• Citovat
  • Upravit
1462
18.12.12 00:18

Já si myslím, že si s tchýní taky celkem rozumím, ale na moje těhotenství se nevyptávala…skoro bych řekla, že to brala jako moje,,intimní,, téma…když jsem jí říkala, že vše ok, tak byla vyloženě ráda, ale nikdy nedala dotaz navíc…prostě v tomto respektovala moje (naše) soukromí…třeba to má tvoje tchýně taky tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
18.12.12 00:23
@black95 píše:
Ale tak to je přesně. Nebere na mně ohledy.

A v čem by na tebe měla brát ohledy? Jsi těhotná, né nemocná. Proč jí neřekneš, jak dopadla kontorla ty sama? Myslíš, že ona studuje tvůj těhotenský průkaz? A už vůbec nechápu, proč čekáš, že ti nebo dítěti bude něco kupovat už v těhotenství? Třeba je pověrčivá. Jako dát něco do kouta mi přijde normální, ale čekat, že mi tchýně nebo rodiče budou pořizovat výbavičku? :roll: Promiň, ale svět se netočí kolem tebe a tvého těhotenství a ona nemůže mít k nenarozenému dítěti vztah jako máš ty. Chápu hormony, ale tohle mi přijde, tak nějak příliš, promiň. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.12.12 01:05

Hmm, asi bych se teď dodatečně měla nasrat na všechny příbuzný, ba i kolegy v práci, páč všichni tihle lemplové mi přinesli dárky až po narození prvního dítěte a v těhotenství mi dali prd. :mrgreen: A výbavičku jsem si musela pořídit taky sama :cert:, teda táta mi koupil postýlku.
Zakladatelko, tchýně se chová naprosto normálně, nemáš jeidný důvod na ni být naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný