Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milca Mlynkova píše: Více
Jestli nema nastaveny upozorneni tak neprijde. K cemu ti bude kdyz odpovi primo ona? Pocity jako mas ty zaziva hodne zen.
@arinecka píše: Více
Prosím netykejte mi. Neznáme se 🙂 A vy jste si tím prošla? 🙂
No, koukam ze debata s tebou neni jednoducha ze? Tady si tykame vsechny.
Tak cekej na zakladatelku.
Teda vy umíte být ostrá 🤔 Nezlobte se na mě ale já psala přímo zakladatelce protože vím že si tím prošla taky takže hledám někoho kdo mi stoprocentně porozumí. Kdybych chtěla slyšet tyto věty co od vás, dojdu si kamarádkou 🙂 A asi jste mě špatně pochopila. Já to nemyslela rýpavě. Jen jsem vás poprosila ať mi netykáte. Pokud si tu tykáte s jinými ženami a nevadí jim to tak vpořadku ale já vás prosím ať mi netykáte. Ať jsme na internetu nebo nejsme 🙂 V osobním životě se neznáme 🙂
No, asi te nepotesim, ale vykat ti tady opravdu nikdo nebude. No a s timhle pristupem se s tebou ani nikdo nebude bavit. Ale i tak ti dam radu, nehledej problemy kde nejsou, jestli mas pocity ze te chlap nema rad, rekni to jemu, protoze nejdulezitejsi je momunikace mezi vama. A kamaradce to taky rekni, proc by ne? Sdilena starost, polovicni starost.
To poslední co bych chtěla je se tady hádat takže se omlouvám pokud jsem působila nějak špatně ale za mě jsou tohle prostě zásady slušného chování-vykat když dotyčného neznám. Ale tohle už nebudeme řešit, je to zbytečné 🙂 Jako máte pravdu že hledám problémy tam kde nejsou ale mě to naskočilo do hlavy z ničeho nic. Vlastně od pondělí mám šílený stavy kdy brečim a jsem jen smutná. A vlastně od pondělí mi tu děti oba dva řvou a já už nevím co s nima a to mě vlastně tohle odstartovalo. Fakt jsem si od pondělí s nima zkusila úplně šílený dny 🤦♀️ A nebo jestli pracujou ještě hormony??
Hormony to muzou byt ale nemusej. Je to ale prece zaprah jako blazen. Kdyz breci jedno mimco, tak je to obcas na palici, a kdyz brecej hned dva, tak je to mazec no. Az prijde manzel domu, nech mu na chvilku deti a jdi se sama projit. Vycistis si hlavu a jede se dal. Ten prvni rok s prckama je hodne narocnej, ale casem si to sedne. A deti vyciti kdyz je mama vystresovana a smutna. Ale jste na to dva, tak vydrz to bude dobry.
Klidně bych manželovi řekla, že jsem teď v hormonálním veletoči a potřebuju, aby mě mazlil a opečovával. Ani není potřeba zmiňovat miminko nebo porovnávat, jak moc mazlí ji a jak moc mě. Prostě jsem ve speciální situaci a mám nějaké potřeby, prosím pomoz mi s tím.
Milčo nešil! Základy slušného chování si zkoušej ty. Nejlíp asi začni doma, ono se ti to pak prokopíruje i do ostatního jednání s lidmi. A vyzkoušela bych to, co radí KKubula, to zní dobře. Jenom jestli jsi manžela už nestačila úplně otrávit. (Soudím podle projevu)