Zarostlé náušnice

50
19.10.16 19:58

Zarostle nausnice

Ahoj, chtela sem se zeptat je mozne, ze male zarostli nausnice? Nebo, ze by se ji ta dirka az moc zatahla? Jak ji to mam zvetsit? Kdyz ji tu nausnicku protacim a hybu tak ji to boli. A jako by se to ousko tahlo po te nausnici. Dekuji za rady. :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
19.10.16 20:05

Opatrně otáčet náušnicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33084
19.10.16 20:46

Kolik je holčičce a jak dlouho má naušnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
19.10.16 21:16

Určitě je to možné. Já jsem měla zarostlé stříbrné náušnice. Sundavani strašně bolelo a neobešlo se bez krve. Pak jsem si raději nechala dírky zarust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
19.10.16 21:40

@Kazuga no prý to možné není a já si to myslím také. Spíš se může stát, že to hnisa a proto to bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.10.16 06:07
@kopejka píše:
@Kazuga no prý to možné není a já si to myslím také. Spíš se může stát, že to hnisa a proto to bolí

Neni? Tak proc to ma? Nehnisa ji to. Je ji 6let a pichle je ma od pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33084
20.10.16 07:56

@Kazuga Nemá tam špunt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.10.16 08:19
@Svistice píše:
@Kazuga Nemá tam špunt?

Jak to poznam? Az prijde zw skoly tak vyfotim. A kdyby jo tak jak ho vyndam? No kdyz stou nausnici hejbu tak ji to boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33084
20.10.16 08:30
@Kazuga píše:
Jak to poznam? Az prijde zw skoly tak vyfotim. A kdyby jo tak jak ho vyndam? No kdyz stou nausnici hejbu tak ji to boli

Já to měla takhlejednou, už v dospělosti. Dopoledne mi začala být naušnice takov napříjemná, kdž jsem s ní točil, tak mě to bolelo. Odpoledne už byl na dotek citlivý i lalůček, začal červenat. Naušnici jsem vyndala, ale ráno to bylo skoro stejné. Pak jsem si tam nahmatala bouličku. Z dírky na naušnici jsem si pak vymáčkla opravdu poměrně velký špunt.

Nebio taky mohla začít být přecitlivělá na nějaký materiál, který ta naušnice obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.10.16 08:49
@Svistice píše:
Já to měla takhlejednou, už v dospělosti. Dopoledne mi začala být naušnice takov napříjemná, kdž jsem s ní točil, tak mě to bolelo. Odpoledne už byl na dotek citlivý i lalůček, začal červenat. Naušnici jsem vyndala, ale ráno to bylo skoro stejné. Pak jsem si tam nahmatala bouličku. Z dírky na naušnici jsem si pak vymáčkla opravdu poměrně velký špunt.Nebio taky mohla začít být přecitlivělá na nějaký materiál, který ta naušnice obsahuje.

Ma to jen na jednom ousku. A rikala ze ji to boli ikdyz na tom lezi. A jak jste si ten spunt vyndala? Vymackla nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.10.16 12:00

Takhle to vypada. Nejde to moc videt ale z vetsi blizkosti to nekde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33084
20.10.16 13:34
@Kazuga píše:
Ma to jen na jednom ousku. A rikala ze ji to boli ikdyz na tom lezi. A jak jste si ten spunt vyndala? Vymackla nebo?

Jo, prostě jsem zmáčkla okolí té dírky a špunt vylezl. plus trochu hnisu a krve, pak jsem si to vydesinfikovala.
Určitě bych tu naušnice teď malé vyndala, když jí to nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí