Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, jdu si pro radu jestli někdo neví co by to mohlo znamenat
mám doma tři kočky, ale jen jeden (kocour) je na mě až moc fixovanej a poslední týden nějak blbne, označkoval zeď i když je kastrovanej (přes noc) a když jsem s ním sama doma, teď teda častěji, protože jsem těhotná, tak je úplně v pohodě, mazlí se atd. Ale jakmile přijde přítel z práce domů, tak začíná peklo. Kadí všude jak kdyby to dělal naschvál… ale jen když přítel přijde domů a nikdy předtím to nedělal. Nevíte co to může znamenat? Fakt poslední týden uklízíme jenom bobky
už jsem z něj na prášky. Děkuji za jakoukoli rozumnou odpověď či radu ![]()
Nejpravděodobnější vysvětlení je, že má zdravotní problém a je potřeba ho vzít k veterináři.
Takováhle velká změna chování, když nedošlo k žádné změně v prostředí ukazuje na zdravotní zádrhel. Ten je potřeba vyloučit a teprve pak zkoušet řešit další.
@Drobek999 přesně…nejdřív důkladná prohlídka u veta. Pokud ze zdravotního hlediska vše v pořádku, tak pátrat, co se mohlo stát. Změna steliva? Kolik mají záchodů? Neudělal mu přítel něco? Že by to bylo spojené s ním a stresem (mohlo to být i omylem…přišlápnutý, zavřený, uhozený…).
@Kakika je pravda, že to vypadá jak kdyby se přítele bál i když vůbec nevím proč, přítel mu nic nedělá.. ba naopak když něco provedou, tak vynadám já. Ale jako koťátko byl týranej nejspíš od chlapa a pak ho vyhodili. Máme ho od 4, měsíců. A je mu rok a půl
@Drobek999 u koček je nečistota nejčastěji způsobená zdravotními obtížemi. Ty je potřeba vyloučit u veterináře a až pak řešit případné zdroje stresu/úzkosti.
@Drobek999 píše:
Zdravím, jdu si pro radu jestli někdo neví co by to mohlo znamenatmám doma tři kočky, ale jen jeden (kocour) je na mě až moc fixovanej a poslední týden nějak blbne, označkoval zeď i když je kastrovanej (přes noc) a když jsem s ním sama doma, teď teda častěji, protože jsem těhotná, tak je úplně v pohodě, mazlí se atd. Ale jakmile přijde přítel z práce domů, tak začíná peklo. Kadí všude jak kdyby to dělal naschvál… ale jen když přítel přijde domů a nikdy předtím to nedělal. Nevíte co to může znamenat? Fakt poslední týden uklízíme jenom bobky
už jsem z něj na prášky. Děkuji za jakoukoli rozumnou odpověď či radu
To je humus. To vam nevadi mit zechcane zdi, vsude nasrano a smrad z tri kocek? To by se jeden poblil.
@Pavlik Morozov píše:
To je humus. To vam nevadi mit zechcane zdi, vsude nasrano a smrad z tri kocek? To by se jeden poblil.
prosím tě, hlavně se při tom zvracení tref do záchodu. mít všude zeblito je taky nic moc ![]()
@sagina píše:
prosím tě, hlavně se při tom zvracení tref do záchodu. mít všude zeblito je taky nic moc
Je to hnuj. Nechapu jak nekdo muze dobrovolne bydlet v prochcanem kvartyru. To je to stejny jako bych se chodil vychcat za komodu
@Pavlik Morozov hele tak klídek frajere, přišla jsem si pro radu a ne poslouchat kecy od nějakýho šaška co evidentně tomu nerozumí. Doma mám čisto když někdo přijde, tak by ani nepoznal, že máme tři kočky! To že týden jednomu kocourkovi hrabe, tak za to nemůžu, ale snažím se to řešit! Tak příště laskavě drž hubu
@Drobek999 píše:
@Pavlik Morozov hele tak klídek frajere, přišla jsem si pro radu a ne poslouchat kecy od nějakýho šaška co evidentně tomu nerozumí. Doma mám čisto když někdo přijde, tak by ani nepoznal, že máme tři kočky! To že týden jednomu kocourkovi hrabe, tak za to nemůžu, ale snažím se to řešit! Tak příště laskavě drž hubu
To si myslis ty, ze to nikdo nepozna. Realita je ovsem takova ze tvuj prochcany byt jde citit pres vsechny partaje. Ale ovsem 3 kocicky, chcanky, exkrementy a tri kocici hajzly s kockolitem nejsou vubec citit.
@Pavlik Morozov tak ty seš dobrej dement statej se raději o svůj kvantýr ![]()
@Drobek999 píše:
@Pavlik Morozov tak ty seš dobrej dement statej se raději o svůj kvantýr
Ja to mam bez chcanek, hoven a smradu. Z tebe a tvych chcacich milacku budou sousedi nadseni
@Drobek999 píše:
@Pavlik Morozov máme barák puso
Jeste ze tak. Starymu to nevadi nebo si libuje v moci, vykalech a chlupech?
@Pavlik Morozov ty si hnuj. H… jedno. Paní se ptá na radu a jak jsem již psala, ty bliješ sr. č..y. Co taky může se s..čky vypadnout, že…